Eğitim & Kariyer Okuduğunuz bölümden memnun musunuz? Oğuzhanbxbxbx Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Üniversite okuyanlar Güncellemeler+1 yıl Bölümlerimiz ne Okuduğunuz bölümden memnun musunuz? Cevapla Üniversite Soruları Memnuniyet Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Okuduğum bölümden memnun değilim 1 1 Yorumla Oğuzhanbxbxbx +1 yıl Hnagisi
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evet memnunum isteyerek okuyorum hayalimdi 1 2 Yorumla Oğuzhanbxbxbx +1 yıl Bölüm ne Yorumla Yadelina +1 yıl Gastronomi Yorumla
AşkınDiliEvrenseldir Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl O bölümü istememiştim 1 1 Yorumla Oğuzhanbxbxbx +1 yıl Hangisi Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Hemşirelik okuyacağım ama hayalim baskaydi. 1 9 Yorumla Oğuzhanbxbxbx +1 yıl Neydi Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Zootekni okuyup hayvan belgeselleri yapmak Yorumla Oğuzhanbxbxbx +1 yıl Yaa benimde tarihti PDR okudum jdh Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Hayırlısı buymuş Yorumla Oğuzhanbxbxbx +1 yıl Hiç hayır olmadı 🥲 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Niye ki PDR güzel bölümdür Yorumla Oğuzhanbxbxbx +1 yıl Mahvettiler eskisi gibi değil alım hiç yok Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Tarihin ki hiç yok. KPSS de calisilinca yapılabilecek bir şey Yorumla Oğuzhanbxbxbx +1 yıl Senin bölüm gibi ataması iyi değil alım yok işte Yorumla
Peteksi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Memnunum 1 1 Yorumla Oğuzhanbxbxbx +1 yıl Hangi bölüm Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 429 cevap paylaştı. Memnunum. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Memnunum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Okuduğum bölümden memnun değilim
Hnagisi
Evet memnunum isteyerek okuyorum hayalimdi
Bölüm ne
Gastronomi
O bölümü istememiştim
Hangisi
Hemşirelik okuyacağım ama hayalim baskaydi.
Neydi
Zootekni okuyup hayvan belgeselleri yapmak
Yaa benimde tarihti PDR okudum jdh
Hayırlısı buymuş
Hiç hayır olmadı 🥲
Niye ki PDR güzel bölümdür
Mahvettiler eskisi gibi değil alım hiç yok
Tarihin ki hiç yok. KPSS de calisilinca yapılabilecek bir şey
Senin bölüm gibi ataması iyi değil alım yok işte
Memnunum
Hangi bölüm
Halkla Iliskiler cok seviyorum bolumumu.
Memnunum.
Memnunum
Memnunum