Kritik eşiği geçmişsin. Eğer yükselme imkanı ve doğru maaş planlaması olursa daha çok yıldönümü kutlarsın.
İstifa etmeyi düşündüğüm, seninkine benzer duygularla geçen 2 yılın ardından istifa etmeyip aynı şirkette 7 yıl çalıştım. Bana çok şey kattı. Şuanda kimseye bağlı olmadan çalışabiliyorsam bu 7 yıla borçluyum
O kadar istifa etmeye niyetlendiysen en az o kadar zorlayıcı bir iştir. Böyle iş koşullarında 2 yıl devam edebilmek ciddi başarıdır o yüzden çok çok tebrikler.
Yalnız şirketin bu kutlama mailinde bile yine etkileşim almak için Linkedin'e yönlendirmesi, görsel konusunda bile yardım etmesi yeni bir istifa etme düşüncesine sebep olabilirmiş jdkdkld
Çünkü özel sektör bu aralar sıkıntıda başkası daha iyi şartları verecek durumda değildir. ya da o durumda ki şirketi senin bulabilme şansın yok gibi. Şansızsın 2 yıldır aynı yerdesin defalarca istifa etmene rağmen :D
Benim sektör öyle değil. Bizim sektörde iş çok ben yeni sulara yelken açmaya korkuyorum biraz Şirket işimden memnun ben onların baskısından sıkıldım sadece. Bakalım yıllık izinde biraz kafamı toparlayıp karar vereceğim 😅
Benim direkt istifam kabul edilmedi üstelik kabul edilmeyince belki bu işlerle ilgilenen kişi yanlışlıkla reddetti diye şirketin yöneticisine gittim adam direkt kabul etmiyorum gidemezsin demişti üstelik birsürü aday alabilirdi. Üstüne birde zam yapmıştı istifa diye diretmeyim diyerek benim de 4. Yılım hsjahskxjsjjs sana da başarılar mı diyim, istifa istiyorsun diye başarısızlıklar mı diyim bilemedim..
Tebrikler helal olsun kız sana bir ben kaldım işsiz olarak 32 yaşıma geldim hiçbir şey olamadim istediklerim vardı olmadı istedigim olsaydı zaten şu anda çok iyi yerdeydim onun harici de hic bir sey olmadı boş boş yaşıyorum