nasıl bi meslek çok mu yoğun çalışyorlar önerir misiniz bilen var mı
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet kuzenim hakim ve hiç boş oturduğunu görmedim
ya her meslek yoğun aslında ama genel olarak nasıl memnun mu maaşları vs
Mesleğini seviyor maaşı iyi 3 evi var
ben yeni başlayanlar 45 diye duydum tam bilgin var mı
Yeni başlayanları bilmiyorum kendisi 10 yıldır falan yapıyor bu işi ama ilk başladığında tecrübeli hakimlerden daha düşük olur tabi
hımm peki savcılık kadar riskli mi ben biraz korkuyorum açıkçası
Riskli olduğunu düşünmüyorum bugüne kadar türkiyede başına iş gelen savcı hakim pek göremedim açıkçası kimse cesaret edemez zaten saygın meslekler bunlar. Kuzenimde bir sorun yaşamadı bugüne kadar. İçin rahat olsun sevdiğin işi yap
anladımm teşekkür ederim
peki evlendi mi evlilikte tayin sıkıntıısı falan oluyor mu bunlardan ayrıntı bilgi bulamadım da
Evlenmişti ama boşandı tayin konusunda yanlış hatırlamıyorsam her devlet görevlisi gibi 1-2 yıl doğuda görev yaptıktan sonra istediğin yere tayinini aldırabiliyorsun
Doğu görevinin zorunlu olup olmadığından emin değilim ama belki hakimlere savcılara zorunlu değildir araştır bence yanlış bilgi vermek istemem çünkü
anladımm bi de son olarak sosyal medyayı vs kullanabiliyo mu instagrama fotoğraf falan atıyo mu yani
ve izin günleri hakkında bilgin var mı hafta sonları çalışıyorlar mı
Normal adliye saatleri içinde çalışıyor işte sadece haftaiçi saat 9 ile 5 arası haftasonu tatil. Kendisi sosyal medya kullanmıyor ama bu onun tercihi çok fazla sosyal birisi olmadığı için ama kullanan hakimler vardır elbet neden olmasın ki
ya benim gözümü çok korkuttular hafta sonu bile çalışırsın düzgün tatile bile gidemezsin falan diye
Hayır haftasonları adliye kapalı zaten öyle bişey yok ama çok dava olursa evden bilgisayarda çalışman gerekebilir her zaman değil ama
peki izin günlerinde istediği yere tatile fakan gidebiliyor mu o tarz kısıtlamalar var mı 🙄
Hayır tabiki neden olsun o kadar da değil
Kimse kimseye mesleğinden dolayı kısıtlama getiremez merak etme
En azından savcılık kadar değil
bu doğru evet
Var hem de baya
memnunlar mı peki
ama herkes yoğun çalışıyor ya belli meslekler hariç
Yaa adamlar hakim savcı altında cinku karar mercii ve polis altında her şey onun elinde yoğunluk da olacak karizma onlarda
ay ben de yazılımcı olmak istiyodum bu arada bi şekilde bu bölüme düştüm sence hangisi daha iyi mantıklı
Ben yazılımcıyim çok yakın bir akrabam da hakim hatta her gün konuşuyoruz birazdan arayacak
hangisini öneriyorsun peki
Yazılım mühendisliği zor geceniz ve gündüzubuz yok her yerde çalışma rahatlığı var maaşı İyi ama yorucu
ya hakimler de geceleri full çalışıyo diye duydum ben hafta sonları falan da hep çalışmak zorundalarmış yetişmiyormuş
akrabanızdan bu konuda bilginiz var mı
benim için çok önemli
Var ama yani adamın mesleki bilgisini buradan bu kadar açık edemem
mesaj atsam peki
Tamam