Diyanet işleri başkanlığı kapatılıp bütçesi de bu kuruma tahsis edilebilir şahsi fikrime göre.

Diyanet işleri başkanlığı kapatılıp bütçesi de bu kuruma tahsis edilebilir şahsi fikrime göre.
Devletten bağımsız olmasa da olur, sadece bilime cidden önem verilmesi yeterli. Ülkede maalesef ki o değer yok. Kaç kişi şu an örneğin Aziz Sancar'ı hatırlıyor
Cevap
4Cevap
Evet kurulmalı
Türkiye’deki insanları sürerler ama diyanet’i kapatmazlar.
Diyanet niye bu kadar batıyor size? önce buna bir çözüm bulalım!!!
Varlığı gereksiz bir kurum.
o sizin için öyle.. Çünkü derdiniz İslam dini..
Din değil. 30 milyar dolar ile uzay projeleri yapılabilir bu kurumun devlete bir faydası yok.
tabi tabi... uzaya gitmeden önce dünya da insanlar tarafından yapılan savaşlara zulümlere çare bulmaya kafa yorsanız? teknoloji geliştikçe insanlar insanlıktan çıktı. hayvandan da aşağılaştı. bunların çözümü için bir proje üretin. insanların daha mutlu daha huzurlu daha güvenli bir dünya olması için proje üretin. gelip de Diyaneti kapatalım diye islam düşmanlığı yapmayın. Anladın?
Diyanetin bir vasfı yok cemaatler diyanetten daha çok işe yarıyor. Ayrıca ne yapacağımızı biz kendimiz kararlaştırırız akademi dünyası olarak
akademi dünyası siyasetten islam düşmanlığından bir adım ileri gidebilmiş mi? bazı istisnalar hariç!!!
şimdiye kadar ne yararınız oldu bu insanlığa.. Hiç...
Tıbbi malzemelerden tut, ulaşım teknolojilerine kadar her şey akademinin eseridir.
Size göre herkesin derdi İslam dini. Diyanet bağlamından kopan gereksiz bir kurumdur. Diyanet’i kim kurdu? Halk bilinçlensin diye Mustafa Kemal Atatürk kurdu. Neden özel günlerde Mustafa Kemal Atatürk’ü anmıyorlar? Neden depremzede çocukların evlat edinme sürecinde “kan bağı olmadığı için evlenebilir” fetvası çıkartıyor? Bunlar öyle ahlaksız insanlar ki milletin sırtından geçinip milyonluk arabalara binerek ahlaksız bir şekilde o sahipsiz çocuklar için böyle yorumlarda bulunabiliyorlar. Ben bu kuruma saygı falan duymam. Saygı duyanın da kendine saygısı yoktur.
Diyanet niye kapansın o ne alaka
Gereksiz bütçesi var
İslam dinine ne kadar düşmansınız vatikan hiristiyanliga söylenecek hiç lafınız yok ama iş İslama gelince döktürün yazık ya valla yazik
Vatikan Türkiye'den bir maddi tahsisat almıyor.
Vatikan'ın kimden para aldığı umurumda değil beni ilgilendiren kendi ülkemin para aktardığı kurumlar ve Diyanetin aldığı bütçe beni rahatsız ediyor
Hayır.
Bu ülkenin vatandaşıyım
Saygı duyuyorum zaten benim sorunum diyanet ile
Diyanet asla kapanmaz
Faydalı olur bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?