İçinde bulunduğunuz durumda, kendi yeteneklerinize ve tutkunuza olan inancınızı koruyun. Herkesin hayalleri ve hedefleri farklıdır ve sizin tutkunuza olan inancınız önemlidir. Hayalinizi gerçekleştirmek için atmanız gereken adımları belirleyin. İhtiyaç duyduğunuz eğitimi almak için plan yapın, mentorluk veya uzmanlardan yardım almayı düşünün. Kendi yeteneklerinizi geliştirmek için çaba gösterin. Eleştirel veya destekleyici olmayan insanların etkilerini sınırlamak önemlidir. İlgi alanınıza uygun gruplara katılın, pozitif ve destekleyici insanlarla bağlantı kurun ve ilham verici öykülerden ve motivasyon kaynaklarından faydalanın.
01 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
En İyi Cevaplar
- u1 yıl
Bence kimse için hayallerinden vaz geçme yani destek olmamaları çok kötü tabi ki de ama önemli olan senin kendine destek olman eğer içinde o gücü buluyorsan bence sonuna kadar gitmelisin hayallerinde ya da hedeflerinden. yani insanların senin hakkında kötü ve olumsuz düşünmelerine izin verme. protez tırnak nasıl bir mslek bilmiyorum zorluklarını da bilmiyorum ama 2 yıl eğitim alırsan uzmanlaşabilirsin kesinlikle önemli olan senin başarın. yani hefes etmek istiyorsan sırf onlara inat başarmayı dene bence.. bunun için gerekli zamanı ve imkanı buluyorsan kendinde. ve umarım da başarırsın :)
02 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim haklısın🥰
- 1 yıl
Rica ederim ☺️
Protez tırnak yapmak için 2 sene okumanız gerekmiyor. Bu işi yapan bir stüdyom var ve böyle bir örnek yok. Burada ince işçilik ve NailArt konusunda kendinizi geliştirmeniz yeterli. İyi bir ustadan eğitim alın. Size işin inceliklerini göstersin. Sonrasında sizde eliniz alıştıkça iyi iş çıkaracaksınız.
03 Yorumla- 1 yıl
Öyle biri yok. Hem ben diplomam olsun istiyorum
- 1 yıl
Güzellik salonlarına diplomasız almıyor. Sizin ülkenizde nasıl işliyor bilmiyorum.
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
eğitimlerin süreci nasıl oluyor? hani bazen akşam kursları olur ya, işinden artan zamanlarda o şekilde gidebileceğin eğitimler mi? eğer öyleyse eğitimini al ve hayallerinden vazgeçme derim.
yine de altın bileziğin olsun, öğretmenlik mesleğinle ekonomik özgürlüğünü kazan. protez tırnak eğitimini de aldıktan sonra baktın orada daha çok ilerliyorsun, o alandan gidersin.
06 Yorumla- 1 yıl
Yurt dışındayım ben burada kpss yok mesela, ama yinede atanmam yıllar sürecek. Zaten mezun olmak üzereyim bundan sonra bari kendi istediğim bişeyi okumak istiyorum
- Cevap sahibi1 yıl
orada atanma süreci nasıl oluyor? peki orada işe başlasan bu kurs saatleri ile çakışacak mı? çakışmıyorsa hayallerinden vazgeçme derim, 23-24 yaşına gelmişsindir ve senin de bir dünya görüşün az çok oluşmuştur, hayatı kendine göre yaşa :)
- 1 yıl
Akşam üstü oluyor dersler4-9 arası zaten sabahları çalışacağım. Atanma süreci beklemede olanların 70%i atanıyor her sene sıranın bana gelmesi 7-8 seneyi bulur
- Cevap sahibi1 yıl
çok uzun bir süreç, orada sistem daha kolaydır zannediyordum. belki o süreçte kursa gidip eğitimini alabilirsin, böylece boş beklemezsin. belki de sonra birçok iş imkanı gelir o mesleği yaparsın :)
- 1 yıl
Her sene atama bekleyenlerin %70i ataniyorsa nasıl sana 7 yıl sonra sıra geliyor ki?
- 1 yıl
Mesela mezun kaç kişi? Her yıl atama ne kadar? Rakam verebilir misin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- 1 yıl
2 sene okuduktan sonra insanlar senin para kazandığını gördüğünde sana destek verecekler fakat yine mutluluğunu görmeyecekler. O yuzden yerinde olsam şuanki üniveristeyi bitirir ardından hemen protez için düğmeye basardim.
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 794 cevap paylaştı. Kendi sevdiğin alanda ilerlersen daha başarılı olursun. İyi bir meslek yerine meslekte en iyilerden olmak her zaman daha iyidir. Bu kadar iyi kelimesini de bir cümlede daha iyi kullanamazdım.
02 Yorumla- 1 yıl
:D
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Sizi sevenler size destek olur bayan. Sizi sevdiklerini düşünmüyorum. Benden size sonsuz destek, sevdiğiniz işi yapın!
10 Yorumla - 1 yıl
kesinlikle hayallerinin peşinden koşmalısın yoksa sıkıcı bir hayatın olur
00 Yorumla - 1 yıl
Hayallerinin peşinden git ve asla pes etme :-)
00 Yorumla - 1 yıl
Sen istiyorsun ya sen sana destek ol ve hayalini ölsen bile kırma
00 Yorumla - 1 yıl
Sen bir hayal kurduysan peşine git ve kim nederse desin kafana bile takma
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
İnandığın yolda devam et, zaten mesleğini almışsın, bende seninle aynı fikirdeyim
00 Yorumla Kesinlikle çok mantıklı güzellik ve bakım alanında daha çok para kazanabilirsin bu yolda ilerle bence
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence kps ye caliş atanmaya odaklan
01 Yorumla- 1 yıl
Yurt dışındayım kpss yok
- 1 yıl
İdeallerini peşinden git
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 301 cevap paylaştı. Başarının sırrı sevdiğin işi yapmakta.
00 Yorumla- 1 yıl
Hayalinde gönlünde bu varsa bunu yapabilirsin
00 Yorumla daha çok hırslandırması lazımdı
00 Yorumla- 1 yıl
Sen bilirsin hayat senin kimseyide takma kafana
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 410 cevap paylaştı. Niye vazgeçiyosun ki? İstediğin bu değilmiydi?
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
İstersen ben sana destek olurum her konuda
00 Yorumla Kesinlikle okumalısın gerekirse ben destek olurum.
00 Yorumla- 1 yıl
Vazgeçme sla
00 Yorumla
Detaylı bilgi