Puanım 259 toplam tyt 233 sayısal 198 sözel 234 eşit ağırlık 210 yabancı dil 185
Sıralamam ise toplam 1453.829
Sıralamalarım
Tyt 1908.393
Sayisal 1213.247
Sözel 982.610
Eşit ağırlık 1428.115
Y. Dil 144.357
Bu şekilde hepsi aslında bu sene çalışmayı düşünüyordum ama ortamim biraz kötü kardeşlerim aile kısmından biraz gürültülü aslında kursa da yazıldım ve haftasonu kütüphane ye gitmeyi düşünüyorum ama bir arkadaşım depremzedelere kontenjan olduğunu söyledi ne olduğunu bilmiyorum bu sene tercih yap dedi ama bilmiyorum ne yapacağımı ve meslek lisesinde okudum gıda bölümünden mezunum ayrıca diploma puanım ise 86 obp puanım ise 431 Yani bölümümden tercih yaparsam puan gelirmiş onuda bilmiyorum aslında hedefimde yurtdisi ama erasmus programı hangi üniversite ve bölümde geçerli bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim aslında etrafımda bilen insanlar var ama hiçbiri yardım etmedi siz bana ederseniz minnettar kalırım
Sıralamam ise toplam 1453.829
Sıralamalarım
Tyt 1908.393
Sayisal 1213.247
Sözel 982.610
Eşit ağırlık 1428.115
Y. Dil 144.357
Bu şekilde hepsi aslında bu sene çalışmayı düşünüyordum ama ortamim biraz kötü kardeşlerim aile kısmından biraz gürültülü aslında kursa da yazıldım ve haftasonu kütüphane ye gitmeyi düşünüyorum ama bir arkadaşım depremzedelere kontenjan olduğunu söyledi ne olduğunu bilmiyorum bu sene tercih yap dedi ama bilmiyorum ne yapacağımı ve meslek lisesinde okudum gıda bölümünden mezunum ayrıca diploma puanım ise 86 obp puanım ise 431 Yani bölümümden tercih yaparsam puan gelirmiş onuda bilmiyorum aslında hedefimde yurtdisi ama erasmus programı hangi üniversite ve bölümde geçerli bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim aslında etrafımda bilen insanlar var ama hiçbiri yardım etmedi siz bana ederseniz minnettar kalırım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet Başkent Hukuk’ta bile depremzedelere kontenjan açılacakmış ama tabii ona da belli bir puan gerekir galiba. Ortalama başarı puanın iyi bu arada fena değil. Çok bir bilgim yok ama umarım hakkımızda hayırlısı olur. Zaten 24 tercih hakkımız var başlara yüksek sıralama ile alan üniversiteleri yazarsın ortalara ortalama bir sıralamayla alam bölümleri yazarsın sonlara da artık daha düşük sıralamalarla alan üniversiteleri yazabilirsin.
Erasmus iyi olan çoğu üniversitede geçerli illa okuduğun bölümün derece olmasına gerek yok sen ordan mezun olduğunda mavi diploman olacak yani erasmus diploması
Çok teşekkür ederim cevabınız için ama ben gıda bölümünden okudum Yani tercihimi ona goremi yapmalıyım ve bölümleri ne biliyormusunuz ayrıca bildiğiniz bu puanla üniversite var mı rica edersem yardımcı olur musunuz
Ve birsey daha rahatsız etmezsem ben kursa yazıldım ama temelim iyi degil tabi ama bu sene kalıp calisadabilirim yaşım daha 18 olduğu için annem erken kal belki daha iyi puan alırsın ama kuzenim bence 275 falan alırsın diyor bence git diyor bende kararsız kaldım gitsem mi gitmesem çalışsam mı diye ayrıca bu sene daha zor olucak diyorlar sizce ne yapmalıyım fikriniz var mı
Ve erasmus bazi üniversiteler gondermiyormus Bende yutdisina gitmek istiyorum ama dilim çok iyi değil biliyorum ama cümle kuramıyorum sizce ingilizce çalışsam dil sınavına girip onunla ilgili bölümden yurtdışına Mi gitsem ya da yks mi çalışsam
Bence dil sınavına çalış daha iyi ama böyle iyi kurslar olmalı. Örneğin ben İngiliz Kültür Dil Kursuna gidiyorum. A1’den başladım yani temelden B2’de dahil toplam 8 ay sürecek. Burayı tamamladıktan sonra yurtdışında öğretmen olabilirsin. Ielts sat gibi yurtdışında üniversite okumak için girilen sınavlara kurs seni hazırlıyor. Bence en iyisi bu senin için ve üzgünüm gerçekten puanın çok kötü. Yani burada okusan bile işsiz kalırsın hiçbir işe yaramaz.1 yıl daha hazırlan. Youtubedan YKS hakkında bilgi topla çünkü sistemi pek bilmiyorsun. Başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederim bende kendimi gelistirmek adına öyle yapmak istiyorum dile gelince ben dil ile yks yi birlikte calisamam bence eğer iyi bir puan alırsam kursa orada giderim diye düşünüyorum teşekkür ederim yardımcı olduğun için❤
Yukardaki puanın okul puanı ile mi ham mi
Anlamadim okul puanım ve yks puanım