sevgilimin ailesi çok fakir yani gerçekten çok fakir öyle böyle deyil çok eski püskü yıkık dökük bir gece konduda oturuyolar gece kondunun tavanı asma tavan gibi bir şey 1 hafta önce sevgilimin odasındaki tavan üstüne yıkıldı ve belden aşağısı felç kaldı tedavisi varmış ama ailesinin ne sigortası var nede başka bir şeyi ve 18 yaş altı tedavi sınırlarınıda kapsamıyan bir ameliyat çünki özel ekipman gerektiğini sölüyor doktorlar çok ince bir ameliyat mış ve 10 bin lira lazım ameliyat için ve her geçen gün onun Alehine geçtiğini sölüyolar benim ailem biraz zengin bir aile ama çok cimri ve burnu havada bir aile birazda ne dediysem parayı vermiyolar elin fakir çingenesine ne para vericez filinta gibi delikanlısın git başka sevgili bul diyolar ama ben onu kendi canımdan bile daha çok seviyorum yazık kıyamam felç olduğundan beri bana daha çok yakın davranıyor yımış yımış oldu nerdeyse benim onu terk ediceğimi falan sanıyor bitanem ama ben aksi ne alıyorum sırtımda kucağımda onu sokak sokak park park dolaştırıyorum sıkılmasın diye son 1 haftadır da benle kalıyor birlikte uyuyoruz onu öyle gördükçe ağlıyasım geliyor ama yanında güçlü durmam lazım ağilemin ortak banka hesabından 10 bin lira çalsam farkederlermi yani bankada baya para var sanmıyorum ama bu konuda çok cimriler beni bile evlatlıktan redede bilirler elim ayağım bir birine dolaştı ps3 ps4 Wii U xbox360 xbox one ve 2 tane de düz ekran televizyonum var bana ayit bunlar satsam 10 bin lira edermi o kadar çok ticaretle aramda iyi deyildir bunları hepsini babam aldı ama benim üzerime zimetli sizce bunları satsam iyi para edermi yeni gibiler çok iyi baktım hepsine?
Güncellemeler
+1 yıl
ha birde yığınla orjinal oyunum var steam da baya 1000 lira eder yani hesabım alıcak birini nerden bula bilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer