İngilizce öğretmenliği 4. Sınıf öğrencisiyim sizce hangisini seçmek daha mantıklı olur? Sebebiyle yazar mısınız
İlkokul
Ortaokul
Lise
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İngilizce öğretmenliği 4. Sınıf öğrencisiyim sizce hangisini seçmek daha mantıklı olur? Sebebiyle yazar mısınız
Merhaba, iyi bir liseye denk düşerseniz keyifli olur ama genelde liseler sıkıntılı. İlkokul da çok küçük oldukları için anlamalarını sağlamak, anlatmak zor olabilir. Ortaokul iyidir bence o bakımdan. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Teşekkür ederim yanıtınız için. Genelde bu soruyu sorduğum İngilizce öğretmenleri en zorunun tam ergenliğe geçiş dönemi olduğu için ortaokul olduğunu söylediler. İyi bir mahallenin lisesiyle kötü bir mahallenin lisesi de çok farklı olabilir diye düşünüyorum zorluk açısından. Bir de beni öğrenci sanabilirler çünkü 17-18 gibi duruyorum. İlkokul çok masum tatlı geliyor. Hani sorun yaşasan bile küçük çocuk oldukları için çok sorun etmem kafaya takmam gibi daha sevimliler masumlar. Sanırım ilkokulu seçmeye daha meyilliyim ama bakalım
Rica ederim. Meslektaşınız sayılırım bende yani o yüzden doğru yorum yapabileceğimi düşündüm bu konuda. Yoruma yazdıklarınızı okudum, dediklerinizde haklısınız. İlkokul da seçebilirsiniz elbette size uygun olabilir.
Kesinlikle lise. Çünkü o kadar sene okuyup yaşça küçük çocuklara basit gramer'i anlatmayı ben doğru bulmuyorum. Lisede yaparsan en azından dilci öğrencilere fayda sağlamış olursun 🙂
Cevap
26Cevap
Lise bence
İlkokulda genel olarak müzik, oyun şeklinde öğretmeniz gerekebilir eğer buna enerjiniz varsa ve kendinize çocuk konusunda güveniyorsanız ilkokulu seçebilirsiniz.
Ortaokul ise tam ortası bence hem müzik hem oyun hem etkinlik hem de sözlü anlatımla dersi işleyebileceğiniz bir ortam olur.
Lise ise bence en zoru çünkü ergenlik dönemleri ve kendilerini sizden daha üstün görüyorlar. Bu yüzden fazla sabırlı olmanız gerekebilir.
Bende öğretmen adayıyım (beden eğitimi) ilkokul veya ortaokul tercihim 🙂
Bu senin karar vermen gereken bişey.
Açıkçası ben hep yetişkinlere ders verdim, yds falan...
Benim hoşuma giden, yds yks dil hazırlanan, ya da hazırlık okuyan ya da askeri okulda yoğun bir ingikizce programında olanlar...
Yoğun ya da akademik parçalar bana iyi geliyor kendimi geliştiriyorum.
Ama konuşma fırsatı çok olmuyor.
Lise olmaz hepsi yaramaz öğrenciler. Öğretmenlerin en mutsuz olduğu sınıflar orada. Ama İlk okul öyle mi şirin mi şirin yürüyen çantalar, sus diyince hemen susarlar disiplin edilmeleri daha kolay. Hayatlarına ilk dokunuş ilk okulda olduğu için ilk öğretmenlerini unutmuyorlar hep hatirlanmış oluyorsun birileri tarafından.
Bence ortaokul. Çünkü öğrenciler ortaokulda ingilizceye daha meraklı ve ilgili oluyor. Bu da size mesleğinizi daha şevkle yapmanıza yardımcı olabilir
Ortaokul en rahat yaş grubu bence çalışmak için. İlk okul ve lise daha sıkıntılı geliyor bana öğrenciyle anlaşabilme yönünden
İlk okul basit konular rahatını istersem oradan başla
İngilizce öğretmeni için hepsi basit konular ama tesekkürler :D
İlkokul çok sıkıcı olur. Sürekli kolay tekrarlar yaptığın için asıl bildiklerini unutabilirsin. Ortaokul keza öyle lise daha iyi canım.
Ilkokul ve ortaokulda ingilizce en sevdigim dersti lisede ne ogrenciler ne hocalarin ilgisi yoktu dilciler haric biraz sorunluydu ama dil siniflari cok iyi oluyor ogrencilerle iyi anlasirsin
Verdiğini alabilen ögrenci hangisisyle orada çalışmak daha iyidir sanırım
Lise veya ortaokul daha iyidir ama kolaya kaçmak için ilkokul. Ama ilkokul çok zor o çocuklar falan.
Lisedekiler biraz canavar ve asi olabiliyor ve gaddar
Bence ilk okul orta okul ce lise için biraz iyi bir yere düşmeniz gerekiyor
İlkokul ve ortaöğretim diye ayrılıyor mu ingilizce öğretmenliği
Küçük ve büyüklerle uğraşmak zordur, ancak ortancalarla iletişim daha kolay olur.
İlkokul en güzeli ve kolayı. En sağlam şekilde güzelce küçük çocuklara ingilizce temeli atmak en zevklisi. İnşallah mesleğini layığıyla yapacak olanlar öğrenci ayrımı yapmayacak olanlar atanır
ilkokulda ing. yok. ortaokulda başlıyor y. dil.
Ben olsam ilk okul tercih ederdim..
merhaba bana bir ingilice şarkının sözleri gerekiyor şarkıyı atsam çevirebilir misiniz
İlkokulda meleklerle, ortaokul küçük sorunlar, lise büyük sorunlar...
bence lise daha güzel olur ortaokul ve ilkokuldakiler fazla çocuk
Hamile kalmadığınız sürece düzgün yerde çalışın
Ya ortaokul ya da lise bence
Lise bence. Gelişmenizi de sağlar.
Aslına bakarsaniz hiçbiri ama ilkokul seçtim
ilkokul bence
pis ergenlerle uğraşmazsın
ilkokul ortaokul iyidir
İlkokul. Kesin. Liseler acayip :D :D
İlk okuldaki ögrenciler daha iyi
Atanma garantili var mı
İngilizce ataması en iyi branşlardan biri, atanamam endişem yok açıkçası. Zaten iyi bi üniden mezun olucam
İlkokul kolay
Küçüklere bilgi aşılamak daha kolay
İlkokul
Lisede çalış bence
Lise
İlkokul..
İlkokul
Lise bence
İyi bir lise kendi gwlişimin için en iyisidir
Lise net
Lise olabilir bence
lise
Ortaokul
Genç dimağlara lisan öğretmek daha kolaydır.
İlkokul veya lise
Hamile misn
lise iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?