Genel kültürü cok zayif tek basina biseyleri hic basaramaz kişisel bilgilerini bile ezberleyemiyor kendini gelistirmesi konusinda yardimci olmaya calisiyorum ama bir kulagindan giriyor digerinden cikiyor bana yük oluyor bu durum napmaliyim. sizce
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evlenmeden önce keşke bunları konuşsaydiniz. Ama Seni seviyorsa ve sana sadık bir eş ise o yükü sırtında taşı derim. Sonunda pişman olma yani.
Seviyor bende seviyorum ama yoruluyorum surekli arkasini toplamaktan tek basina bisey yaptiramiyorum beceremiyor
Bence eşin çok merhametli iyie biri kaç yıllık evlisiniz
Sevgilim öyle bende senin gibi temiz merhameti beni çok sevdiği için şans verdim ama onun da içinde yok kendini eğitmek c ve ç ayrımını bile yapamıyor
Bende ona yardımcı olup bir şeyler öğretmeye yönlendirmeye çalışıyorum ama istek onda değil bende o yüzden olmuyor
Benimki baya kötü genel kulturu asiri zayif hicbir konuda bir bilgisi yok neredeyse ama temiz merhametli iyi kalpli diye evlendim ama sanki cocuk egitmeye calisiyor gibi hissediyorum zorlu zamanlarda yük oluyor bu durum
Aynen oyle kendinde istek olmali
Haklısın seni çok iyi anlıyorum çocuğunuz var mı
Hayir yok ama cocugum varmis gibi yasiyorum eşim sanki eşim degilde cocugum gibi yoruyor beni
Onunla konuşmayı da defalarca denedin di mi
Gerçekten yaşamayan bilmez ama ayrılık sebebi ya davul bile dengi dengine
Defalarca degil 5 bin kez denedim söz askim. gelistircem kendimi degisicem diyor ama yine ayni 2 senede 1 arpa boyu yol alamadik evin adresini tc kimlik numarasini kendi telefon numarasini bile bilmiyor zorla ogrettim telefon numarasini ama hala karistiriyor bazen
Çok kötü ya mesleğiniz ne
Ne kadar seversen sev insan toplum içine girdiğinde utanıyor
Evet surekli uyariyorum bi yere giderken sacma sapan konusma diye cocukluk arkadasim var 25 senelik eşide ogretmen onunla tanistircam ama onun zekasina eşim ayak uyduramaz diye cekiniyorum
Ben de arkadaşlarımla sevgilileriyle tanistiramiyorum rezil oluruz diye gerçekten çok sıkıntı siz bi de evlisiniz
Ben evlendim sen evlenme bence gercekten zor oluyor duygularinla hareket etmek yerine mantiginla hareket et ben hayatimda ilk defa duygularimla hareket ettim aslinda sebebi şuydi eşimin anne babasi bebekten vefat etmiş akrabalari buyutmus ve cok ezmişler aile ici taciz falanda vardi biz nisanliyken onu birakmaya kiyamadim zaten saf akraba baskisi falan bitirirlerdi kizi sirf o pislik sülalesinden kurtarmak istedim o yuzden mantigimla hareket etmedim
Bence son kez konuşup eşine olayın ciddi boyutunu anlat ayrılmaya kadar gideceğini söyle alttan mesajlar ver eşi okumuş etmiş baya kültürlü kadın vs vs
Çakmaya devam et. Gerisini boş ver
Ne diye evlendin madem sıfır zeka biriyle
Tanimadan mi evlendiniz ki?
Tanidim ama merhametli temiz kalpli biri diye sevdim cahilligini evlenince beraner aşarız diye dusundum ama kendisi hic gayret gostermiyor
Bile isteye evlenmişsiniz. Yani bu durumda kızın hiçbir suçu günahı yok. Onu öyle kabul etmişsiniz şimdi degismesini istiyorsunuz. Haksizlik bu
Evlenmeseydin o zaman
Neden yük olsun ki
Surekli arkasini toparlamaya calisiyorsun cocuk gibi cogu işi kendi basina beceremiyor cunki
Ee naptın