#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴

Polisim kendi çabam ile buraya geldim. Günümüzde herşey referans (torpil) ile oluyor. İşimden memnunum. Amacım insanların güvende olmasını sağlamak. Zorlu bir meslek ve mesleki baskı da çok. Hem siyasi hemde meslek içi. Ama yine de huzur buluyorum her eve geldiğimde. Maaş zaten herkesçe biliniyor o yüzden yazmıyorum. Milletvekili 20 bin + maaş alır ama herkes asker ve polisin aldığı maaşı konuşur. Gece gündüz çalışıyor bayram seyran görmüyor demez.
Valiyim ben 40.000 alıyorum
Olur Sivas da vali kadrosu boş gel başla 😂😂😂
Şu an işsizim. Maaş konusu hiçbir zaman yeterli bir maaş olmadı. Mesleğimi zaten sevmiyorum ama işsizlik de olunca ev hanimligina doğru illerliyorum mecburen istemesem de ☹ basortum de issizligime katkı sağlıyor olsa da ev hanimligina adayım bu gidişle. Kimse için örtümü açamam ki işime de engel değil örtüm ama gel de anlat. Ofis işlerinden cayciliga geçiş yapacağım ya da
Hiç umut yok gibi. Bir yıldan fazladır işsizim. Is bakmıyorum bile artık neredeyse. Maile düşenlerden de çıkan sonuç bu
mesleğin nedir peki
@Reco000099 yazdım zaten.
Mezun olduğum bölümün işini yapmam imkansız artık, atama yok birşey yok. şu an ekstra laborant olarak çalışıyorum evli değilim aileme destek oluyorum. Tonlarca ödeme var ucu ucuna yetişiyor bazen de açık kalıyor diyebilirim. Bu devirde geçinmek çok zor.
Cevap
88Cevap
makine muhendsiyim mekanik isitma sogutma da calisiyorum maas almiyorum aile sirketinde calisiyorum o yuzden %10 gibi butcem var annem o kadar pay verdi aylik 3 bin euroya falan geliyor.. zaten annemin evinde kaliyorum kiram yok... arabamida annem aldi... geri kalan 1000 euro alkole gidiyor zaten bana 2 bin euro yetiyor yani...
Mesleğimden memnunum çok güzel bir işim vardı korona sebebiyle bu yıl yok işte. Ailemle yaşadığım için onlara destek oluyordum şimdi de pek fark etmiyor onlar bana destek 😊
olur olur merak etme uzun boylu mor hatun :)
14 aydır çalışmıyorum öncesinde 3.400 tl maaş alıyodum kardeşimi okutuyordum maaşımla. Şu an evliyim çocuğum var o yüzden çalışamayacam bir süre daha. Rahat geçiniyoruz şükür.
Esnafım 15 ile 20 bin arası değişiyor yaptığım işten memnun değilim ama o kadar zor şartlar altında yaşayan insanlar var ki onları gördükçe işime sımsıkı sarılmak zorunda kalıyorum
Maaş kimseye yetmiyor ki. Zaten çoğu insan iş bulabilecek kadar şanslı (torpilli) de değil.
Abim ünvan değişikliği sınavında 85 aldı. Mülakatta daha arkası güçlü olanlar az puanla mülakatı geçti abim geçemedi. Hiçbir bilgi birikimi olmayan ve üniversite okumayan insanlar kurumlarda deli para kazanırken diğer insanlar kendi yağında kavrulacak kadar kazanıyor.
Ben özel güvenlik görevlisiyim maaşım bana yetiyor çok şükür. Çoğu maaşımı aileme veriyorum geri kalanı bana kalıyor.
Nerde guvenliksin
Biriktirmek çok istiyorum ama ailemi de mağdur etmek istemiyorum. Çok haklısın biriktirmem lazım 2 ay sonra biriktirmeye başlamayı düşünüyorum.
İstanbul havalimanında güvenliğim.
Bende Atatürk havalimanı da
Hım ama orda şuanda kargo uçakları kalkıyor. Normal yolcu uçağı Sabiha ile İstanbul limanından kalkıyor. Sen kargo uçaklarına bakıyorsun o zaman anladığım kadarıyla.
Uçuş eğitim başkanlığı çalışıyorum
Hım anladım baya bir güzelmiş o zaman mesleğin.
Guvenlik şefiyim
Ne kadar güzel mesleğinde başarılar dilerim 😊
teşekkür ederim Sen hangi bölümdesin
Dış hatlar tarafındayım b grubundayım ama şu an izinliyim yani beni daha çağırmadılar. Bekliyoruz bakalım hayırlısı
Hep Covid _19 yüzünden ama 1 temmuz net diyorlar işbaşı
Aynen öyle ama beni çağırıcaklarını sanmıyorum. Kronik rahatsızlığımdan dolayı çağırmıyorlar. İstanbul havalimanına başladıktan 21 gün sonra hastalığımı öğrendim.
Geçmiş olsun kardeşim neyin var
Teşekkür ederim abi Allah razı olsun epilepsi hastası olduğumu öğrendim. Atatürk havalimanından İstanbul havalimanına geçiş yaptıktan 21 gün sonra öğrendim hastalığımı
Çağıracaklar illaki merak etme sen mumkun olduğunca uyku duzenine dikkat et stres yapma istirahatini et şu belâ gitsin basimizdan önce gerisi kolay
Aynen uyku düzeni çok önemli abi şu sınavlardan dolayı da stresliyim hayırlısı Allah tan. Geçicek inşallah bu bela.
Amin kardesim herseyin hayırlısı ALLAHTAN
Amin abi🤲🤲
Bende
Hım nerde görevlisin peki
Eğlence yerlerinde çalışırım günlüğüm 200 civarı çok iyi rakamlar kazanıyordum. Korono galiba en fazla beni vurdu 8 aydır işsizim. Sağdan soldan geçiniyorym
Haberleşme mesleğini çalıştığı işi pek seven yoktur sanırım ben severek yapmıyorum açıkçası çalışma saatleri iyi maaşımda iyi yetıyo her ay bin binbeşyüz lira kenara koyabiliyorum
Ben sudi 29 yaşındayım maaşım asgari ücret ameleyim.
https://youtu.be/7yrp_NSnN7QMimarım. Uzun zamandır freelance iş yapıyorum. Mesleğimi seviyorum. Kazancım akmasa da damlıyor.
İç mekan tasarımı yaptırmayı düşünürseniz konuşabiliriz 😀
Emekli albay olarak tvlerde bahsi geçen fakirlik sınırının bir basamak üstündeyim.
Ben yurt disi ve yurt icine bayan canta cuzdan ve valiz uretiyirum isimden memnunun degistirmek istemezdim.
pastane işletiriyorum. orda ustalık ve tezgahtarlık yapıyorum. işimden memnunum. biraz yorucu ama olsun. aldım maaşda yetıyo (5bin tl )
Elektrik Teknikeriyim şu an özel sektörde rahat 5 bin üstü maaşla çalışabilecekken virüsden dolayı hiç bir firma işe almıyor
Harekat memuru olarak çalışıyorum idim 4000 TL maaş ile fakat Somali den iş teklifi aldım askeri ye ye geçiş yapıcam 3 misli maaşla
Ceptelefonu Teknik Servis Uzman Ustayım.5-10 bin arasında gidip gelir kazancım net olarak. Daha fazlasını istemiyorum. Paraya da köle olmamak lazım...
Matematik öğretmeniyim, şimdilik yetiyor sanırım ailemle yaşadığım için 😊
Araştırma görevlisiyim gayet mesleğimi seviyorum iyiki de seviyorum
Ne arastırıyosun
Senin buraya tamam çokmu zor okadar şey yazana kadar onu yaziverseydin ille bir laf sokma mı gerek
Çok saol ya akıl küpü hanfendi
Egonda tavan masallah
Ailemle yaşıyorum ve öğrenciyim. Babamın maaşı bize yetiyor.
Arap dili ve edebiyatı mütercim tercümanlık mesleğimi seviyorum ama çalışmıyorum
Hayattaki en büyük bir şey oluklarından bir tanesi Arapçayı öğrenememiş olmam Halbuki altyapım var
@EvcilLimon geç değil bence kursları var gitmenizi tavsiye ederim 😊
Kafam çok yorgun
Sorunum o :(
@EvcilLimon hmm anladım boş kafa lazım ona çünkü Türkçe ile neredeyse eş değer bir dil zor demek istemiyorum ama oldukça zor
Hayır Arapça zor bir dil değil tam tersine oldukça kurallı matematiği olan birdir zaten Türkçede de çok fazla Arapça kökenli kelime var biliyorsun sadece sakin bir kafa lazım
@Baydrone yanlız Ankara 'da bulunmadım hiç bu yüzden bı fikrim yok ama araştırabilirsiniz
@Baydrone alt yapıniz var mi
@Baydrone rica ederim 😊
Elektrik Mühendisiyim. Emekliyim. Banka borçlarım nedeni ile emekli maaşım yetmiyor. Yaşım nedeni ile de iş bulamıyorum
Mühendisim yetiyor ama sosyal doyum açısından eksik tabi. Bir AB ülke vatandaşları gibi tatil, eğlence ve kültürel etkinliklere fazla para ayıramıyoruz. Aldığımız ücret ihtiyaçlar hiyerarşisinin en alt segmentinde kalıyor.
İnsan kaynakları. İdare ediyoruz yükselmeye çalışıyoruz zamanla daha iyi gelire sahip olacağız
Şuanlık öğrenciyim. Koronadan dolayı ailemle yaşıyorum. Normalde beş yıldır yurtta kalıyorum, masraflar amcam ve babamdan.
Mesleğim olduğu zaman rahatça geçineceğimi düşünüyorum.
Saglikciyim kendime gore bir saglik isletmem var 8 10 bin tl kazaniyorm
ambalaj tasarımcısıyım. normalde yetiyor yetmesine de son iki yıldır işler kesat ucu ucuna
Mühendis&yöneticiyim. Gelirim sadece işimden kazandığım değil.
Bu yorumlara bakarsak kadınlar ekonomik ve iş dunyasinda da çok geriden geliyor.
Kendi işimi yapıyorum. Değişkenlik gösteriyor. Aylık 8 10 bin
Siyasal iletişim danışmanıyım. Evet, çok şükür yetiyor...
Mesleğim yok işsizim maaşım yok parasız yaşıyorum bu yaşıma kadar hep işsiz maaşsız parasız yaşadım zaten
Kendim kazanıp kendim yiyorum. Yetmiyor ama ayağı yorgana göre uzatmak gerek
Maaşım iyi ama haftanın beş günü 12 saat çalışmak beni yoruyor.
5 yıldızlı bir otelde satış ofisindeyim. Yetiyor ya şükür
Belediye personeliydim sigortasız 1000 TL ye çalıştırıldım bir yıl oradan çıktım ahşap yakma yapıyorum
kendi inşaat ve sağlık sektörün de şirketimiz var kurumsal ihaleleri alıyoruz parayla çok şükür sorunum yok
Üniversite mezunuyum iş bulamadim çalışmıyorum ev kızıyım yani ailemle yaşaşığım için pek bir geçim derdim yok ilerde biriyle evlenince de eşim evimizi gecindirecek zaten sıkıntı yok
Mimarım. Çok şükür yetiyor. Ama bu aralar işler durulduğu için eğer çizim satarsam ne mutlu bana.
İstanbul Fsm eğitim ve araştırma hastanesinde
Kadrolu işçi statüsünde güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum naçizane olarak
Maaşım daha iyi olmasını isterim
Evet galericiyim gelir yetiyor çok şükür abim de müteahhitlik yapıyor 17 yıldır.
Özel sektör ve seviyorum , bekarım fazlası ile yetiyor o yüzden çok gezip eğleniyorum ve başka kişiler le paylaşıyorum paramı
Pompacıyım 3000 bekarım bana yetiyor mutluyum yalana gerek yok
Cnc freze operatörüyüm 3000 tl maaş alıyorum iler de yükselceğini düşünüyorum ama mesailerle falan 5 bin tl buluyor yetiyorda her türlü.
aynı anda 9 10 sektörle uğraşıyorum hangi birini sayayım
İhracat..
İşimi seviyorum,
Kazancım yetiyor bana.
Diş hekimiyim Allah'a şükür kazancım iyi tek kişiye yetiyor fazlasıyla
Kule vinc operatörüyüm 8 bin lira maaşım var evliyim 1 ay sonra kızım olcak yetiyor şükür
İç işleri bakanlığında memurum maaşım 5850 tl şükürler olsun yetiyor, evli değilim
Öğretmenim ve asla yetmiyor
Küçük bir mağazam var ayriyetten e-ticaret yapiyorum ortalama 17-20bin kazanıyorum yetiyor evim kira değil evliyim
İthalat danışmanlığı şirketim var gelirim değişiyor ama ayda 100 bin i yakalıyorum genelde dolar cinsinden. :)
Ziyaaa 😂
Yalancıyı s2kseler kucaktan inmeyecek adamlar tanıyorum.
Ben ciddiyim çinde bu işin kazancı bu
cafe işletiyorum..
her zaman harcadığımdan daha fazla kazandım..
Mütercim maaşım yetmiyorrr
bosver ev hanımı ol esin baksın en iyisi
Kimya mühendisiyim
38750 sek maaş alıyorum
(Sek) = İsveç kronu
İnşaat Mühendisiyim. Kamu kurumundan emekliyim. Şu anda 4600 lira emekli maaşı alıyorum.
Çok şükür yetiyor meslek güvenlik
Mesleğimi seviyorum ve fazlasıyla tatminkar
Ögrenciyim yettigi kadar
Bir kamu kurumunda müfettişım ve seviyorum evli değilim kendime hayli hayli yetiyor karım çalışması bile aileme yeter
Cafe işletiyorum cok şükur yetiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?