Ben kafe açardım. Menüsünde çeşit çeşit kahveleri olan bir aile mekanı konseptinde bir mekan olurdu.

Ben kafe açardım. Menüsünde çeşit çeşit kahveleri olan bir aile mekanı konseptinde bir mekan olurdu.

Dünya mutfağından sokak yemekleri. Ülkemizde dünya yemeği kategorisinde sadece ana yemek tarzı şeyler satılıyor. Çeşitliliği az buluyorum işin aslı. Denemek istediğim bir çok tat var ama hep kendim muadilini evimde yapmak zorunda kalıyorum. Bir çok sokak yemeğini bünyesinde barındıran bir yer olsa çok güzel olurdu.
Bir de müşteriye açık atölyesi olan bir mobilya mağazası gibi bir yer isterdim. Kendi tasarladığım mobilyaları sattığım ayrıca müşterilerin de bir uzman yardımıyla kendi mobilyasını tasarlayıp üretebildiği atölyesi olan bir yer. Atölyeli mağazalar daha çok açılmalı bence. Seramik çok var da cam ve mobilya tarzı açılabilir
Harika bir fikir vizyonunu sevdim💙
Yaa 😻 benim hep bir pastane hayalim var aslında kafe tarzında içinde kendi ellerimle yaptığım çeşit çeşit pastalar kurabiyeler olsun yanında kahve çay soğuk içecek çeşitleri olsun isterdim..
Mekanına çok gelirdim aradığım yer 😻😻
😘😘😘
Ben cafe açmak isterdim kahve kurabiye pasta satardım
Bu harika 🌸💙
Taki ve el sanatları
Butik pasta da olabilir
Ne harika 😻
Teşekkür ederim
Cevap
7Cevap
Ben hayal kursaydım böyle fantastik şeyler satardım yani oyuncak gibi değil de mesela dokunduğun zaman rengi değişen ya da şekilde değiştirebilen teknolojik şeyler üretirdim. tabi gerçek hayatta şu an olmayan şeyler bilim kurgu yani.
Çok iyi fikir.
Şahsen ben de yeme - içme üzerine bir şeyler düşünürdüm kesin. :-)
Sen karşıda restoran aç benim sektöre bulaşma 😄
Restoran ve kafe karşılıklı... Hmmm... Neden olmasın?
Anlaştık. 😊👌👍
Türk halkı dünyanın en bedavacı ve taklitçi ırkı olduğu için buradan yazmaya niyetim yok açıkçası. Açınca görürler.
Takı dükkanı olabilir ya. Çeşit çeşit şapka , kolye ve aksesuar güzel olurdu
Kedi kafesi hayalim var bakalım
Kitap satmak isterdim
Kozmetik mağazası 💄
Abonen olurdum 😄
Yaa 😂💜
Tekel açardım
Yani milleti ucuracaksin😃
Ne kadar sarhoş senin için o kadar iyi olurdu
E ac tutan mi var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?