Sizi sevyorm KS ailesi :D
Sevgiliniz dizide oynasa başkasıyla öpüşmesine izin verir misiniz?
Sizi sevyorm KS ailesi :D
Para her şeyi hallediyor. Yaptırmam ettirmem diyenlerin çoğu verilen parayı görünce 1 kereden bir şey olmaz diye evet diyebilir.
Medcezir denilen dizide başroldeki çağatay ulusoy daha meşhur olmadan önce asla o tip sahnelerde oynamam demişti. oynamamış hali buysa gerisini düşünemiyorum. bana ünlü söyleyin içlerinde 100 tanede 10 tanesini belki sayabilirsiniz oynamamış olan.
Kendi görüşüm ise kendim de oynamam eşim olacak bayan da oynayacaksa eşim olmaz bu kadar net. isterse tonla para kazansın bana göre utanç verici.
sevgilisi zaten eşi olacak kişidir değişen bir şey yok
Kıskanırım ben, ulan biz öpüşme sahnesi çıkınca kumandayı hazine gibi arayan insanlarız. Asla!!
Al sana E. i. c !
Helaaal abime helaaaal. !.
E yani.
Söyle bisey var eger onu tanimadan önce oyuncuysa onun meslegine (yani öpüsmesine) boyun egmek zorunda kalirimki beni seven insan benim mutlulugumu isteyen adam onu baskasiylan paylasamiyacagimi bildigi icin vazgecer mesleginden (en azindan öpüsme sahnelerinden)
Yok arkadas. Oyuncu olmaz. Benden sonrada olamaz. !
Meslegine saygi duyarim ve onu sevdigi biseyden vazgecirmeyide asla denemem
Ben onu herseyiylen kabul etmissem meslegin pek önemi yok tabi bu gidipte baskasiylan öpüssün anlamina gelmiyor :)
Kıskanırım ama izin vermemek onun özgürlüğünü kısıtlamaya girer, eğer sadıksa sana zaten bir sorun çıkmaz. Ama ne kadar içim içime yese de kariyerini engelleyecek bir şey yapmam
Ben boyleym valla gelemem oyle seylere.
Cevap
86Cevap
1- Başkasıyla rol için öpüşmesini bırak, bunu düşünmesinde dahi çok net ve radikal kararlar dahi alabilirim.
2- Diyelim ki yaptı, ben bunu izlediğimde öğrendim, o kişiye hayatında mutluluklar diler, yoluma bakarım, kafa yormam daha fazla.
3- Modern kişilik popülerlik veya genel topluma göre belirlenmiş bir olay değildir.
cut.
Hmm.
Hakln daha ne diym :D
Aslında sorun farklı yerde.
Şimdi öyle bir ilişki düşünün ki kız arkadaşımın öpüşmesine izin vereceğim veya vermeyeceğim ! Bak ki o kız benim kız arkadaşım olmuş. Hani izin vermesini geçtim , bunu bana talep edecek olan kız , benim nasıl arkadaşım olmuş. Demem şu ki , soru olarak dahi olsa bunu soran kız, benim asla kız arkadaşım ol (a) maz.
Sana ölüp biitiyordum bende sanki bu 1 ,
2. si Bu soruyu alıp kendi beyninde degistirip bu dereceye nasıl getirdin? Harbi şoklardaym?
Soru dahi olsa soran kız dedin ya. O bana degil miydi simdi?
Oha ozür dilerm rezil oldm :S
Hızlı okuyunca demekki. Neyse ben bunun üzireni bir koşu intihar edip gelym :S utandmmmmm :$
Ben başkasıyla aynı kareye gireceği mesleğe izin vermem. Ne demek öpüşmek? Kaldı ki benim eşim olsa benimle olsa kamera karşısında yine izin vermem. Bana ait olan bana özel olan el alemi ilgilendirmez. Mahrem denen bir şey var. Sanat için falan iİn verirdim diyen lavuklar Biraz ılıktır.
Helal abime. :D
Hayatımın en iyi dayak atma sahnesini çekerim ben de.
galeri7.uludagsozluk.com/.../...%C5%9Fi_285090.jpg
Ben gelirim sen el kaldırma. Erkekler kadına vurmaz. Ama ben onun sacni basni yolarm :D
Peki, sana bırakıyorum öyleyse. Kalemi kır.
Yani sen izin vermedikce yapmaz zaten. Ha baktın ısrarcı.. bir mesaj kadar yaknm kardes. :D
işte eğer oyuncu olmak istiyorsan bu sevgili işine iyi bakmalısın sonra sıkıntı çıkmasın peki oyuncular neden sizin gibi sorun yapmıyorlar bunu da siz yapıyorsunuz hazal filiz küçükköse tan tunalıylan evli şuanda günahkar dizisinde oynuyor ve öpüşme sahneleri de var tabiki de oyunculuk sizin için değil zaten boşuna uğraşmayın bende aslında bir kaç gün önce düşünmüştüm sorucaktım buraya ama unutmuşum tabi
Istersen sana devrediym?
bunu sana sen ve diğerleri gibi normal olanlar gibi cevap vermiyorum bende RTS bölümü okuyan bir öğrenciyim yok kalsın teşekkür ettimm...
:D :D
bir kiz arkadasim tiyatrocuydu. bir oyununda opusme sahnesi vardi ve senin bu dedigini bana sordu ben ona bu sahneyi oynayabilirsin hatta tiyatroya devamda edebilirsin ama ben hicbi zaman o salonda olmayacagim diye cevap vermistim,2 gun sonra birakti. burada onemli olan onun bunu sindirebilmesi baskasiyla bunu paylasmaya hazirsa yapcak bisey yok.
Dizide oynamak ister cunku gercekten yetenekli ama oynayamaz cunku izin vermem hele ki opusmeyi birak parmaklarinin ucu bile deyse dizi mizi anlamam kizin sacini basini yolarim sevgiliminde hakkindan gelirimm
Kızı bana ver gözün arkada kalmasn :D
Hayır, asla..
Hatta ben sarılmasına bile izin vermem.. Aynı durumda ben olsam ve o yasaklasa filmdeki bu tip yakınlaşmalarımı, anlayışla karşılarım.
Yani. Güzel empati.
E yani.
Ben kenan imirzalioglu.. karadayi dizisinde ferideyi çok opuyorum. eşi bizi anlayisla karsiliyor çünkü o da baskasini opuyor. bu bir sanat arkadaşlar aaaaa :)
Ferideye selamlar. Kocasına ve boynuzlarınada selamlar :D
Lonumz dizide opusmeleri degil bizim bakis acilarimz.
Lonumuz ne ya. Konumuz dicektm :D
Bu modernlikse ben sonuna kadar geri kafalıyım arkadaşım izin vermem böyle bir şeye asla igrenç bir durum.
Aynen aynen isterlerse yobaz desinler.
Evet aynen
Hayiiiiiiiir. Gozumden sakindigim sevgilimi o sekilde hayal bile edemezken bu kadarini kaldiramam herhalde
E yaniii dimi. Hay yaşa gülüm.
Eyvallah bacim :D
Öyle bir durumda sevgilini sen al o zilliyi ben yoluştururuz evelAllah :D
Bak sinirlendm -,- ... :D
Yolariz sacini basini yedirmeyiz sevgililerimizi :D
:D evet ama benim sevglm yok :D olursa diye ihtimaller simdiden :D ahahha
Ne tesaduf benimde :D boyle bir durumda haberleselim birbirimizin sevgilisini koruyalim :D :D
Tamam :D ahahhaha bir mesj atman yeterli :D
Bende oyunculuk istediğim için ve anlıyabildigim için bunları izin verirdim. Eğer bu mesleği yapıcaksak bunların bir önemi kalmamalı. Sevgi ve güven en onemlisi. Gerisi kolay.
Haklsn @nemogu
Türkân Şoray kanunları olmalı yoksa yok !!!
Kirsin dizini otursun evinde ben tas tasirim yine bakarim ona o kadar...
Baska erkeklerle konusmasinq bile ayar olurum kaldi ki Öpüşmek?
Ya lafimi dinler ya da bb tatlım
Tamaam sakin ol yengeye selamlar :D
Ahaha :D benimde yok ama bir tribe giriyo insan :S :D ahshshhs :D
Türk olsn bizim olsn :D
:D timam biri senin biri benim.
Burdan duyruluuur. Sevgilm olck kiside güncellemyi okusun ona göre harkt etsn oyarım :D
Kesinlikle izin vermezdim basimizdan gecti zaten buna benzer bir olay ne yapip edip engel oldum. Asla asla asla kiskancliktan deliririm :D
Normal bacım ben şizofrene bile bağlarm :D
bırak diziyi normal hayatımda 4 yıllık sevgilim tarafından aldatıldığımda olanlara hazmedemeyip ayrılan adamım ben. dizide onca kişi ha asla hayır.
Anladm.
Modernleşme adı altında pezevenkleşmeye gerek yok dimi.
Ikinci eic hakkm olmasını cok isterdim :D
Bu cok iyiydi ;)
Yok l*n öyle hayat. Modernmiş. Modern değilim ben yapsında göreyım
Yolustururuz evelAllah :D
Asla izin vermem, ölürüm onu başkasını öperken görürsem rol falan anlamam
Aferin :D
modernliği batsın kırarım kafasını nasıl kabul eder böyle bir rolu
Dur kz bu sadece bir sorudan ibareeet :D
Bir oyuncuyla sevgili olduysam bu ihtimalleri düşünmüş ve kabul etmişimdir. O yüzden o sahneleri izlemem ve hayatıma devam ederim, ama içten beni yıpratabilir bu durum.
Gerçi bir oyuncuyla sevgili olmam baya ilginç olurdu...
Aşık olmadığım insanla sevgili olmam. Sevgilim olmayan insana da aşık olmam. O yüzden bu konuda biraz sert
olurum ve bir seçim yapmasını isterim ya ben ya da kariyeri.
Kısa ve net. Helal kerdesm .
oyunculugu bıraktırırdım ya da sadece samanyolunda oynatırdım :D
Ahahahhahahahah :D beşinci boyut sırlar dünyası felan :D ahahahah
Ay yok ordada zilliler var kötü rolde felan cık benimki ordada oyanayamz :D
Bole kizlari gordukce cok hosuma gidio helal ya:)))
oynamasına dahi izin vermem. evinde oynasın. ne o öyle.
Dimi yani.
Kırsın dizini otursun evde. Kız erkek farketmez.
Ayakta oturmak ahaha :D
Tamam abi yengeye selamlar.
:D sadece sorudan ibarett :D
Denedignz taktirde kapı cam ve kırılacak esyalardan uzak durunuz. :D
kezzapla mayonez https://www.youtube.com/watch?v=fcy0rrpqaR8
Ahahah :D
Yalnız kalma. Bende katlym o zmn :)
Sohbet icin ben teskr ederim *_*
Oynuyor zaten, hiç dert etmedik bugüne kadar, bundan sonra da dert etmeyiz sanırım :)
Hıı saygılar o zmn ne diym.
Sevgiliniz jinekolog olsa mesleğini yapmasına izin verir misiniz? :)
Ya git Allasen. Hayr.
vermem tabiki zaten bir dizide oynuyolar diye hemen aşık oluveriyolar bide öpüştürmem yani
Dimi dimii
yanii
seti basar önüme geleni pataklarım sen ne diyosun... sevgilim de öpüşmeyi kabul etmişse ordaki kameraları saplarım ona !
:D sende benim kafadansn :D
kamerayı kafasında kırar parçaları ağzına tıkarım. ne demek öpüşmek. ne münasebet :D
Ahaha benim kafadan :D
Veririm ama. bir şartla :) opusecegi erkek rolünü bana veriseler
Hmm degisk :D
Ozaman izin veririm:) bitek
Tabbiki izin vermem o ne sacmalktr ya benim tuttugm eli tutan eli kırarım kafasindaniz biz :) (bu laf için gereksz yere ozenti demeyin bu hayatta ozenti olmayan hic bisi yok )
Yahu bir dizide oynasa zaten yüzünü göremessin görene kadarda oyuncu arkadaşıyla evlenir soru bence şu olmalı dizide oynamasına izin verirmisiniz
Sen kafana gore tasarla :D
Tamam git simdi kitap yaz bunla :D
ewet izin veren modern boynuzlu oluyor bence canım öpüşmeyle başladımı bir şekilde onun arkası da gelir
Modern boynuzlu ahahah :D
Ben kendisine sorardım, öpüşmek istiyor mu istemiyor mu diye..
istiyorsa ceketimi alıp gderim
istemiyorsa onu alıp giderim :D
Hıı.
sadece sevgilimse gelecek düşündüğüm biri değilse istediği filmde oynayabilir.
ancak evleneceğim biriyse izin vermem. bana rağmen filmde rol almak istiyorsa ikimizinde iyiliği için ayrılırım
Degisik.
Amaan dizide oynadıktan sonra ha opusmus ha opusmemis opussun anasini satiyim
Sesli güldüm bu ne umursamazlk :D
Kendine gel be güzelm. Hayırlısı ama bir yere kadar :* :D
Benim sevgilim dizide oynarsa, beni de oyuncu yap diye başını şişiririm.
:D ben oyuncu olmam oldurtmam
Para bende b*k gibi nabeeer? :D
''İyi para var ama nabeer'' diye bir şey kullanma. Biri bir laf söyler cuk diye oturur, cevap veremezsin.
@AizenSousuke haklı. -,-
Bunun sanalı, gerçeği yok. Gerçekte canını sıkabilecek sözler, sanalda da canını sıkar. Sadece bir büyüğün olarak uyardım seni. Her zaman konuşurken seçtiğin cümlelere dikkat et. Türkçe lastik gibidir.
Ahaha dimi laftan önemli girmis olan seyler varken :D ahshhsh :D
Seviyeden girersek o profili degstr bebegm. :*
Kiyameti kopariri yapimciyi ve yonetmeni parcalarim o kizin sacini basini yolarim dizi setini yakarim sevgilimi anasindan dogdugunu pisman ederim
Sakin ol şeker :D
Sevgilimi dizide oynatmazdım ki. Ben ona bakmaya kıyamazken o her hafta 70 küsür milyon insana mı hitap edicek? Hadi ordan !
Tamam :D
biz Türk milleti olarak eşimizi sevgilimizi kıskanan insanlarız kesinlikle izin vermem böyle birşeye
Genel olarak geniş bir millet değiliz.
Çok şukur.
Of nasıl morelim bozuldu ya nasıl kabul ediyor kim kimi neden niye öpmkmi sevgili rolunde oynatanın mk bn :(
Tamam sakin ol ama yapan var :S
Timam burdan duyrulur o zaman.
benim sevgilim olmaz eşim olur ve eşimi de bırak öpüşmeyi dizide bile oynatmam. oynayacaksa boşanır öyle oynar...
Sakin ol tamam :D
puhaha
Ünlü biriyle sevgili olmam kıskançlık yer bitirir beni. Öyle geniş bir hayat bana göre değil.
ya o zaten dizide oynasa bida senle benle cikmaz ki sen kimsin der :D
Ahahah :D
Arkadaşlar bir şey değiştirmiyor, zaten dizi yönetmenleri ve yapımcıları yapıyor bu işi ilk başta, yoksa beleşe ünlü olurlar mı? Bence o camiaya hiç girmesinler, erkeklerde öyle.
Tabiki
O diziyi bir basarsam fatihayı tersten okurlar *
Oha yavaş abi saygılar sadece bir sorudan ibaret :D
köşeye sıkıştırılmış tekmelenmiş kedi gibiyim şu an gelmeyin üzerime :D
:d tamam dur benden alma sinirini :D yengeye selamlar.
Aleykum selam da yenge falan yok ki :D
Biz niye sevgilmz olmadı halde kısknyoz ki bu ne trip :D suanda senin ve benim gbi bir kac tane daha insan var kskanclık krizinde ahahhaha :D
Kıskançlık genlerimizde var napak bizim türümüzden demek 1-2 kişi kaldı heee:D
Bilmiyorm artk :D ama olacak sevgilime ( sevgili olmaz bende artık eşime ) Allah sabır versin :D simdiden trip atyorm hayırllısı :D
Niye sevgilimizin olmadığı bellli oluyor :D
Bunu hic dusunmemstm :o :D
o zaman hiç düşünmemiş gibi yapalım bir de bunla uğraşmayalım :D
Timam :D
:D:D
Oyuncu biriyle sevgili olmam, oyuncu biriyle sevgili olup böyle şeylere karşı olanlara da küfür ederim. Mesleği gereği bunu yapar, kimse buna karışamaz.
Benim ellerim kollarım samanla dolu olsaydı izin verirdim. Ama etimle canımla kıskanırım :)) O dizi başlamadan biter.
Vuu :D
Bizde böyle :) Sizde de öyle sanırım :))
Oyle oyle.
Asla oldururum vallaha ikisinide gebertirim dizide bile oynatmamm
Dur kız benide bekle.
O, öpüşcek ondan sonra bende oturup televizyondan izlicem, sevgilim ne güzel öpüşüyor diye..
Asla böyle bir durum olamaz, delirirdim herhalde..
Medeniyet dedigin acmaksa bedeni o zaman hayvanlar bizden daha medeni. Tam olarak konuyla ilgisi yok, ama baglantili.
Ahaha aynen yahu olurmu oyle sey ne ipusmesi dokunamazlar bile :D bende soruya girmiyordum abuk subuk konuauyordur simdi diye :)
Hayir izin vermem, abazalar ağzı sulanarak izleyecek bide. Sokayim böyle modernliğe.
Tamam abim sakin :D
Son cümlenden :D
Mesela ben. Bana bak ablana bak. Güncellemiyi görüyormusun? Sevgilim bile yokken cildirmsım :D ahahha
Nihaha :D
3 yıllık bir ilişkim tam da bu sebepten bitti. bir dizide yardimci bayan rolündeydi kız arkadaşım öpüşme sahnesi vardı kesinlikle izin vermedim yinede yaptı ve bitirdik.
Ana ana ana :o
kaldıramam ben bu tür birşeyi muhafazakâr biriyim. çok katı değilim ama öyleyim. ki ben bile sadece elini tuttum 3 yıldır öpüşmeyi geç hani. evlenince ancak. Bazıları geri kafalı falan olduğumu düşünebilir. ama bence olması gereken bu.
Tabikii kesinlikle. Banada kimseyle sevgili olmuyorm diye geri kafalı diyorlar ama sorsalar bir umrumdamı. . .
aman en güzeli boşver bende yalnızım ve kafam rahat
dizide oynayacak kadar güzel kız bana bakmaz zaten :D
Al iste sap.
Oyuncak mı benim sevgilim yıkarım bu dunyayı başınıza
l*n dur sakin ol sadece sorudan ibaret :D bizim gunahımz neeee? :D
Birinin ona sarılmasına elini tutmasına bile izin vermem bu yüzden oyunculuk olmaz:)
Dimi yani. Haklsn.
oyuncuysa böyle sahneleri olması normaldir bu yüzden oyuncu bir sevgilim olamaz asla ve asla
Helal.
Uzaktan genis birisine benziyormuyum sence sen ver bunun cevabini benim adima canim
Julyem doğrarsın yine izin vermezsin :D
Alnindan opesim geldi seni kiz gel :)
izin vermem. ya ben ya dizi derim rest çekerim bu kadar net
Adam haklı.
saolun :)
dudaklarının kızgın yağa batırılmasını istiyorsa yapsın
Kezzap at kız kezzap :D
:D olmadı testereyi dizi haline getiririz :D
Burdan yine olmayan eşime duyrulur. Gör bunları gör :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar