Eğitim & Kariyer 1. dönem 3 dersten kaldım, 2. dönem 1 dersten. Ortalamam 2 üzerinde, sınıf tekrarına mı düşüyorum? Iremll0 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 1. dönem 3 dersten kaldım, 2. dönem 1 dersten. Ortalamam 2 üzerinde, sınıf tekrarına mı düşüyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bennnjaminnn Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl unv yonetmeligine bak veya danismaninla gorus, sinif tekrari dewgil okul uzatma olabilir onun icin de 4 yili birden ele almak gerekli 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Alttan alırsın 0 1 Yorumla Iremll0 +1 yıl Umarım öyle olur ☹ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hangi ünidesin? 0 4 Yorumla Iremll0 +1 yıl Uşak üni birinci sınıf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ekleye bilirmiyim seni? Yorumla Iremll0 +1 yıl Ekleye bilirsin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ekleyecekmisin sen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
unv yonetmeligine bak veya danismaninla gorus, sinif tekrari dewgil okul uzatma olabilir onun icin de 4 yili birden ele almak gerekli
Hangi asamadasınız belli değil
Alttan alırsın
Umarım öyle olur ☹
Altan alıyon
Hangi ünidesin?
Uşak üni birinci sınıf
Ekleye bilirmiyim seni?
Ekleye bilirsin.
Ekleyecekmisin sen
Bilemiyorum
Alttan alırsın