Meslek seçimimde nasıl bir yol izlemeliyim?

Meslek seçimine nasıl karar vericem bir önerisi yok mudur bunun?
Sıkıldım artık çalışırken aklıma gelmesi mood düşürüyor.
Ben sanatla ilgili seylwri 1. Sıraya koydugumdan 2. bir şey seçerken zorluk yaşıyorum ben de bir şey uyandırıyor mu tam emin olamıyorum. Sanatla uğraşı kurslar ile devam ettirme kararı aldım ve üniversite de kulüpler varsa oralara da katılırım. Ancak mesleğimde sanatla ilgili çalışmamı pek kısıtlamasın istemiyorum biraz vaktim kalsin kurslara 😅 aynı zamanda biraz da itibarlı bir dal istiyorum. Dilden mi yürüsem bu yıl dedim ama diyorum evden de iyi ögrenebiliyorum evden öğrenip de tercüman yapamaz mıyım mi arada¿ Sadece matematiğim kötü onun da bu yıl üstüne gideceğim zaten mezunum yapcak pek de bı konu anlatımim yok test-deneme vs. Ve bu yıl edebiyatım stresli olmama ragmen iyiydi ama istediğim gibi değildi malum bu yıl ki edb soruları saçmaydı. İşte dil seçersem ona da yazık olcak 😅 VE bu da son bilgisayar mühendisi düşündüm o da apayrı bi dunya onda da sayisala geçmem gerek. NOT:Geçen yıl ea ile başladım gidip sözelden hazırlandım onda da işsizlik biraz fazla ve geçen yıl ki bölümüme sıcak bakmiyorum. SİZCE NE YAPSAM NEYE GÖRE KARAR VERSEM?
Güncellemeler
+1 yıl
Sanatla ilgili çalışmamı pek kısıtlasın istemiyorum yanlış yazmışım
Meslek seçimimde nasıl bir yol izlemeliyim?