Hmm inşallah olursun da imam hatip bunun icn iyi bir seçim değil bence. Yanls anlama sakın üniversite sınavında temel derslerden soru çıkıyor 10 tane mi ne din kültüründen soru çıkıyor ve imam hatipde dini şeyler daha ağırlıklı öğretmenlik icn yüksek puan alman gerek ve bunun icn Anadolu lisesi ya da düz lise daha doğru olur öğretmen lisesi falan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Amacına göre değişir. Hem tüm okullar aynı değil
Okuluna bağlı canım ben okudum kaliteli okuldu iyi ki okumuşum
Peki ortaokul imam hatip gidince liseye de mi gitmek zorundasın
İmam Hatip
Hayır ne alaka
Yok ya iyi sadece dini ağırlıklı ders vardır ben gittim hiçbir sorun yok.
ortaokulsa düz ortaokula git. Lisede de tavsiye etmiyorum. Ben okudum okuduğuma pişman oldum meslek lisesi daha iyi
kötüden kast nedir? dini agırlıklı dersler olur
Peki kuzenım ortaokul imam-hatip e gıdecek liseye de mı imam hatip gitmek zorunda
derslerine çalıştıktan sonra farketmez ama dini derslerde olur aynı meslek lisesi gibi
Sen müslüman mısın
cok şükür
İmam hatip e mı gittin
akrabam gitti ben gitmedim
Hayalin ne hedefin
Öğretmen olmak
Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni mi
Normal
Normal derken branşın ne olacak işte onu soruyorum canım . Bı sürü branş var 😊
İlk okul öğretmenin
Ilkokul öğretmeni
Hmm inşallah olursun da imam hatip bunun icn iyi bir seçim değil bence. Yanls anlama sakın üniversite sınavında temel derslerden soru çıkıyor 10 tane mi ne din kültüründen soru çıkıyor ve imam hatipde dini şeyler daha ağırlıklı öğretmenlik icn yüksek puan alman gerek ve bunun icn Anadolu lisesi ya da düz lise daha doğru olur öğretmen lisesi falan
Peki ama kayboldu
Le bestek olabilirim başka
Meslek
Hmm o zaman dershaneye de gitsin açığını böyle kapatabilr başka türlü biraz zor gbi geldi bana
tamam Tş k
Berbat..
Neden anlatsana
Neyi
Neden imam hatip
Oturduğum yerde tek imam hatip temiz bir okul
Diğerlerindeki kir nedir?
Sen müslüman mısın
Evette sorumun bunla alakası ne? Müslüman olan imam hatibe gider geri kalanlar gavur mu
Adın
Adın a bak
Ne var adımda?
Yürüyen cinsellik
İşiniz gücünüz iki bacak arasında olduğu için, herşeyi farklı yerlere çekiyorsunuz. İzlediğim filmde sevdiğim bir karakterin ismi
Ya hani
Yanı imam hatip güzel mı
İmam hatip aile baskısıyla giden ama aslında yanan kızlarla dolu
Kız mısın
Kız değilim de ordan çok çıktığım ve çaktığım oldu
tamam by
Ya by 😀 ne kadar da insanları sınıflandırmayı seviyorsun. Ne sanıyorsun imam hatibe giden herks alim ulema mı çıkacak
Hayır ısım var
Ne yapıyorsan yap