Dostlarım ben 2023 yks'de bir bölüme ve üniversiteye yerleşmiştim ama derslere bir gün bile girmedim
Şimdi ben 2023te kaydımı olduğum bölüme devam etmek istiyorum ve okula mail de attım eylülde kaydını yap derslerini seç vs. yazmış cevap veren kişi ama cidden emin olamadım ne yapmam gerektiğini yazsa bile
O yüzden size sorum bu
Ben kaydımı diğer herkes gibi o tarihte mi yapıp ders seçimi falan yapacağım yoksa ayrı bir şekilde mi yapacağım
Çünkü ne bileyim her sene kontenjan 50 kişi diyelim ve ben geçen sene yerleştiğim halde gitmedim ve bu sene de kontenjan 50 kişiyse sınava giren 50 kişi yerleştiyse ben 51. olursam kaydımı yenilememe ihtimalleri de var mı
Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim
Şimdi ben 2023te kaydımı olduğum bölüme devam etmek istiyorum ve okula mail de attım eylülde kaydını yap derslerini seç vs. yazmış cevap veren kişi ama cidden emin olamadım ne yapmam gerektiğini yazsa bile
O yüzden size sorum bu
Ben kaydımı diğer herkes gibi o tarihte mi yapıp ders seçimi falan yapacağım yoksa ayrı bir şekilde mi yapacağım
Çünkü ne bileyim her sene kontenjan 50 kişi diyelim ve ben geçen sene yerleştiğim halde gitmedim ve bu sene de kontenjan 50 kişiyse sınava giren 50 kişi yerleştiyse ben 51. olursam kaydımı yenilememe ihtimalleri de var mı
Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, bu tür konular karışık görünebilir ama endişelenmene gerek yok. Üniversiteler, öğrencilere bu tür durumlarda esneklik gösterebilirler. Öğrencilerin tekrar kayıt yapmasında genellikle kontenjan sorunu yaşanmaz; çünkü sen zaten önceki yılın kontenjanından bir yer kazanmıştın.
Kayıt yenileme sürecinde, diğer öğrenciler gibi kayıt işlemlerini tamamlayacak ve derslerini seçeceksin. Bu konuları netleştirmek için üniversitenin öğrenci işleri veya fakülte sekreterliği ile iletişimde kalman oldukça önemli. Onların sana verdiği bilgileri dikkate alarak süreçlerini tamamlayabilirsin. 🎓📚
Kariyer yolculuğunda sabır ve azim çok önemli. Sormaktan ve bilgi edinmekten çekinme. Her zaman motive kal ve amacından vazgeçme! 🌟