Türkiye de sanırım geliri kendisine yeten çok azdır sanırım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çalışmıyorum bana yetiyor. Erkeeeen maaaşı sorulmaz.
Öğretmenim bana yetiyor tek başımayken ama asla hakettiğimiz parayı almıyoruz. şu an evli çocuklu olsam geçinemem
Öğretmen maaşları genel olarak bütün memurları ele alınca en düşük memur maaşından sonra geliyor
12-13 alıyorlar biz Saglık bakanlığı personelleri en fazla döner sermayeyi saymazsak sizden bi tık önceyiz ama öğretmenler evet maalesef hele yeni başlayanlar çok çok düşük kuzenim atandı geçen ay 12-12.500 falan alır işte yazık memurları bitirdiler maalesef normalde temmuzda en az 30 olması lazım en az
Evet iyice ayaklar altına alındık. Umudum yok
İlk defa öğretmenin yaninda olan gördüm taktir ettim valla
Ablamda öğretmen yazık 14 alıyor 10 yıllık bende Saglık memuruyum 18 alıyorum ama döner ile bugün var yarın yok
Arkadaşım memur memurdur hemşiresi öğretmeni mühendisi yok inşAllah temmuzda 30 olmak zorunda olmalı memur sen 22 bin + yüzde 6 teklif etti biz Saglık sendikası olarak 33800 teklif edecez haftaya da basın açıklaması yapılacak dayısının torpili ile gelen 30 alıyor şu an bugün 30 alıyor ben KPSS ile derece yapacak atandım ben haketmiyor muyum? Çok moral bozuluyor insanın çalışma barışının sağlanması lazımsa memur maaşları min 30 olmak zorunda
22 bin tl olacak dediler dolar 19.40 dı şimdi 26 1 hafta sonra 28 olacak zaten verecekleri zam gitti ki 🤷🏻♂️
Tabi kide öyle memur memurdur sadece genelde öğretmenlere karşı bi önyargı var tatiller olduğu için, öğretmenleri ayırıyorlar yani sizin tam meslek ne bilmiyorum üstünüze alınmayın hiçbir mesleğe düşmanlığımda yok ama öğretmen maaşlarının birazını hemşirelere versinler diyen mi dersin resmi tatillerde öğretmenlere maaş vermeyin diyen mi dersiniz bir sürü şey var bilmem anlar mısınız beni yoksa sizde elestirir misiniz bilmiyorum 🤷🏻♀️ Onun dışında kesinlikle hiçbirimizin hakettiği maaşı aldığını düşünmüyorum ve kesinlikle haklısınız dolar yükseldikçe verilecek 22 bin in de bı kıymeti olmuyor.
Önyargı derken yaz tatiliniz varya haftada 3 gün falan dersi olup kalan zamanlar boş oluyor sonuçta hepimizin üç aşağı beş Yukarı maaşları aynı olduğu için ekonomi bariz belli geçinemiyoruz maalesef her gün herşeye zam üstüne zam geliyor hepimizde isyan ediyoruz eleştiriyoruz bizler 8-5 çalışıp nöbet tutup bazen hafta sonları bile işe gittiğimiz için hani ondan diyorlar öğretmenlere sizin tatiliniz var şöyle böyle diye öğretmenlik çok saygın bir meslek yok ben asla eleştirmiyorum ablam şimdi yaz tatilinde 2-2.5 ay mesela çalışmıyor tatil yapıp maaş alıyor ama halletmiş atanmış öğretmen olmuş öyle olur mu sizde öyle atandınız çalıştınız bi yerde yaşayıp geçinmeye çalışıyorsunuz eleştirenleri kale almayın kimse almasın
Çoktan gitti ki 5-6 bin tl zam gelecekti zaten 25 günde herşeye %30 dan fazla zam geldi bitti maalesef maaşınız mesela 25 olacak diyelim ama aynı şeyleri yaşayacaksınız alım gücünüz gitti bile aynen benimde öyle benim sizden tek farkım nöbet ve döner onlarda ayrı hani nöbet zorunlu döner de hastane çok büyük olduğu için gelir var ki dağıtıyorlar benim de ham maaşım 15 🙏🏻
Neyse bu konuda bir şey demeyeceğim zaten umrumda değil kimse sizi anlayışlı biriymiş gibi gördüğüm için yazmıştım. Yoksa kimseye birsey anlatmaya çalışmıyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun umarım bu Temmuz zammıyla hakkımız olanı alırız hepimiz.
Anlayışlı biriymiş gibi görüp yazmıştım ne demek? Zaten anlayışlıyım ben ne yaptım ki hocam kusuruma bakmayın bilmeden yanlıs bir şey mi söyledim kusuruma bakmayın
Hani memurlar öğretmenleri şu yüzden çekemiyor bazı memurlar yazları çalışmadıkları için maaşta alıyorlar ya
Ama hepimiz memuruz sonuçta atandık geçim derdimiz var hepimizin Hakkı 30 bin tl üstü almak siz beni yanlış anlamışsınız emoji kullanmıyoruz ya burada ondandır olsun Allah biliyor
Umarım 1 hafta sonra belli olacak inşAllah 30 üstü alırız kendinize iyi bakın yanlış bir şey söylemedim destekliyorum sonuna kadar öğretmenleri iyi tatiller 🙏🏻
Rahatsız etmiş gibi olmuyorumdur ablamda öğretmen yazın tatilini yapıyor niye? Çünkü haketti öğretmen oldu size laf edenler o zaman öğretmen olsalarmış değil mi? Beni yanlış anlamışsınız düzeltmek amacıyla yazıyorum hakkınızı helal edin yanlış bir şey söylemişsem
Yok benim yazdıklarım size yönelik değildi. Yanlış anlamayın beni. Anlayışlı biriymiş gibi diye sizi birazcık yanlış anlamış olabilirim o yüzden yazmıştım kusura bakmayın. Ben önceden de sizin birkaç konuda yorumunuzu görmüştüm iyi biri olduğunuzu anlayışlı olduğunuzu biliyorum. Teşekkürler yazdıklarınız için. Bende yanlış bir şey söylediysem özür dilerim. Sizde kendinize iyi bakın benim hakkım helal olsun sizde helal edin
Allah razı olsun 🙏🏻 ne demek helal olsun meslek hayatınızda başarılar iyi bayramlar 👋
Sizdende razı olsun bende size başarılar dilerim iyi bayramlar🖐🏻
Bekar olduğum için yetiyor
Çok şükür geliyorda ben biraz serseriyim
Geçmiş olsun milyonda gelse yetmez sana 😊🤣
😑
meslek yok. karnimi bir sekilde doyuruyorum.
Ağzımda diş kalmadı işsizlikten
iyi ya
Kaç para 😊
15 bin
Az değil mi ki
veteriner teknikeriyim ben yeni basladim