En karizma meslek kiralık katillik, tetikçilik bayan...
Kendine has bir bakış açın, plan ve organizasyon yeteneğin vardır. Diğer insanlar arasında gezinirken egoların ve diğer birçok lüzumsuz hislerin yok olmuştur. Sen yalnızca düşünürsün ve işine odaklanırsın. O keskin bakışların, duruşun, tarzın ile başkasındır. Sonra akşam evine gider, karanlık odana girer ve bir müzik açarsın. Ekipmanlarını temizlersin, gözlerini kapatır kahveni veya alkolünü yudumlarsın...
Bir katildeki bakışlar ve hisler oldukça karizmadır emin ol...
Ayrıca eski dönemlerde ninjalar o dönemin ajanları ve katilleriydi. Bir ninjanında yaşamı ve tarzı bana gayet çekici geliyor... Gösterişten uzak, sade ve yalnız, gerçeklerle dolu bir yaşam...
www.google.com.tr/imgres03 Yorumla
Soran+1 yılneresı karızma :DD
- +1 yıl
Bak şuna.
https://i.hizliresim.com/DkvYQv.jpg
Karizma diyorsam karizmadır bayan. Lütfen bu konuyu tartışmayalım. (:
https://i.hizliresim.com/XYG5E6.jpg
Soran+1 yılıyı be :DD
En İyi Cevaplar
+1 yılAtsevicisi :)
118 Yorumla
Soran+1 yıl:D Alemsin
- +1 yıl
Atlarla ilgili hersey guzeldir :)
- +1 yıl
Bir eic hakkettim ama degil mi :)
Soran+1 yılsecmedım kı kımseyı :)
- +1 yıl
Tamam iste beni sec bir atsevicisi kolay yetismiyor bu dunyada :ddd
Soran+1 yıl:)) ılk duydum
- +1 yıl
Atlarin sevgiye , ilgiye yani bana ihtiyaci var. Onlari bensiz beni eicsiz koyma :(
Soran+1 yıltamam cok ısrar ettın :D
- +1 yıl
Hahaha cok mutlu oldum, ben ve atlarim sana tesekkur ediyoruz :dd
Soran+1 yıl:D Ne demek
- +1 yıl
Atlarim ve ben seni bir kimiz icmeye bekleriz :)
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılbak senın yüzunden elestırı aldım mantıklı bı cevap degıldı aslında :) Seni kırmayalım dedik eslştirildim.
- +1 yıl
millete ne bakıyorsun ya :) kim onlar isim var atlarımı üstüne salayım :DD
Soran+1 yılBu kadar cevap alan bı soru sonuçta :)
- +1 yıl
Kızlar atalara binmek için can atıyor. En karizma meslek işte altında beyaz atın prens gibisin :) erkekler kıskanıyor :D
- +1 yıl
dekji onlara adamın altın beyaz atı var sizin altınızda neyiniz var? mal gibi kalsınlar :DD
Soran+1 yıldenırmı öyle şey, gergınlık olmasın ıyı günler.
Bende mimarlik okicam seneye insallah ama bir Holding yöneticisinden daha Karizma bir Meslek yoktur bence :D yani yöneticimi denir bilmiyorum.. assagida biri yazmisti, arabayla geldiklerinde kapilarini falan aciyorlarya.. kisaccasi 'Is Adami' deniliyor ama mesleklerini gercekten m'era'k etmiyor degilim :( :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede okumalısın :)
+1 yılCeo olsun benim olsun. Fuarlarda filan sürekli yeni ceolarla tanışıyorum hepsi karizma arkadaş istisnasız özellikle ilaç firmalarının genelde genç ve manken gibiler tütütütütü yani
01 Yorumla
Soran+1 yılceo ya baya ılgı varmış :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
497Cevap
+1 yılMerhabalar.
Güzel bir soru sormuşsunuz. Bir ara merak edip araştırmıştım ve internetten böyle bir yazı bulmuştum sizinle de paylaşmak isterim;
Yerine ve zamanına göre değişen mesleklerdir.
Örneğin Türkiye'yi baz alırsak bana göre avukatlıktır, biri mesleğinizi sorduğunda "avukatım" demekte ki tokluk hiç bir meslekte yok, ama genele vurduğumuzda pilot olmanın karizması paha biçilemez.
Avrupayı irdelediğimiz de ise özellikle kuzey Avrupada balıkçılığın karizma bir meslek olduğunu görüyoruz en azından ben görüyorum, sinek kaydı traşı, dağınık saçları ve boğazlı kazağıyla karizma teknesinden taşar Norveç balıkçısının. aşağılara inildiğinde de durum pek değişmeyecektir zira Avrupanın gelişmesinde büyük rol oynayan denizcilikle uğraşan biri karizma yoksunu olmayacaktır.
rotamızı Amerika'ya çevirdiğimizde ise düşük bel kot pantolonu dudağının kenarında duran bitmek üzere sigarı ve kaslı vücuduna yapışmış atletiyle mackinden inen bir tır şoförünün karizmasının ortamda yarattığı etki tartışılmazdır.
Zamana göre değerlendirirsek;
Mahallede evcilik oynerken baba olmak
İlkokulda sınıf başkanı olmak
Şantiyede, fabrikada mühendis olmak
Biri fenalaştığında doktor olmak
Biri öldüğünde imam olmak
Mesleki karizmanın tavan noktalarıdır.
Hoşça kalın.35 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel yazmışsın tşkler
- +1 yıl
Rica ederim. Ben sizin gerçekten en iyi meslek hangisi diye sorduğunuzu ararken cevap seçeneği olarak muhabbet ettiğiniz şahsı seçmeniz de bir ilginç. Hadi sizin için ayırdığım araştırdığım bir konuyu geçelim de aşağıda çok güzel yazan kişiler varken "Bir eic hakkettim ama degil mi :)" diye sohbet ettiğiniz kişiyi EİC seçeneği yapmanız da ayrı bir ironi.
Soran+1 yılya espirisine sectım ısrar ettı arkadaş sakıncasımı var :)
- +1 yıl
Yaklaşık 750 kişinin cevap verdiği ender sorulardan bir tanesi. Bazıları yardımcı olmak için gerçekten sizi ciddiye alırken sizin böyle "esprisine seçtim yeaa" tavrınız yorum yazan her arkadaşa bir saygısızlıktır zannımca.
Siz de haklısınız "herkes boş beleş ben niye olmayayım ben niye eğlenmiyorum" demek sizin de hakkınız.
Ama kimliğinizi bilmek isterdim; siteyi amacına uygun kullanmayan insanları engellediğinizde bir daha göremiyorsunuz. Ben de bunu kullanmak isterdim.
Soran+1 yılherseyı takmayın bu kadar elbette secmeyecektım kırmak ıstemedım gencı, her seye kafaya takmayın su hayatta hayat gerçekten bos.
+1 yılPilot, ust duzey subay, Sinema oyuncusu, Mimar, ust duzey emniyet mudurleri, vali, universite rektorleri, filan bunlar gibi onlarca meslek ve mesleklerin ust seviyeleri bulunur amaaaaaa... bir tane varki o meslek turkiyede yegane TEK !
Askeri Hakim, Askeri Savci, Bir generali bile tahtindan alir. milyonlarca asker ve asker kokenli kisiler onunde dugme ilikler, genel kurmay baskani demeyin donemlik gorevleri vardir, politikacilar demeyin basbakan demeyin, gelip gecicidirler.
Bir tanidigim var Askeri hakim kendisi. yok boyle birsey anlatilmaz bir olay.05 Yorumla
Soran+1 yılmaşallah baya var
- +1 yıl
yorumunu anlayamadim erinmeden cumle kurmayi denermisin?
Soran+1 yılaskerlıgı sevıosun yani
- +1 yıl
o konuya girmeyelim hic. :) ben soyleyeceklerimi soyledim. tskler.
Soran+1 yılben tşkr ederim
+1 yılHani varya her şirkette bir dane olur. Arabasının kapısını açarlar sonra da içine bindirirler. Her daim yolda, vapurda, uçakta, 100 numarada telefonla konuşur, dizilerde filimlerde sekreterleri hep 10 numaradır, genellikle şirket sermayesinde payı yoktur ama o yönetir, roma dönemiyle kıyaslarsak en kıdemli generaldir, Türkçe karşılığıda olmasına rağmen İngilizce olanı söylemek bu mesleğe gariZMa katar. Başarılı olanları ekonomi dergilerine kapak ederler. El cepte, suratta o acayip sırıtma tebessüm karışımı ifade klasiktir. Bildin mi? Ceo ceo ceo :)
01 Yorumla
Soran+1 yılevet güzel :)
Özel kuvvetlerde subaylık
1. Her türlü donanıma sahipsin hem fiziki hem bilgi birikim olarak.
2. Her millette bir saygınlığın var.
3. En önemlisi Gazi Mustafa Kemal paşamız bir askerdi. Ama aynı zamanda bir öğretmen bir lider bir hukukçu bir aydın bir yol göstericiydi. o yüzden bence böyle.21 Yorumla
Soran+1 yılpeki tşkler
Bürokratlık. Politika. Eğer midesiz ve iki yüzlüyseniz tam meslek uyumu.
Kendime gelecek olursam, Elektronik ve Bilgisayar Teknolojileri. Bu ikisi şu an dünyanın canına okuyor. Sırf bu işi yapan apple firması türkiyenin yarısını ele geçirecek değerde...21 Yorumla
Soran+1 yılpekı saol :)
Hukukçu derim. Mezun olur olmaz Avukatsın. 32 farklı secenek var önunde. İster noter ol paraya para deme, ister hakim veya savcı olçok farklı haklar kazan. İstersen de yuksek lısans egitimini yap, sonra da doktora patlat. Ne oldu? Prof. Dr. Av. Gizli Kullanıcı ! Anladın mı fıstık? :)
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki saol :)
Baristalık :D Bence :D :D
fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/.../...698034_n.jpg01 Yorumla
Soran+1 yıl:) Peki saol
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk gizli kullanıcı cevabımı veriyorum bu soruyla..
özel sektörde patron olmak gibisi yok bacım :D
her ne iş olursa olsun, yanında çalışan en az 4 kişi varsa, işlerin tıkırındaysa, çevrende hatırı sayılır bir ağır abiliğin varsa, belki de en önemlisi ''buyrun fikret beyin telefonu nasıl yardımcı olabilirim'' diyen güzel bir sekreterin varsa... karizmatiksindir... ulaşılması güçsündür... her yerde isminin bir ağırlı vardır.. en azından sektör içinde.. :D bunlar güzel şeyler, insanı mutlu eden şeyler.01 Yorumla
Soran+1 yılevet iyi
Network marketing. 4000 kisi oturur ve sen onlara basarinin sirlarini anlatirsin. Sen cok kisiyi tanimazsin ama farkli ulkelerde senin basari hikayen anlatilir. En guzeli de sokakta yururken bile seni tanir yanina gelip sarilirlar ve fotograf cektirirler :) isimi seviyorum
16 Yorumla
Soran+1 yıl:) Ne güzel
Soran+1 yılhım :)
Soran+1 yılbilmem
Stilist ve modelistler bence kendi tasarımlarını hayata geçirip onları giyiniyorsun bence harika 😊😊😊😊 👚👗👘👕👖👘👚
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen tatlım :)
+1 yılTecavüzcü coşkun olmak filimlerde sinemalarda yerine göre gerçek hayatta bence : D ne güzel en kestirme yol ne ayarlamayla ugraşıyorsun saatlerce konuş flört et falan ne istemesiydi nişanıydı sözüydü adam direk sadede geliyor bende tecavüzcü coşkun olmak istiyorum arkadaşlar galiba en akıllıca davranış yöntemi tecavüzcü coşkunun yöntemi bu hayatta bilimsel olarakta bu böyle yalansa yalan deyin kızlar?
07 Yorumla
Soran+1 yıldegısık yorum :DD
- +1 yıl
ama öyle yalan mı sizce biz günlerce ugraşıyoruz sizin için ayarlıcaz kendimizi sevdiricez diye adam direk yakalar yakalamaz sadede geliyor : D hayır bilimsel olarakta onun yöntemi bizimkinden daha rasyonel yani daha akıllıca ama çok dayak yiyor bazı filimlerinde bunun sebebi de ferdi tayfur günlerce ugraşmış hatunu ayarlamak için emek harcamış bu direk gelip meyvesini yemeye yelteniyor adamda hakkını yedirmiyor tabi hemen yakalayıp dövüyor coşkunu yere düşünce kaldırıp tekrar vuruyor falan :DD
Soran+1 yılAlemsın ya :DD
- +1 yıl
Sen benim onca ugraşıp emek verdigim hatunu nasıl yersin ulennn patt küttt vuruyor tecavüzcü coşkuna sanki benim rızkıma kondun der gibi yahu adam senin gibi aşkından çöllere düşmüyor ki direk sadede geliyor akıllı diye dövüyor adamı : DD yalan mı yani öyle ama : DD kendisi onca ugraşmış hatunu babası vermemiş başlık parası diye büyükşehirlerde sürünmüş yani sen kafayı çalıştıramamışsan coşkun agbimiz ne yapsın : DD o adamında tek sorunu dozunu ayarlıyamıyor yanlızca almak istedigi kıza yapması gerek bu taktigi bu bugday tarlasına düşmüş gibi hepsine saldırıyor ondan kaybediyor taktik dogru zaman dogru ama uygulama hatalı: d
Soran+1 yılTek derdın bumu be :D
- +1 yıl
ya ama kızlar o işi yaptıgı erkeklerle evleniyorlar canım ya daha sonra kirlendikleri zaman hiç bir erkek almaz ki onları birde hamile kalırlarsa en temel mesele o işi yapmakta bir kıza sahip olabilmek için degil mi ama ?
Soran+1 yılİyi geceler coşkun :))
en karizma meslek askerlik bence çünkü canını vermeye namus ve şeref sözü vererek başlanılan tek meslek ama bu mesleği seçiyorsan hakkı ile yapacaksın şimdiki paşalar gibi uyduruk olmayacaksın olacaksan Mustafa Kemal Atatürk gibi olacaksın yoksa bu mesleği yapmayacaksın
03 Yorumla
Soran+1 yılaskerlik te yorucu
Soran+1 yılaynen :)
+1 yılEn karizma meslek benimki panpa, astrofizikçiyim diyorum. Yani diyorlar, yani diyorum gök bilimleri ile uğraşıyorum, galaksiler, galaksi kümeleri, karanlık madde, karanlık enerji. Oha adama bak süper zeka galiba diyolar, evet öyle hadi görüşürüz diyorum. Ben gidiyorum onlar arkamdan bakıyor. Öptüm hadi bb
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) iYİMİŞ
+1 yılBen astsubay olcam mesela bana gore her açidan en iyi en hayirlisi hem bu dunya icin hem diger dunya icin muhteşem vatanima milletime feda etmek istiyorum kendimi normal bir sekilde yasarsan bu hayat bos vede degersiz biri olarak yasar ölur gidersin ama eğer benim dediğm meslekte yaşayıp Allah nasip edersede şehit olduğunda aklina ne kadar sifat geliyorsa hepsine ulasirsin zaten diger tarafdada cennet mertebesinde yasarsi.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) İnşallah olursun
+1 yılAllaha layık bir kul olmak, bunun için yaratıldık... bu meslekte başarılı olursak , 2 cihandada saadet içinde yaşarız.
37 Yorumla- +1 yıl
Azına sağlık
- +1 yıl
Estağfurullah, bu vb. konularda diyen vesiledir o kadar... esas olansa bunu dedittireni görme ''Allah''.
Soru başlığıyla alakasız, herşeyi dine vb. bağlamayın diyenler çıkarsa? cevabım : Yaratılışımız , Allaha kulluk etmek !!! bunu gayretimizle samimiyetle yapmaya çalışmak bile 2 cihan saadetimize ve rızkımıza yansır... sonuçta , mesleklerimizi gayretimiz sonucu bize veren, esas iş veren patron olan zat kendisidir :) esas kulluk mesleğine sarılalım, çalıştığımız işlerimizde bunun içine dahildir ayrı olması düşünülemez.
Cevabın için sağolasın kardeşim. hayırlı geceler.
Soran+1 yılTabıkı
- +1 yıl
@Soran :), benzer veya aynı hassasiyet, bakış açısı, esas doğruda buluşmak , ince düşüncede olduğumuzu cevabine binayen anlamak ve bilmek beni sevindirdi :) Allah razı olsun vede teşekkür ederim h. geceler.
Soran+1 yılpekı saol cevap veren
- +1 yıl
Hayirli sabahlar, vede gunaydin.
Aynen.
Soran+1 yılsaolun
Benim meslegin cok karismatik geliyor bana )) insaat muhendisi
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle :)
bence en karizmamı bilmem ama gece klübü patronu olmak bir insanin ağırlığını gösteriyor saygınlığı oluyor :) onun dışında derseniz pilotluk ve hâkimlik veya savcı benim düşüncem
ilk seceneğim biraz tehlikelidir03 Yorumla
Soran+1 yılsanada
cumhurbaşkanlığı sarayın var uçağın var arabaların var hırsızlık yaparsın kimse laf söleyemez bide seni seven bir ülkenin yüzde ellisi kadar koyun var bundan karizmasımı var bide cebinden tek kuruş çıkmıyor bunlar olurken
35 Yorumla
Soran+1 yılaman rahat hayatın yok :)
- +1 yıl
duyarsa bak senide çüker ona göre :D
hem mühendis olup hemde kendi işin olan bir şirketin sahibi olmak , onca insanı idare edip bir sektörde iyi veya kötü yürüyen işler yapmak kolay değildir ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılöyledır heralde :)
- 41 Yorumla
Soran+1 yıl:))))))
Mesleğin kariZmatik olması imkansızdır kişinin tipine göre oluşur o karizma ersin korkut inşaat mühendisi ne kadar kariZmatik. KariZmatik olunmaz dogulur nokta. Bu soru benim için kapanmıştır
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi günler size o zaman.
+1 yılTürkiyede soruyorsan illegal işlerle uğraşan kısacası (Mafyanın) büyük bir heybeti var ama kalkıpta mafya olan kişi veya eli olan kişi ben mafyayım demez zaten orasıda ayrı :)
11 Yorumla
Soran+1 yıldemez demi :)
+1 yılaşçıyım üniforma ve tabak süslemeleriyle zevkli ve karizmatik... ama ben bir daha dünyaya gelsem sanayici olmak isterdim :D En kralıı araba , Yağ Pas.. O arkadaşlık ortamları.. :)
03 Yorumla- +1 yıl
Ben tamirciydim biraktim dogru diyorsun o ortami baska yerde bulamadim
- +1 yıl
AYnen abicim :D https://www.facebook.com/Deli.Metin.Performans şurda yapılanları nerde bulabilirsin meselaa :D
Soran+1 yılhımmm anladım saol :)
Eğitim & Kariyer konusunda 824 cevap paylaştı. şu an ki mesleğim de istediğim meslek de karizma bence.
şu an ATT'yim, nanoteknoloji müh. için çalışıyorum.12 Yorumla
Soran+1 yılhımm güzel :)
+1 yıl12 Yorumla
7/24 çalışıyorsunuz, hafta sonlarınız yok her an hazırda olmalısınız, belli bir sorumluluğu var hem ahlaken hem dinen sabır, özveri, güven ister ve bu işten para almıyorsunuz, işte bu çok kutsal bir şey olan ''anneliktir.' Anne değil ''annelik' .
01 Yorumla
Soran+1 yılannelık o ayrı
Helal olan tüm meslekler madencilik çöpçülük..😊 çok karizmatik bence.
41 Yorumla
Soran+1 yıl:))) evet
+1 yılbanada doktorluk çok karizma meslek olarak geliyor :)
21 Yorumla
Soran+1 yılo karizma zaten :)
+1 yılher meslek angarya bır ıstır ve her meslegın kendıne gore bır amelelıgı vardır en ıyısı oturdugun yerden para kazanmak:))
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki saol
- 21 Yorumla
Soran+1 yılpekı saol
Savcilik kesinlikle. Savci doktordan da az kazaniyor ahim sahim bir maasi yok ama unvaninin agirligi yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılDr dan azmı bilmiodum
+1 yılÇağrı Merkezinde Çalışmak Çok iyi ve çok güzel bir Meslek her ilden arıyorlar ve birçok kişiyle sohbet ediyorsun yani işlem amaçlı diyorum :-))
01 Yorumla
Soran+1 yılınsan bazen tanısalım mı demek ıstıo ::DD
+1 yılMeslek olarak degil de fakulte olarak kesinlikle konservatuvar/tiyatro gibi gelir.
bir de pilotlar var tabi :)01 Yorumla
Soran+1 yıl:) Evet o da güzel
+1 yılBana göre astsubaylar :) tanıdıklarımın hepsini karizmatik olur anlayamadım :)
26 Yorumla
Soran+1 yılüsteğmen fılan güzel :)
- +1 yıl
O bolumlerin hepsi :D hele böyle dışarı çıkıyorlar gozukleri takıyorlar :)
- +1 yıl
fena:D
- +1 yıl
Üst subaylar olmuyor mu :-)
- +1 yıl
o bolumden hespi olur:D
NASA'da bir kod uzmanı olmak çok çekici olur la aslında.
21 Yorumla
+1 yıl03 Yorumla
Soran+1 yılkomedyenlikte asmıssınız :DDD
- +1 yıl
:D Teşekkür ederiz :D
Soran+1 yılne demek :))
overlockculuk bence
milletin kapisina gelip elde megafonla sesleniyorlar :D
ayşe seni seviyorum gız diye bagirabilir de :)
denizciyiz biz ama gel gör ki eski havasi kalmadi denizcilerin...07 Yorumla
Soran+1 yıldenzıde guzel
Soran+1 yılçapkın olurlar derler :)
Soran+1 yıldutmadım ben ama :)
Soran+1 yılvardır ıllakı
+1 yılöğretmenlik, asil oldugu kadar karizmadir diye dusunuyorum :D
23 Yorumla
Soran+1 yılherkes öğtmen ne bikim ıyıde :)
- +1 yıl
soran sen buraya ne yazdın anlamadım
- +1 yıl
valla bende anlayamadim tam olarak :/
Karizmatik meslek mi varmış hmm çok ilginç hiç rastlamadım
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
en sevdiğin meslek en karizma meslektir. önemli olan yaptıgın işi sevmektir
01 Yorumla
Soran+1 yılorası oyle
+1 yılEn karizması askerlik. Bordo bereliden daha karizma bir meslek görmedim henüz.
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki saol :)
+1 yılkendi kıyafet ayakkabı markam olsun isterdim çok güzel olurdu :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) güzel
+1 yılPiyanistşantörlük :)
Adamlar ne döktürüyordu zamanında :)09 Yorumla
Soran+1 yıl:D Ümit besen mesela
- +1 yıl
Adamın ama şarkıları hakikaten harika :))
Şimdiki müzik piyasasında böyle şarkı yapacak kişi bir elin parmak sayısını geçmez :)
Soran+1 yıltabiki :)
- +1 yıl
Ha yanlış anlaşılmasın kulağa hoş gelen her tür müziği dinlerim :)
Ama eski ruhu şimdiki şarkılarda bulamıyorum :) Bu arada annem mimar hiç de karizmatik değil bol bol koşturmaca :D
Soran+1 yılBen seviyorum :)
- +1 yıl
Mimar mısınız sizde?
Soran+1 yılmalsef deılım :)
- +1 yıl
Güzel bir tiyo vereyim! İmza yetkisi dışında o alanda kendinizi geliştirin. Proje bürolarında iş bulabilmek mümkün olur. İlkokul mezunu yanlış anlamayın küçümsemiyorum. Adam kendini yetiştirmiş inşaat mühendisliği mezunu kişiden daha çok bilgi ve tecrübeye sahip. Sıkılmayıp uğraşırsanız olabilir :)
Soran+1 yılyani o da doğru
erkeklerde pilot ve mimar. bayanlarda kesinlikle bankacı..
01 Yorumla
Soran+1 yıltşkler :)
Müzisyenim diye demiyorum, ama bence müzisyenlik :D
03 Yorumla
Soran+1 yıl:) Peki saol güzel evet
+1 yılPilotluk Gemi Kaptanligi (Sadece okurken gecerli tabi :) Askerlik Polislik :)
03 Yorumla
Soran+1 yılsen bunlardan hangisi :)
- +1 yıl
Gemi Kaptanligi okuyorum :)
Soran+1 yılNE GÜZEL :)
+1 yılherkes mesleğini yazar şimdi :P
karizma demeyim de heyecan verici dediğim meslek, inşaat mühendisliği :)02 Yorumla
Soran+1 yılbak severım onuda :)
- +1 yıl
ben de :))
bil. mühendisliği öğrencisiyim ama bence ressamlık güzel bir meslek, hep özenmişimdir.
05 Yorumla
Soran+1 yılSeninki daha iyi :)
Soran+1 yılöyledır sanırım :)
Soran+1 yılyaramı deşme :DD
Bence ''siyasetçi."çünkü; sözü geçen vede saygı gören bir ünvan olmasi...
01 Yorumla
Soran+1 yılrahatlar
Bence pilotluk. Arkadaşım peron görevlisi onun vasıtasıyla bir herifle tabıştık ben bile hoşlaştim l*n :)
05 Yorumla
Soran+1 yılaaaaa :DDD
Soran+1 yılmıllet yanlsı anlar :DD
Soran+1 yılşaka evet :)
benim mesleğim otomotiv eknisyenliği türkiyede yüzümüze bakmıyorlar ama avrupada monitör basında gördümü içlerine düşüolar dev fabrikalarda..
04 Yorumla
Soran+1 yılyurt dısına gıt sen de :)
Soran+1 yılpara olmadan da olmuo
Polis Özel Harekat, Çevik Kuvvet :D Genelde bunların karizma üüüfff
01 Yorumla
Soran+1 yılhımm :))
+1 yıl02 Yorumla
Soran+1 yılneymıs :)
- +1 yıl
Dinle 😄
+1 yılGeleceğin avukatı olarak Avukatlık, hakim, savcı vb. :)
01 Yorumla
artist olmak çok karizmatik bence bak burak özçivite :D
12 Yorumla
Soran+1 yılya evet :))
Kaptanim diye demiyorum kaptanlik... Ama pilotluk da yarisir
125 Yorumla
Soran+1 yıloooo :))
Soran+1 yılmemnun olmalısın :)
Soran+1 yılhadi ya
Soran+1 yıltamam :)) Sormayım
Soran+1 yılEDERSEM SORARIM :)
Soran+1 yılyazan oldumu kzlardan mesaj :) kaptan dıyen cokta
Soran+1 yıl:) Neyse yazarlar belkı
Soran+1 yılöyle :)
Soran+1 yılGÖRMEDIM
Soran+1 yılyazdığını
Soran+1 yılne olcak ki :)
en karizma meslek değil de statü olarak liderlik bence
01 Yorumla
Soran+1 yılpekı saol
+1 yılSpor hocalıgı. Erkekler hocalar kasli kızlar hocalar fit bir vücuda sahip görünüş önemli :)
03 Yorumla
Soran+1 yıl:) EVET
- +1 yıl
Ne salak bir cümle kurmusum ya :) telefon azizligi :)
Soran+1 yılolur öyle :)
+1 yılKamer gence çok karizma diyen kız arkadaşımdan sonra kesinlikle milletvekili demek istiyorum 😓
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) PEKİ SAOL
Sevdiğin işte başarılıysan senden karizmatiği yoktur..
21 Yorumla
Soran+1 yılhımm :)
- Devamını Gör (677)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler