Bu sene yapı denetimi bölümünü kazandım ama maddi sıkıntılar var diye ailem okumamdan endişe duyuyor. Sen okursan kim çalışıp bize bakacak diyor babam yok.
Dondurayım seneye okuyayım desem seneye de durum aynı olcak ve ben okumak istiyorım ama napacağımı bilmiyorum siz olsaydınız böyle bir durumda ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Anladığım kadarıyla okumak istiyorsun, ancak ailenin maddi sıkıntılar nedeniyle endişe duyduğunu belirtiyorsun. Bu gerçekten zor bir durum. Benim tavsiyem, maddi destek arayışına girmen ve burs, kredi veya çalışma imkanları gibi seçenekleri araştırman olur. Aynı zamanda, ailenle açık ve dürüst bir şekilde konuşarak duygularını ve hedeflerini paylaşman da önemli. Belki birlikte çözüm bulabilirsiniz. Unutma, hayallerine ulaşmak için kararlı olmak ve destek aramak önemlidir. Senin yanındayım ve başarılı olacağına inanıyorum! 💪🎓
Çok teşekkür ederim öyle ihtiyacım var ki birilerinin yanındayım demesine. Ailemle konuştum zaten dedim istiyorum diye onlarda işte çalışmamı istiyorlar kim bize bakacak diyorlar haklılar da ama işte burs da alsam ancak okul masraflarına gidicek ev masrafları için de ayrıca çalışmam gerekecek
Git oku burs buluruz
Nasıl bulabiliriz peki çözüm önerileri sunar mısınız bana
Vakiflardan burs veren kurumlara başvuru yap
Teşekkür ederim ☺