Ailemin zoruyla istemediğim bir bölümde okuyorum, okulu bırakamıyorum. Ne yapmalıyım?

Şu an hemşirelik 2. sınıf öğrencisi olucam aile zorumla istemediğim halde mezuna kalmama izin verilmeyip hemşirelik bölümüne ittirildim (tercih vermeseydin diyenler olabilir tercihlerimi ben değil ailem verdi) istemediğimi belirttiğim halde arkadaşların çok istiyo ama kazanamıyo okurken seversin hastane ortamında stajda seversin, kadınlara yakışan meslek gibi söylemlerle zorla okuyorum istemeye istemeye ders çalışıp okula gidip staja gidiyorum asıl okumak istediğim bölüm endüstri mühendisliğiydi kendimi onun çalışma alanı şartlarında daha mutlu hissederek düşündüm ne yapmam gerektiğine dair bi fikrim yok bırakabilseydim düşünmeden bırakırdım bölümü fakat şu an çıkmazdayım açıktan da ybs okumaya düşünüyorum endüstriye en yakın o o alanda kendimi geliştirmek istiyorum ya da benim gibi olup Farklı şeyler yapanlar varsa yorum yaparsa çok sevinirim

Ailemin zoruyla istemediğim bir bölümde okuyorum, okulu bırakamıyorum. Ne yapmalıyım?