Eğitim & Kariyer Lise mezunları ne iş yaşabilir? sedanurngn Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor lise mezunuyum, çok iş imkanım olmadığını biliyorum satış danışmanlığı vs dışında önerebileceğiniz iş var mı benim için Lise mezunları ne iş yaşabilir? Cevapla Lise Soruları İş Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kuaförlük, tamircilik, ticaret, el işleri vs. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben güvenlik düşünüyorum 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kamera odasında milleti izlerken çekirdek cips kola yapmayı planlarım oh mis gibi is Yorumla sedanurngn +1 yıl ahahah bana da şu an için en cazip güvenlik geliyor ama dediğin gibi cips kola olacağını sanmıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çaktırmadan goturuceksin kim ne desin babamdan haber bekliyorum bugün başvurmaya gidicem işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kuaförlük, tamircilik, ticaret, el işleri vs.
Otel , ticaret , kasiyer
ofis elemanı olabilirsin
Kasiyerlik
Fabrika
Temizlik
Ben güvenlik düşünüyorum
Kamera odasında milleti izlerken çekirdek cips kola yapmayı planlarım oh mis gibi is
ahahah bana da şu an için en cazip güvenlik geliyor ama dediğin gibi cips kola olacağını sanmıyorum
Çaktırmadan goturuceksin kim ne desin babamdan haber bekliyorum bugün başvurmaya gidicem işte