Biz seni Çarşamba günü haberdar ederiz ararız dediler alırlar mı, müdür bana kıl kıl baktı, cins cins sorular sordu
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çarşamba habar veririz demesi cok isteklenme bekle daha iyisi gelirse alirim demek istemis...
Yani almaz mı demek istedin anlamadım
Pazartesi gittim salı haber ederiz diye bilirdi ama Çarşamba gününe kadar ararız dedi.
Kesin bisey soylemek zor. O anki muhabbet sorular sorulara yanitlarin cok etken var ben işcilerimi alirken bunlara bakarim. Aralarindan benim istedigim performansi verecek deneyimine deneyimi yoksa is hevesine bakarak secim yaparim
Almazsa da kendileri bilir diyeceğim bir şey yok
Hayirlisi olsun l. Herzman bunu iste
Adam cins birine benziyor du
Gözüm tutmadı da
Ozaman sen onlari tercih etme... baska islere basvuru yap oralsra git. Sonucta sadece onlar degil seninde isi isverini sevmen gerek yoksa çalisma performansin kotu olur
Kesin almazlar banada öyle oldu bir seferinde
Ama torpil var tanıdık sayesinde gittim görüşmeye
Hee o zmn iş değişir tabi hakkında hayırlısı o zaman prenses
Ama adam dediki Zor dedi sabikan var mı dedi garip sorular sordu durdu adam beni sevmemiş gibi baktı
O soru herkese yöneltiyor kız tek sana değil sözlü mülakat yapmis işte
Adam bana garip bakış yapıp durdu valla kanımda bir isinamadi. Şey diyor iş Zor falan birşeyler dedi tuvalet temizleye bilir misin yaşın genç dedi yanlışın olmasın dedi disiplinli falan dedi bilmiyorum ama diğeri evraklar doldurdu getirdi cuma günü de başvurmuş olabilir birde şey söyledi bu herif işten kaçmak Yok rapor almak Yok falan dedi devamsızlık istemiyorum dedi almayacak gibi hali vardı
hepsini okey deseydin sende adama inat
Dedim
biraz daha bekle bakalım aricaklarmi gece gece benimde içimi kararttın kız:)) bende şimdi merak ettim
Adamın tipi güven vermedi
Tipi bozuksa düşündürür tabiki :)
Bozuktu şişman müdür du
Almazlarsa kendileri benim gibi birini kaybetmiş olur
Ha ha ha sen bu adamı kafaya takmışsın bak yazarak anlatmak zor keşke konusabiliseydik takma kafana rahat ol hersey olacağına varir
Forum doldurdum knk konuştuk çarşamba günü ararım dedi
Bugün aradi aradi o zmn akşama kadr belli olur
Akşam aramasın meydan cafeye gider bu inadına oraya giderim. Bana yardımcı olan abide orada oda gelmiş olur zaten AVM , ise alındım diye uydurma konuşurum sekreter olarak başladım aylık 17 bin diye sallarim
aynen mantıklı bencede bide o iş olmazsa başka işmi yok kız başka biyere gir çalış
Valla inatlarina oynarım gıcık kaptım mı
Ha ha inatçısın maşallah senin gibi kız istedgini elde eder bak tuttugunu koparır cinstensin
Bana diyor ki arkadaşlarınla gezmek için rapor alma diyor. asiri disiplinliyiz falan dedi ama iyice süzdü sanki adam sevmedi beni 😆
sevip sevmediğini bugün anlarız
Kesin aramaz diye düşünüyorum biz sana Çarşamba haber ederiz dedi
Ki pazartesi gittim salı günü var o zaman da gel derlerdi Çarşamba demeleri pek manidar değil
bugün mesai saatleri içinde aramazlar sa birdaha aramazlar valla ona göre hazırlık yap
Adam kıl bir herifti vallaha
Şekerim sabret bakalım Bi akşam olsun hersey çıkacak ortaya
Bir dk ben dedim ki vesikalık fotoğrafı unuttum dedim sıkıntı olmaz dediler kesin almayacaktır beni
Ha ha ha kız seni vururum bak :)) bu kdr durdun deli az daha dur senin adın ne bagislarmisin bana
Cemre
Almazlarsa oturup aglasinlar benim gibi alımlı kız daha iyi yerlere laik
cemre çok güzel ismin var bu arada şimdi cemre hanım öncelikle sakın ol biraz daha bekle benim adım da ufuk bu arada iş konusunda hersey hayırlısı artik
Ufuk memnun oldum ama varya bir gün zengin oluyum hepsinden intikam alırım AVM ye mağaza açarım hiçbirini ve çocuklarını akrabalarını çalıştırmam muhatap bile olmam
Hee bide cemre 1 personele ihtiyac vardır 20 kişi başvuru yapmıştır 19 kişi elenir o yüzden acele etme hersey olacak diye birsey yok ki
60 kişi çalışıyormuş iş bünyesinde
Yabancı şirket
Valla inşallah, zengin olursun bende sana destek olurum ölene kadar arada üç beş kuruş banada verirsin artık:)
Gel kankam canın sağolsun
Ben deliyim intikam illa alacağım
Sen musaitmsin konuşabilirsin numaramı versem şimdi yanlış anlama sonra tekrar sil engelle güvenmeye bilirsin bana sadece konuşarak anlatayim diyorum musaitsen tabi değilsen boş ver
intikam son çaren olsun bekle bakalım Bi koca şehirde bir tanesi avm var başka yere girersin canım
Müsait değilim sakin verme numaranı bence kismeye güvenme de
Yok canım ver desende burdan vermicem kız diğer taraftan yazıp verecektim müsait değilsen gerek yok tabi
Kanka içimden ses kesin alamayacaklar diye ses geliyor
belkide ararlar sen uyuyor olursun :)) bu saate kdr niye otryosun yavru ceylan belki sabah aricaklar duymayacaksin:))
Akşama kadar ayakta dururum bile gün uyuşmadığımi bilirim sabirliyim bu konuda, aramazsa Kendi bilir
Aynen aramazsa kendi bilir beklemekten başka şansın yok.. bugün akşam olsada Kadıköye maça gitsem fenerin maçı akşam kız 9 da onu düşünüyorum inşallah yeneriz dua et
uyudun mu tebrik ederim :)) tatlı rüyalar
Yok be inadım inat benim
Evet onu fark ettim , zaten
Fener almaz gibi
Bak ya en can alıcı yerimden vurdun şimdi:))
Kız fıstık ne oldu aradılarmi iş ten dönüş yaptilarmi sana
en gıcık oldugum şeydir benimde iş görüşmesi (
Kesin almazlar gibi kanka
knk kombinden anlarmısın ya nişanlım için lazım
Bekle
ok knk
Pazartesi gittim salı haber ederiz diye bilirdi ama Çarşamba gününe kadar ararız dedi
Pardon yanlış oldu
?
Kesin ararlar bekle 🤣🤣🤣
Ama torpille gittim
Istersen kız kaçıran ile git.. biz sizi ararız diyosa çok beklersin
Ama adam beni sevmemiş gibi hali vardı
Sen belli ki ilk kez böyle is başvurusuna gitmişsin. Ümit etme böyle diyen kişi seni veya kimseyi almaz. Biz sizi ararız. Bana bi denk gelse ya şimdiki aklımla neler diyorum. Ben fabrikada çalışmam. Kuryelik yapıyoeum. Asgari ucret alcamda fabrikada caliscam ha? Hey yavrum hey
Emin misin ararlarsa
Ararlarsa sevin. Ama aramazlar. Ben burdayım demiştinde dersin.
Adamda ukalalik vardı gibi
Bizim kurye camiasında en az 10 en çok 12 saat çalısılır. Saati 60 70 tl.. 10 ya da 12 saat ile çarp güzel para dimi? 26 ile çarp muazzam para. Ben şahsen gitsem fabrikaya karşıma insan kaynakları oturcak biz sizi ararız dicek. Ona öyle bi laf sokarım ki orada o bile şaşırır. Fabrika da hayatta çalışmam hele hele bana emir vercekler... daha orada gel kendin yap der ceker giderim.
İzim yaparsan 15.000 civarı yapmazsan 17.000 tl alırsın. Aklın varsa motor ehliyeti al kuryelik yap. Şirketlerle değil şahıslarla çalış. Fabrika işi yaş derim
Ben fabrika değil alışveriş merkezine gittim
En az asgari ücret.. Bi bayan olarak nasıl görürsün orada calısmayı bilmiyorum ama senin is cidden olmaz olursa aevinirim
Olsaydı hemen evraklari doldur dermiydi
Form doldurttuysa sayfa sonuna imzasını atardı. Sana sigorta yapacağı için bazı evraklar isterdi. Alma niyetli olan bir kişi hatta gel bi deneyelim yapabiliyosan şu gün başlatırım sigortanı derdi. Iş yerine göre değişir evrak istemesi. Genelde kimliginin resmini ceker muhasebeye atardı. En sevmediğim laftır biz sizi ararız kelimesi. Görüşmeye onlarmı çağırdı yoksa kendinmi gittin? Tahminimce kendin gittin dimi?
Kendim gittim abimin arkadaşının torpili oldu sözde ama pek sevmemiş gibiydi adam beni birde formu doldurdum, bir şey yapmadılar konuştu durdu çıktık gittik evrak doldur demedi bilmiyorum alacaklarını hiç zannetmiyorum
En başta dedim sana kesin ararlar bekle diye yani çok beklersin demek istedim. Deneyim kesin sormuştur sende yok dedin dimi?
Bende profesyonel temizlik yapmadın dedim
Anlamadım diyalağu tekrar söylermisin?
Bana dediki temizlik yaptın mı hiç dedi profesyonel anlamda yapmadım dedim biz profesyonel çalışıyoruz falan dedi.. ben vesikalık fotoğrafı unuttum dedim sıkıntı olmaz dediler. kesin olmayacak bu iş
Ah bana bi denk gelse ya böyle diyen... Sen hatayı en başta yapmışsın farkında değilsin. Seçen değil seçilen olcaksın. Bak ben bi belgeselde gördüm gerçek yaşanmış bi olay bu. Ordan bi ders çıkardım. Sana bu yönde bi fikir vereyim bu dediğimi unutma tamam yazıyoeum bi sny
MESELA Bu iş yeri temizlik üzerinemi işide bilmiyosun. Önce bu işi araştır sonra orada yapılan işe bak gerekirse uzaktan bak imkan varsa. İş hakkında öyle bi ezbere sahip ol ki adam daha sormadan işi sen anlat ona ve falanca yerdr yaptım de. Anlat adama. O zaman o adam der ki bu işi biliyor der kaçırmaz seni. Çok iyi ol. Az konuş lafı uzatma ve dik dur. Sen ise gitme iş sana gelsin. Seçilen ol.
Araştırdım ama gereksiz sorular sordu heo
Motosiklet ehliyeti alsam kuryelik nasıl yaparım hangi bünyede yaparım
Motor ehliyeti A2 aldınmı her yere başvurabilirsin. Burger king, Dominos v. s bu tip yerler asgari ücret verir. Ama 8 saat çalıstırır. Motorun varsa esnaf kurye olursun trendyola bile girersin daha daha iyi para alırsın. Tek bir kötü yanı var dikkat iateyen iş. Mayıs 25 gece 12 ye doğru Sarhoş bayan önüme atladı sürüklendim. Bacaklarımı kaybediyordum. Hala dizim azda olsa acıyor. Kaza olayı var dikkat isteyen iş ama parası güzel. Motorun yoksa kurumsal olmayan işlek cd üzerinde ki tüm fastfood işlerine girme şansin var. Çok kurye kız var İzmir'de
Bu arada HOP SCOTER var kurumsal bi firma ana merkez Ankara yurt dışındada hizmet veriyor martı gibi. Bu scoterların batarya değişimini yapıyoduk İzmir'de. Bi batarya 10 kg. Motorda önde 5 arka sepette 10 toplam 15 batarya vardı. Kadına o gece benim motorun ve bataryaların toplam 323 kg ile saatte 50 km hızla rahat carptım kadınin omuzu kırılmış. Düsün kazanın boyutunu
Hangi meslek
Temizlik şirketi