Stresten olusan bas agri ve mide bulantisina strese ne iyi gelir kaskati kesiliyor vücudum strese girince bir de?

Sinav senemdeyim dershanem bir program veriyir ve bunu gunluj yapacaksın yoksa seni dershaneden atariz diyorlar ama soyle bir sey var ders islendikten skrna kutuphaneye gidip 16.30a kadar orada kalacaksiniz zorundasiniz yoksa devamsizlik diyip dershaneden atıyorlar geldiginiz suremin oarasini alip kalanini iade ediyirlar neyse benim evim uzak o kadar gec cikammam gerek isim kisa suriyir zaten erken gitmem gerek yoksa eve gitmem aksami buluyor ama erken cikmaya caksitiginda da dersten kaciyir çalışmıyor muamelesi yapip atmakla tehdit ediyirlar simdi ben aksam eve gittigim ve kutuphanede her seyi calisamadigim icin eve kaliyor (yol uzak diye cok agirlik yapamıyorum cantamda) eve kalinca da zaman yetmiyor ve strese girip neredeyse hic dinlenmeden yaoiyorum gram verim almiyorum ve stresten olmek uzereyim benim sonum stres olacak bu gidişle ne yapmalıyım ya😞

Stresten olusan bas agri ve mide bulantisina strese ne iyi gelir kaskati kesiliyor vücudum strese girince bir de?