Eğitim & Kariyer Bir tebriğinizi alabilir miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İyi bir yerden staj kabulü aldım 🥳 alırım bir hayırlı olsununuzu :) Güncellemeler+1 yıl -Perseus Bir tebriğinizi alabilir miyim? Cevapla Staj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Tebrikler Hayırlı olsun. 0 0 Yorumla
KutupPrensesi Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Hayırlı olsun. Stajını güzel yap da sıkıntı çıkmasın :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ aman aman geçersiz sayılma durumu olmasın da. Yorumla KutupPrensesi +1 yıl kardeşimin başına geldi. çok kötü durum gerçekten Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Tebrikler. Umarım stajını kendin için en faydalı şekilde tamamlarsın. 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hayırlı olsun darısı başıma vhghvjg 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ sizin de inşallah istediğiniz yerlerde olur Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 519 cevap paylaştı. Hayırlı olsun✨ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ ileride staj gerektiren bölüm okursanız siz de iyi yerde yaparsınız inşallah. Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl İnşallah avukat olursam çok iyi yerlerde yaparım. Yorumla
animeseever Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Hayırlı olsun kolay gelsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ☺️ Yorumla
Nemsecekk Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Hayırlı olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ☺️ Yorumla
aynenoylecanimya Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 83% +1 yıl Hayırlı olsun 🙂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tebrikler Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun. Stajını güzel yap da sıkıntı çıkmasın :)
Teşekkür ederim ☺️ aman aman geçersiz sayılma durumu olmasın da.
kardeşimin başına geldi. çok kötü durum gerçekten
Tebrikler. Umarım stajını kendin için en faydalı şekilde tamamlarsın.
Hayırlı olsun darısı başıma vhghvjg
Teşekkür ederim ☺️ sizin de inşallah istediğiniz yerlerde olur
Hayırlı olsun✨
Teşekkür ederim ☺️ ileride staj gerektiren bölüm okursanız siz de iyi yerde yaparsınız inşallah.
İnşallah avukat olursam çok iyi yerlerde yaparım.
Hayırlı olsun kolay gelsin
Teşekkürler ☺️
Hayırlı olsun
Teşekkürler ☺️
Hayırlı olsun 🙂
Teşekkür ederim ☺️
Hayırlı olsun
Teşekkürler ☺️