F16 Pilotu
Doktor
Mühendis
Avukat
Mimar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En karizma meslek bence doktorluk ikinci olarak öğretmenlik çok karizma bir meslek futbolcu olmak hayatımda en çok istediğim şey futbolcu olmaktı sporcu olmak spor hocası olmak bunlar karizma meslek sandıklarım yan dallar
Avukatları hiç sevmem gidip yeri geliyor kadın katillerini savunmak için dava alanlar oluyor öyle avukatlara yazıklar olsun avukatlık mesleği düzgün insanları savunduğun zaman kadınları savunduğun zaman onurlu meslek ama eğer katilleri tecavuzculerin avukatı oluyosan para için kendini satıyorsan avukatlik ozaman onursuz bir meslek oluyor iste o yüzden avukatlik karizma meslek olabilir de olmayabilirde avukattan avukata değişir
Bence helalinden kazanırsan her meslek karizma işini düzgün yaparsan her meslek güzel önemli olan adam olabilmek haksızsam haksizsin de
Cevap
45Cevap
f16 pilotu
Arkasında cumhuriyet unvanını taşımakta olan tek meslek savcılık (özellikle terörle mücadele savcıları)
NATO'nun düzenlediği yarışmalarda üst üste 1. Olmuş dünyanın en nitelikli askerleri olan özel kuvvetçiler ( bordo bereliler)
Sürekli birşeyleri fark etmek zorunda olan, iz peşinde giden dedektifler
Düşmanın içine sızan, vatanını herşeyin üstünde tutan istihbaratçılar
Sat komandoları
Abicim pilot olmuşsun, bi de f16 da eklenince eklenince, bi de zaten havadasın, hiçbir şekilde havasından geçilmez bence. Bir de gerçek bir savaş oyununun içindeymişsin de, aslında oyunda olmadığın hissini yaşaman falan çok iyi çok iyi 🙂 ben böyle düşünüyorum 🙃
Mesleğin karizması olduğunu düşünenlerden değilim. Kazandigin para ile hayatını kaliteli yaşayıp yaşamadığındir bence mesele. Yaşam kalitesi yükseldikçe karizmanda doğal olarak yükselir.
Diğer şıklarda çalışan yüzbinlerce insan varken F16 pilotundan yalnızca birkaç yüz tane var biliyorsunuz değil mi 😊
İşinin ehli olmadıktan sonra üstündeki kıyafet karızma olsa neye yarar ast olan işinin ehli hakkını veren olmak
Pilotlar geçmişten beri hep bir karizmaya sahipler. Zaten seçilip alıyorlar. Önüne geleni pilot yapamazsın.
Buradaki mesleklerin çoğu parası için ünlü ama buradaki en paralı da en zor meslek de en zor olunan da pilotluk
Pilot nükleer santral çalışanı
Meslekten çok işinide iyi olan kişiler karizma bence.
Kaptanlık ♥️ beyin cerrahisi ikisine de beyaz üniforma çok yakışıyor be ya
Işini hakkiyla yapanin mesleği karizmadir. Birakin böyle şeyleri adam pilot olmus avukzt olmus misal yardima gelenlere bas bas bagiriyor nesi karizma o insan yerine işini hakkiyla yapan esnafi tercih ederim ben misalll.
Çok doğru
Seçenekler'de ki meslekler arasında, bence en cool'u Pilot'luk
Çok havalılar
Seni uçururum subliminali almışımdır
Abi doktorum ama pilottan sonrasını okumadım. Pilotluk bambaşka bir dava
Savcı.🙌🏻
Ama böyle yakışıklı fiziği filan iyi olup asker polis olanlar da çekici oluyor.
Erkeklerde polisler, kadınlarda ise psikologlar bana çok çekici geliyor.
mesleğini en iyi yapan kişi karizmatik tir meslek değildir
İşini iyi yapan herkes karizmatiktir.
Bkz: tuzlama hareketi yapan dünyaca ünlü kasabımız
Ben yurtdışında pilotum o kadarda ilgi görmüyor yani alttrafı yıllık 30 40 bin dolarlık eğitim diyolar
Şıklar arasında geçmişten beri karizma olduğu düşüncesi değişmeyen tek meslek pilotluk benim gözümde.
Insanlar ne garip varlik meslegin bile karizmasindan hoslaniyor
F16 şart değil. Pilotluk diğerlerinin hepsinden daha karizmatik.
Pilot 💚 uçak sevdamız
Savaş pilotu olur mu
Pilotu görünce diğer seçenekleri okumadim bile
Normal pilot değil f16 pilotu
pilot vardı da biz mi istemedikkk
Savaş pilotu olur mu
olurr
Pilot sanırım.
Niye hiçbiri seçeneği yok 😒
Pilot ve doktor bence
Erkek için polis bence
Bence en karizma meslek polislik ama seçeneklerde yok bende doktor olduğum için doktor dedim
Ay yok JSNKSJSJSJ yani okuyorum ya işte olucam
Gemi kaptanlığı bence
Sonradan gelişti.
Bunların arasında Pilotluğu tercih ederim.
Uçan memeliler neden yok listede
Mühendisliğin ben karizmatik bir yanını görmedim doğrusu.
F16 pilot çok karizmalar
Pilotluk galiba
Rizz olan meslek değil kişidir.
F16 pilotu ✈️🛫🛬🛩
Kepçe operatörü
Bir havacı olarak tabi ki savaş uçağı pilotları 😍
Pilot
Uçur beni aşkım diye takılırım :D
Kara pilotlarıda var bilinmeyen kdjdjd
Pilot hakim yazılımcı ceo
Şerif'i görünce Avukat dedim
Asker / polis , savcı ve bazı öğretmenler