Bu konuda fikir verir misiniz?

Erkek arkadaşımla tartıştık kısaca tartışma konusunu söyliyim fikir verin lütfen.. aile evindeyim ailem şehir dışına gitti şu an tekim, sevgilim de gelmek istedi ama ben istemedim ısrar etti kırmadan alt katta kuzenimin olduğunu falan söyleyip tekrar reddettim sonra dışarda buluşalım eğer istersen dedim bu sefer bakıyım akşam belli değil belki arkadaşımla buluşurum dedi ben de eve gelseydin bu bahane olmayacaktı ama dedim bu lafıma alındı tartışma burdan başladı en son ben senin düşündüğünü anlayabilcek kadar akıllıyım bana bu muameleyi yapma tarzında bir şeyler dedi ben de düşündürecek şeyler yapma o zaman dedim bir şeyler daha yazdım sonra cenazesi vardı rahatsız etmedim o mesaja da bakmadı zaten şimdi akşama kadar onun aramasını beklicem aramazsa ben aramalı mıyım yoksa asla aramıyım mı?

(Eve almamamdaki sebep ona güvenmemem falan değil ben tedirgin oluyorum biri görür falan diye üstelik başka ortamlarda yakınlaştığımız oldu/oluyor da sadece ısrar etmesi sinirimi bozdu ama benim söylediğim laf da ucu kaçık bir ima mı oldu acaba..)

Bu konuda fikir verir misiniz?