Merhabalar ben bayadir işsizim canıma tak etti artık bir iş buldum yazdım 19 yaşındayım ehliyetim var adamsa deneyimli deneyimsiz b sınıfı ehliyetine sahip sevkiyat personeli Aliiacagini dedi bide şartları söyledi bende uygunsa gel yarın şu saate görüşek dedi konum attı sizce gidiyimmi araba kullanmasını biliyorum aktif olarak kullaniyom ama acaba alırlar mı çok utanıyorum yaş belirtmediler 19 yaşında birini alirlarmi arabalar Ford transit Ford connet 3 tane araç var sanırım öyle büyük firma değil napiyim gidiyimmi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ulen ben senin yaşında Axor sürüyordum 😂 amcamin tirini kaciriyorsun sen bana Ford diyorsun
Kral onla bu birmi benim şoförlüğüm var aktif araç kullanıyorum. ama adam alirmi beni 19 yaşındayım işte yok hep askerliği tamamlamış adam isityorlar bunlar istemiyor oyuzdne biraz çekiniyorum almazlar rezil olurum diye
Kasma aksine heycan olursa daha sıkıntı öz ol doğru ol açık ol daha çok sevilirsin😉
Eyw abim
Eyw sendende aslan parçası 🙏 iyi akşamlar
Git kanka begenmezsen girmezsin işe ama yaşını soyle once
Soylicem yo ise çok ihtiyacım var ben okeyim alirlarmi utanıyorum sence utanmalimiyim
Yok olm niye utancan sadece ise alisma suresi biraz senin icin farkli olur o kadar herkes işe giriyor
Teşekkür ederim
Hangi sehide yasiyonda bu kadar gergin oldun
İstanbul kral. ama askerliğim var diye iş vermiyorlar bu iş yeri askerliği bahane etmedi oyuzden bide 19 yaşındayım ters bakmazlar umarim
Meslek lisesi mezunu isen 5 yil tecil yaparsin mutfak sektorunde iyi para var oraya yonel bende basta soforluk dusundum ama surekli olunca kaza ihtimali geliyor aklima dalginliktan falan
Ortaokul mezunuyum babamla çalıştım o mütheait oldu ben işsiz kaldim
Anladım garsonluk falan bakabilirsin maaslar daha iyidir ama devamli iş ariyosan senin kararin
Gidersen Ekim’e gitmezsen Ekimden sonra ben giderim.
Dikkatli ol gençsin sevkiyat sıkıntı
Teşekkür ediyorum cevabın için evet ama şoförlüğüm iyi diye yazdım iş bulamiyorum başka çarem kalmadı utanıyorum biraz çekiniyorum
Niye utanıyorsun ki.
Hangi şehirddin
İstanbuldayim
19 yaşındayim ya çekiniyorum az alilarmi diye askerliğim var diye kimse almıyor bı burası askerliği bahene etmedi işsiz kalmakta çok kötü 1 senedir issizim
Ablacım İstanbul trafiği ve sevkiyat iisi. Yinede git bir bak güven aldıysan dikkat et.
Seni okulun bitti mi
Yook ben babamla çalışıyordum babam inşaat işleri yapıyordu müteahhit oldu ben işsiz kaldım şoförlüğüm iyi askere kadar çalışsamda yeter seversem askerden sonrada çalışırim
Babanla devam etsene
Napiyim onun yanında adam müteahhit oldu 2 ortaklar zaten. Her işleri kendileri hallediyor yapacağım iş yokki o yüzden
Onalr sanaa bulsun.
Ama müteahhit oldu ise para da vardır çok parasız kalmazsın sen. Daha konforlu işler de bakabilirsin.
Onlarda arayabilir müteahhit çevresi çok geniş olur. İllaki bulurlar.
He bı de müteahhit olmuş ya sen eğitimine devam etsene
Haklısın abla ama şimdi gidiyorum görüşmeye olmazsa babama soylicem o bulsun
Tamam hakkında en hayırlısı ve kolayı olsun inşallah
Teşekkür ederim abla Cok sağol