Kişilik & Karakter Bir dükkan açmak isteseydiniz ne üzerine işletirdiniz? Haysa Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor SsKuaför, kasap, lokanta..Bunu annemin lokantasında yazıyorum, ben halimden memnunum.. Bir dükkan açmak isteseydiniz ne üzerine işletirdiniz? Cevapla İş Soruları Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
iSLaNDBaZaRr Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı. Ticaretin her alanini severim şu an demir çelik peyzaj üzerine ve restorant sektorundeyim alternatif olursa degerlendiririm 0 0 Yorumla
vedatt__ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Beni eleman olarak alsana işsizim 😄 0 7 Yorumla Haysa +1 yıl Memleket nere Yorumla vedatt__ +1 yıl Van Yorumla vedatt__ +1 yıl Nereye geleyim söyle 😊 Yorumla Haysa +1 yıl Maraş be ya Yorumla vedatt__ +1 yıl Hadi yaa olmadı bak gelip ev tutsam falan hiç çıkmaz zaten Yorumla Haysa +1 yıl Tm çok boş yaptık assjgaj Yorumla vedatt__ +1 yıl Başka bişey yapamıyoruz ki😂😂 Yorumla
DeathXIII Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sexshop yazabiliyor muyuz? 0 0 Yorumla
srtcbrk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl kuru temizleme 0 5 Yorumla srtcbrk +1 yıl siz ne üzerine dukkan acmak isterdiniz? Yorumla Haysa +1 yıl Hiç düşünmedim, pet shop olabilir. Veya şirin bir züccaciye de olabilir Yorumla srtcbrk +1 yıl 3 kedi babası olarak ped shop harika olurdu derim 🙂zuccaciye den kasıt ahşap isleriyle ugrasmayi sever misiniz? kedi kopek kuş evi yapmayi? Yorumla Haysa +1 yıl Aslında züccaciyeden kastım, soft kolyeler, yüzükler, doğal taşlar, eşarplar, broşlar, tesbihler. Bunların arasında bir ömür geçirmek isterdim. Bunları almaya gelenleri tebessüm ettirebilmek de benim kârım olurdu Yorumla srtcbrk +1 yıl @Haysa kuru temizleme dukkaninin yaninda olurmuydu peki komsu esnaf olurduk 🙂 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 673 cevap paylaştı. Kafe ya da pastane💘 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. sexshop açardım 😂😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ticaretin her alanini severim şu an demir çelik peyzaj üzerine ve restorant sektorundeyim alternatif olursa degerlendiririm
Oyuncak mağazası olabilirdi
Beni eleman olarak alsana işsizim 😄
Memleket nere
Van
Nereye geleyim söyle 😊
Maraş be ya
Hadi yaa olmadı bak gelip ev tutsam falan hiç çıkmaz zaten
Tm çok boş yaptık assjgaj
Başka bişey yapamıyoruz ki😂😂
Butik bir kahveci açmak isterdim
Sexshop yazabiliyor muyuz?
kuru temizleme
siz ne üzerine dukkan acmak isterdiniz?
Hiç düşünmedim, pet shop olabilir. Veya şirin bir züccaciye de olabilir
3 kedi babası olarak ped shop harika olurdu derim 🙂
zuccaciye den kasıt ahşap isleriyle ugrasmayi sever misiniz?
kedi kopek kuş evi yapmayi?
Aslında züccaciyeden kastım, soft kolyeler, yüzükler, doğal taşlar, eşarplar, broşlar, tesbihler. Bunların arasında bir ömür geçirmek isterdim. Bunları almaya gelenleri tebessüm ettirebilmek de benim kârım olurdu
@Haysa kuru temizleme dukkaninin yaninda olurmuydu peki komsu esnaf olurduk 🙂
Kafe ya da pastane💘
sexshop açardım 😂😂