Bu konusa bi fikri olan var mı?

Şimdi il öncelikle kafamdan atamadığım biri var kendisi 30 yaşında ben 19 kendisi ile tanıştık ondan çok hoşlanmıştım sonra kafamı karıştıran durumlar oldu sürekli seni özlüyorum fotoğrafını at atmayınca sinirleniyordu böyle sonra kavga ettik bir süre konuşmadık konuşmadığımız sürede internetten bi kadına aşk sözcükleri yazdığını gördüm sonra dayanmadım ona mesaj attım sonrasında tekrar konuştuk beni sürekli çok sevdiğini söyledi sonra ben onun yanına gidemeyeceğimi söyledim sonra artık konuşacak bir şeyimiz kalmadı falan dedi ben ona yalvardım ama devam etmeyeceğini söyledi sonda 3 gün sonra mesaj attı ben unutamıyorum gibisinden sonra benim oturduğum şehre geleceğini ama bana güvenmediğini bu yüzden şartları olduğunu söyledi bende dinliyorum dedim bana istediği şekilde hitap etmek istediğini (ona bana sevgilim ya da başka tarz hitap etmesini istemediğimi söylemiştim ) bende izin verdim diğer şartı da benden özel fotoğraf istediğini söyledi bende yazıklar olsun dedim onu engelledim sonra 5 ay oldu 6 ayın başında biri ile tanıştım benim yaşımda çok iyi birisi çok tatlı internetten tanıştık onunla 1 ay falan sonra görüşeceğiz ama ben önceki adamı unutamıyorum yani aklımdan atamıyorum tüm bu olanlara rağmen onu sevmedim gibi dış görünüş olarak beni hiç çekmedi ama unutamıyorum kendimi canım gibi hissediyorum şu an çok iyi birisi varken neden böyle birini unutamıyorum ben onu engelleyince o da engellemişti geçen engelini kaldırmış bende sinirlendim o gün sinirim bozuktu mesaj attım gözümü kalatı. Ağzımı açtım ne geldiyse ağzıma söyledim o ise beni hala çok sevdiğini söyledi şu internete yazdığı kadını söyledim ben flörtüz bir erkeğim falan dedi daha da delirdim o sen ayrı onlar ayrı. Falan ve ben seninle konuştuğum sürede asla başka birine yazmadım senle konuşmadığınızdan yazdım dedi sonra eğer benimle sevgili olmazsan beni arama bi daha dedi ben kötü etkileniyorum falan dedi daha da sinirlendim ben ne yapacağım bunu anlatamıyorum ben benim yaşımdaki tatlı çocukla devam etmek istiyorum ama onun yanında kendimi nasıl söylesem bi kadın gibi hissetmiyorum ama ilk tanıştığım kişi ile konuşurken farklıydı belkide hayatıma giren ilk erkek olduğu için bilmiyorum

Bu konusa bi fikri olan var mı?