2. mezun senem ne yapmalıyım?

Elde olmayan sebeplerden son sene son aylarda ailesel acı bir olay yaşadık sınavım iyi geçmedi bu yılda bu sebepten hep işte çalıştım psikolojim bitmiş durumda hala. Şimdi tekrar hazırlanabilmek istiyorum ek tercihte var ama ümitsiz. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum 0 bilgi. Yüksek anksiyete panik atak. Dershaneye gitmiştim tyt için lise son da fakat öğretmenlerden bir tanesi çok soru sormamdan rahatsız olmustur ve ben heyecanlı çok soru soran biriyim ama bu eğlenceli halimi alaya almaları çok zoruma gidiyor ve ben onun yüzünden dersi bıraktım psikolojik sorunları olabilirmiş yahu benimde var herşeyi tek başına aşmaya çalışan bir insanım mezun olana kadar anası ağlayacak ama okumus bir insan olmak için çabalıyorum kendime vatanıma milletime hayrım dokunsun diye gram destekçim yok ve ben dershaneye gitmeye korkuyorm 2. Mezun senem diye. Şimdi siz olsanız evde doping hafızadır raunttur böyle bir platformdan mı yararlanmak istersiniz yoksa dershaneye gitmeyi mi? Evde çalışabilirim ama sürekli otur ailem yaşlı sus desen susmazlar baya rahatsızlar birsey diyemiyorum onlara ama ekonomide berbat her gün yol parası dershanede zor bir yandan yapabilecek miyim stresi o kadar çok şey varki kafamda oturup ağlayamıyorum bile. Böyle süreçten geçenler varsa lütfen bana fikir verin
2. mezun senem ne yapmalıyım?