Eğitim & Kariyer Hangi meslek daha karizmatik? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hangi meslek daha karizmatik Subay Doktor Mühendis Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi meslek daha karizmatik? Cevapla Meslek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
seiji Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 91% +1 yıl askerler asiri karizmatik saygim da sonsuz, ben de olmak isterdim 0 0 Yorumla
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Mühendis erkekler bana fazlasıyla çekici geliyor nedenini bilmiyorum. 0 0 Yorumla
Haluk697 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Taşıyabilene hepsi de karizmatik dururAdam var mühendis bi s*ime benzemiyor Adam var doktor gram karizma yok Ne aradığına ve ne bulmak istediğine bağlı 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. doktor bence 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 483 cevap paylaştı. mühendislik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Pilot aga 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pilot olmaya çalışıyorum abi adamlar karizma ya Yorumla Soran +1 yıl Pilotaj mı okuyacaksın Yorumla Soran +1 yıl ya da kursuna mı gideceksin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kursuna gidicem bakalım Yorumla Soran +1 yıl Üniversite bitirdinmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 senem var Yorumla Soran +1 yıl Gideceğin kurs kaç TL Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hicbiri 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hangi meslek senin için karizma peki Cevap sahibi +1 yıl Pilot Soran +1 yıl Neden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
askerler asiri karizmatik saygim da sonsuz, ben de olmak isterdim
Mühendis erkekler bana fazlasıyla çekici geliyor nedenini bilmiyorum.
Taşıyabilene hepsi de karizmatik durur
Adam var mühendis bi s*ime benzemiyor
Adam var doktor gram karizma yok
Ne aradığına ve ne bulmak istediğine bağlı
Şöyle baktım da hiç biri 🤣 pilot olsa neyse
subayla mühendis arasında kaldım
Mühendis mimar doktor çünkü zekiler
doktor bence
mühendislik
Pilot aga
Neden
Pilot olmaya çalışıyorum abi adamlar karizma ya