28 yaşında ve o an her şey aklıma geldi ama bu gelmedi. Iş yeri 6 ay mı 1 senemi sürer bilemeyiz bölümde müdürdü şimdi onun yerini bana vermek istiyorlar düşünmek istedigimi söyledim 1 yillik deneme sürecindeydi o yüzden çıkara biliyorlar müdürlükten.
Bugün ziyaretine gittim hastaneye gördüm ve çok etkilendim sol tarafına mani olamıyor titriyor. Beni görüncede ağladı. Bir garip oldum kendimi kötü hissediyorum istemsizce iş yerini sordu etti iyi dedim. Haberi yok birseyden.
Kabul etmesemmi?
Bugün ziyaretine gittim hastaneye gördüm ve çok etkilendim sol tarafına mani olamıyor titriyor. Beni görüncede ağladı. Bir garip oldum kendimi kötü hissediyorum istemsizce iş yerini sordu etti iyi dedim. Haberi yok birseyden.
Kabul etmesemmi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
ne alaka abi sen olmasan başkasını yapıcaklar seninle bi alakası yok ki onu çıkartıyolar kendini gereksiz bi vicdan azabına duyara itmene gerek yok bence senin olmana sevinir oda hayat işte inşallah şifasını bulur allah yardımcısı olsun
Psikolojim bozuldu görünce. Keske gitmeseydim dedim cikinca. Kendini kötü hissetdi öyle görünce ben onu
kolay bişey değil emin ol o şu an sadece canının derdinde onu bunu düşünücek şeyde değildir o düzelirse bi yerde yine başlar adam sağlığından olmuş işimi düşüncek ya hayat devam ediyo sen kendini hiç sıkma ha bak şöyle yapabilirsin sen iyileşene kadar yerin bana emanet kardeşim falan böyle diyebilirsin
ve sende tekrardan ona devredicek tipte bi insansın yani sorun morun kalmadı hayırlı olsun kanks
Düsünüyor bana söyledi. Yerimi almalarindan cok korkuyorum dedi
Vicdanlı biriyim evet :)
yapıcak bişey yok nasıl bi samimiyetin var bilmiyorum çok seviyosan yerin bana emanet falan dersin ya da kendini gereksiz duyara itip müdürlüğü başkasına kaptırırsın sen red ettiğinde felç geçiren arkadaşın müdürlüğe devam etmiyicek
Alman bu arkadas. Almanyadayim sirketde beraber yer beraber icerdik ne bileyim etkilendim iste
almanyada müdür olcan kanka neyi düşünüon sen mantık pls mantık helloooo seninde bi hayatın var çoluğun çocuğun yok mu yoksa da ilerde olucak sen kendini düşün kendini fazla acırsan acıncak duruma düşersin
Dünya malında gözüm yok yeterince toku.
yav olsun olmasın sen işine gücüne bak ne alaka ya ya çok düşünüyosan reddet bence ihtiyacı olan biri müdür olsun işi yapacak adamın hakkına girmeyin bari
Işimi zaten güzel yapiyorum. Yerinide güzel idare ediyorum mevzu bu degil. Tamam yorumunu yaptın
oğlum sal la reddet acıyomuşya şuymuşta buymuşta mevkiiyi oyalama haketmiyosun defol ah patronun olucam sen kimsin oyalıyosun lan neyi düşünüyosun sen anında senide kovardım
Kabul etme bence. ya da söyle ona. Yani çok karışık ya. Geçmiş olsun
Vicdan azabı çekerim. Çevremde söyliyorum anlayan yok. Görmeseydim iyiydi... söyleyince basit geliyor kulaga ama gidip görünce vücüdünü kontrol edememesi vesayre duyunca etkilenmiyorsun görünce bir baskaymis.
Tabiki etkilenirsin. Ama dediğim gibi ona danış bence. Ben olsam bende çekerdim seninle alakası yok ama onun yerine geçer hgibi fırsat bilmiş gibi olacak. Bir sor bence ona
Bu haldeyken böyle birseyi nasıl söyleyeyim? Öglenden beri gözümün önünden gitmiyor. Allahmı götürdü beni oraya bilmiyorum ama gittim. Almanyada yasiyorum bunu yasayan alman bu arada. Ailesi perisan kendi böyle görünmekten utanıyor giderek iyimi ettim vallah billah kafam cok karisti
Çok özür dilerim ben kız arkadaşın olarak okudum bu arada.
Yok ya estafurullah seni takip ettim bu arada
Ama yazamadim yanlis anlama abazalik icin degil konu icindi
Yazabilirsin farkettim öyle düşünmedim estafrllah
Arkadaşınızı ziyarete gidin ve Onun yerini size vermek istediklerini arkadaşınıza anlatın kabul ederse geçin
Psikolojim bozuldu iyice görünce gözümün önünden gitmiyor
O zaman ziyarete gitmeyin psikolojiniz daha da kötü olmasın ve müdür olunca daha iyi bir yerde olacağınızı alacağınız maaşı düşünün
Yani basit söyliyorsunuzda hayat böyle birsey olmamalı
Evet hayat bu kadar basit olmamalı ama işi siz kabul etmeseniz de başka birisi kabul edecek neyse önemli olan bu yükü kaldırıp kaldıramayacağınız bu işin altından kalkamayacağınızı düşünüyorsanız kabul etmeyin