• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Para & Ekonomi

Hangi işi yapıyorsunuz ve maaşınız nedir, size yetiyor mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor
Sağlık memuruyum maaşım 5600. Ve yetmiyor.
Hangi işi yapıyorsunuz ve maaşınız nedir, size yetiyor mu?
Maaş Soruları İş Soruları Nedir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • derm0
    derm0 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 92%
    +1 yıl

Maalesef annemle yaşıyorum kardeşim annem ve ben annem öğretmen maaşı 5000 TL ve inanın yetmiyor kredi borcu , ev kirası, faturalar ihtiyaçlar derken yetmiyor

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mümkün değil, bize sunulan alım gücüyle insanca yaşamak...

Yorumla
    • derm0
      derm0
      +1 yıl

Kesinlikle

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Öğrenciyim. Dedem aylık 5.000 TL harçlık veriyor. Tam olarak yetmiyor, arada babam da harçlık yolluyor öyle geçiniyorum. Eskiden restoranda part-time garson olarak çalışıyordum. Ordan da ortalama 4.500 TL kazanıyordum ama şu an çalışmiyorum. Ama iş arasam iyi olur diye düşünüyorum.

1
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yurt dışında mı okuyorsun?

Yorumla
    • postmodernpokemon
      postmodernpokemon
      +1 yıl

Nasıl yetmiyor bende anlamadım. Nelere harcama yapıyorsunuz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet yurt dışında okuyorum. Şöyle şimdi benim yurt kira masrafim 2.020 TL (Isınma, su, elektrik, internet vs dahil). Aylık mutfak masrafim ortalama 1.500 - 2.000 TL arası değişiyor. 100 TL telefon faturası de. 400 TL' de aylık saç boyası, şampuan, saç kremi, duş jeli, peeling, el kremi, dudak kremi, oje vs de. Zaten buraya kadar toplasan 4.500 TL yaptı. Ki bunlar temel ihtiyaç. Tamam ben biraz pahalı ürünler alıyorum mesela kullandığım saç boyasının bir tüpü 150 TL falan, ya da şampuanim sülfatsiz ve paraben, silikon vs içermiyor diye rahat bi 80 TL veriyorum. Evet daha ucuz ürünler var mı var yani. 15 TL'ye de şampuan bulursun, 30 TL'ye saç boyasi falan var ama ben biraz kaliteli ürün kullanmak istiyorum. Bana elime bi 500 TL kalıyor. O da eğlenceye gidiyor işte alkol vs. Ama benim bir de aylık 2.500 TL okul masrafim oluyor. Ona da bir ssüredir babam yardım ediyor. Şimdi bu biz hiç gezip tozmayalim mi? Yani 500 TL ile evet eğlenceye gidiyor da, yine de tatil falan zor bu paraya. Gidersin de böyle 3 ay falan para biriktirip öyle gidersin. Aslında garsonluk yaparken çok rahattım. Ordan da ortalama 4.500 TL kazanıyordum aylık o zaman babamdan para almiyordum ve daha rahat gezip tozuyordum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim kız kardeşim de sen gibi bir yıl yurt dışında okudu. Çok zor biliyorum. Ben senin harcamalarını fuzuli görmüyorum. Gayet yerinde harcamalar bunlar. Sonuçta insanız ve kendi hayatımızı en iyi hale getirmeliyiz öyle değil mi? Sen bunları çoğu insana anlatsan hata sende derler. Neden yurt dışında okuyorsun Türkiye'de okul mu yok? Neden A şampuanını alıyorsun başka şampuan mı yok diyip seni suçlarlar. Hadi gittin okumaya, sen gezmeye mi gittin derler. Hayat sadece geleceğe yatırım yapmak değildir ki. Hayat aynı zamanda bugünü yaşamaktır. Öğrenciyken de bugünü elinden geldiğince yaşacaksın. Yurt dışında okuyup hiç gezmeyecek misin? Yerel yiyeceklerini ve içeceklerini denemeyecek misin? İşte bizim milletimiz bunlara iyi gözle bakmaz. Geri kafalıyız maalesef. Nedense şu aman daha kötüsü olabilirdi şükredelim anlayışı milletin beynine kazınmış. Biz neden diğer milletlerden aşağı olalım? Ben dünyaya Atatürk gibi bakmaya çalışıyorum. Şükredenlerden değilim, muasır medeniyet istiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aslında harcamakta sorun yok ben harcarim da şey yönünden kizsalar çok haklılar. Elin ayağın tutuyor neden çalışmıyorsun deseler sonuna kadar haklılar. Burda benim başka öğrenci arkadaşlarım da bana laf ettiler. Ben okulun 2. senesindeyim ve şuana kadar hiç staj falan yapmadım. Hatta staj aramadım bile. Sadece işte hazirlik okurken (4 ay hazırlık okudum) haftada 2 gün, günde 4-5 saatten part-time garsonluk yapmıştım. Onda da aylık 4.500 TL aldım. Neyse ben geçenlerde dedim birine şuana kadar iş tecrübem yok falan dedim bana uzaylı görmüş muamelesi yaptı. Dedi nasıl hiç iş tecrüben yok işte 2. sinifsin alakasız bir yerde de olsa gir asistan mühendis adayı unvanı ile çalış falan dedi. Sen mezun olunca iş bulamazsın, başvuru yaptığında iş verenler sana tembel gözüyle bakar falan dedi. Hatta bana asistan mühendis adayı iş ilanlarını falan gösterdi dedi şuna mail at falan onun yanında bi 5-6 ay çalış dedi. İşte haftada yine 2 gün günde 5 saat iş tecrüben olsun dediler. Ki asistan mühendis adayı olarak part-time 2 gün çalışmak 5.000 TL falan kazanıyorsun. Ben hala o dedikleri insanlara iş başvurusunda bulunmadım. Bir arkadaşim bana 4 ay önce demişti. O çalıştığı yerden istifa etmek istiyordu. İstifa etmeden önce de yerine birini bulması gerekiyormuş. Bana iş teklifi etmisti. Bizim şehre yeni metro hattı kurulacak. Onun sinyalizasyon sisteminin yapılması gerekiyormuş. İşte orda mühendislik öğrencisi olarak çalışacak birini arıyordu. Aylık da 6.000 TL maaş vardı. Bana dedi işte basit bir iş yaparsın falan dedi. Ben çok alakasız bir bölüm okuyorum hiç anlamam falan dedim. O kız aslında bayağı da ısrar etti, öyle çok bir şey bilmene gerek yok basit hesapları kontrol edeceksin hata falan var mı diye falan anlattı ama geri çevirdim falan. Cidden tembellik yapıyorum o net. Ailem de bir şey demiyor. Belki de onlardan da yüz buluyor olabilirim. Ama çalışmam lazım yani.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yani çalışam aslında asistan mühendis adayı sıfatıyla çalışınca haftada 2 gün falan part-time çalışıyorsun ve aylık maaşın 5.000 - 6.000 TL arasında değişiyor. Stajer mühendis olarak çalışınca o zaman hafta içi her gün günde 8 saat çalışman gerekiyor ve onun da maaşı 16.000 TL civarı. Ama dediğim gibi ben tembellik yapıyorum. Stajer olarak çalışmam yani o cidden ağır bir iş. Her gün 8 saat çalışmak ağır ama haftada 2'ser gün, günde 4-5 saat çalışılır ve 6.000 TL de iyi para ama tembellik :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ailen sana destek oluyor. Onlara söylemişsin zaten onlardan yüz buluyorum sanırım demişsin. Ailenin senin arkanda olması çok güzel bir şey. Yani biliyorsun Türkiye şartlarında bu paralar çok mühim miktarlar. Ama yine de kendine vicdanen çok yüklenme bu konuda. Zaten sen bazı şeylerin farkındasın. Kafanda bunları tartmışsın, ne yapıyorum, ne yapacağım sorularına cevap bulmuşsun. Her deneyim insana bir şey öğretiyor. Mühendis olacaksın ve evet dedikleri gibi bu meslekler çalışarak öğreniliyor. Tecrübe ağırlıklı meslekler bunlar. Hata yapa yapa, deneye deneye, en küçük işlerden başlayarak belli bir noktaya geleceksin. Bu yüzden ben yapamam bu işi hiçbir zaman deme. Her zaman yapmaya çalış. Yani sonuca pek odaklanma öğrenciyken. İşe gir ve akışına bırak. Olmazsa başka bir işe girersin. Olumsuzlukları düşünme. Sadece ben burada ne öğrenebilirim, kendime ne kazandırabilirimi düşün.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tembellik konısunda bir şey diyemeyeceğim. Ben de bir miktar tembelim çünkü🤫😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet Türkiye şartlarında bu paralar mühim paralar. Ama ailem bana bu paraları verebilir. Dedem emekli. Ama zamanında yurt dışında çalışmış ve yurt dışından emekli olduğu için emekli maaşını euro olarak alıyor. şu an Türkiye'de yaşıyor ve euro kurundan dolayı onun emekli maaşı aylık 23.000 TL'yi buluyordur. Kendi evi falan var kira vs ödemiyor. Evine zamanında (bundan 10-12 yıl önce falan) güneş enerjisi sistemi kurduğu için sanırım isinma parası vs ödemiyor. Yaşlı olduğu için öyle internet, televizyon, Netflix vs anlamaz. Evinde zaten internet bağlantısı bile yok ve bunlara para ödemiyor. Telefonu da akıllı telefon falan değil muhtemelen öyle internet paketli telefon parası da ödemiyor. Evinin kocaman bahçesi var. Bahçesinde bir sürü meyve ağacı var, işte erik, kiraz, elma, kayısı, ceviz, vişne vs vs. ağacı falan var. Bu yüzden dışardan meyve falan da aldığını sanmıyorum. Ayrıca kümesinde 10-12 tane falan tavuk da vardı. Günlük yumurta veriyorlardı yani bunları da satın almıyor. Ve şu an pandemiden dolayı sürekli yasak gelen yaş grubunda olduğu için (65 yaş üstü) dışarıya falan da çıktığını sanmıyorum. Tek gideri muhtemelen su ve elektrik faturası ile market alisverisi bide evine temizlikçi kadın falan geliyormuş o kadar. Marketten de zaten yumurta ve meyve falan almiyor onlar bahçesinde var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Üni okuyan tek torunu olduğum için bana aylık 5.000 TL harçlık yollayabiliyor. Aslında Türkiye'de yardım ettiği 3-4 üni öğrencisi daha varmış. Yani akraba değil de durumu iyi olmayan öğrencilere burs niteliğinde harçlık veriyormuş ama onlar Türkiye'de olduklarından o kadar yüksek mebla da harçlık verdiğini sanmıyorum. Bana Euro üzerinden harçlık veriyor. O yüzden vicdani olarak rahatsız hissetmiyorum. Çünkü dedem verebilecek durumda. Bana vermeseydi de muhtemelen başka bir yere falan bağışlardi. Diğer yardım ettiği uni öğrencileri de öyle ODTÜ, İTÜ vs gibi ülkenin parlak ögrencilerinin gittiği okullarda okuyan öğrenciler değilmiş. Taşra üniversite okuyan maddi durumu iyi olmayan öğrenciler ama öyle başarılı öğrenciler de değil. Ben en azından dünya çapında tanınan ünlü bir okuldan kabul aldım. Başarı bursu gibi de düşünülebilir. Ama etik olarak tabi ailemden para almam doğru değil. Çünkü hem 18 yaşını geçtim yani bana bakma yükümlülükleri yok, hem de elim ayağım tutuyor ve gayet de çalışabilecek durumdayım, istesem iş de bulabilirim ama buna rağmen ailemden para almayı seçiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim de aynı dedene benzer akrabalarım var. Dediğin gibi kurdan dolayı emekli maaşları ciddi oranda fazla. Ayrıca zaten yaşlılar yani pek para harcamıyorlar genelde. Dedenin kendi kurulu düzeni var, doğal besleniyor. Kurulu düzeni olduğu için de fazlasıyla yeterli parası var görünüyor. Bence deden sana yardım ederek mutlu hissediyordur. Zaten akrabalık bağı olmayan insanlara da yardım ediyormuş. Yardım için maddi durumu kötü olan öğrencileri seçmesi dedenin aslında zamanında fakirliği görmüş, bunu tecrübe etmiş olduğu için olabilir. Öyle olmasa bile bence çok ince bir davranış, Tabii ki senin gibi başarılı bir öğrencinin de desteğe ihtiyacı var. Zaten sana gerekli desteği gösteriyorlar. Sen torunu olarak deden için bir fırsat oldun bence. O yüzden çok şanslısın. On sekiz yaşımı geçtim etik olarak para yardımı almam doğru değil demişsin. Ben buna katılmıyorum. Evet yani iş hayatına atılman gerekir belki senin iyiliğin için bu daha iyidir. Ama sonuçta öğrencisin. Ben de ailemden yardım aldım uzun süre. İlk gittiğim üniversite bölümünü yarım bıraktım. Seveceğim işi aradım falan. Yani yaşayacağım hayatla ilgili arayıştaydım o sıralar. Çalışmadım mı evet çok lazım olduğunda çalıştım. Ama o sıralar kendimle ilgili çok şey öğrenmem gerekiyordu. Deneyerek veya düşünürek olsun. Bu yüzden kendime vakit ayırabileceğim şekilde çalıştım. Bana ve kardeşime dedemler destek oldu. Onlar Türkiye'den maaş alıyorlar ama işte eski birikimleri falan var. Maddi durumları iyi diyebilirim. Yani demem o ki senin ailenden yardım alman çok normal. Sadece konfor alanından biraz çıkmayı denemen lazım. Yavaş yavaş kendini alıştırmaya çalış. Yani bunu ailemden para almak istemiyorum diye değil de geleceğin için bir yatırım olarak görmelisin. Böyle bakarsan belki daha fazla motive olabilirsin.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kira ödemiyormuşsun nasıl yetmiyor anlayamadım... millet yarısıyla aile bakıyor. Gereksiz harcamaların var ama farkında değilsin. Yoksa bu miktara iki kişi bile rahat geçinir.
    Günde 5 saat çalışıyorum 2300 alıyorum.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gereksiz harcamalarım yok. Size yetiyor mu maaşınız? Memnun musunuz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben ailemleyim, tümü kendi harcamalarıma gittiği için gayet rahat yetiyor. Evet belki az ama çalışma saatim de az ve en önemlisi hiç yorulmuyorum, oldukça rahatım. Benim için önemli olan bu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Güzel bir düşünce. Ne iş yapıyorsunuz

Yorumla
  • beynisa
    beynisa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Öğrenciyim aylarrr önce part time garsonluk yapıyordum aylık 1600 lira falan birde haftada iki gün canlı müzik yapıyordum başka bı kafede ordanda gecelik 450 lira falan kazaniyordum

1
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Başınızın çaresine bakmışsınız

Yorumla
    • beynisa
      beynisa
      +1 yıl

Aynen oyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben de garson olarak çalışmıştım. Ama resmen kölelik. Verilen para döktüğümüz tere değmiyordu.

Yorumla
    • beynisa
      beynisa
      +1 yıl

Benim çalıştığım yer anlayisliyfi ya final haftası izin falan veriyordu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bana vermemişti 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir de kız öğrencilere çok yavşaklık yapıyordu şefler. Çok gıcık oluyordum.

Yorumla
    • beynisa
      beynisa
      +1 yıl

Evet ya gelenlerde genellikle öğrenci oluyordu benim çalıştığım yerde beş saat ayakta dikip asiliyorlardi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Durumlar böyle. Neyse en azından sesin güzel ordan belki bir refah yakalarsın 👍

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

25

Cevap

19

Cevap

• Tuğberk_Bey
    Tuğberk_Bey Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 48%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı.

Makina teknikeri ve iç mekan tasarımcısı olmama ragmen çift meslek genede yetmiyor özel sektör sonuçta

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çünkü özel sektör deyince vergi ödeyen patronlardan başka bir şey aklına gelmiyor günümüz iktidarın.

Yorumla
    • Tuğberk_Bey
      Tuğberk_Bey
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bizim eve giren para 7 bine yakın bak kira 425₺ cidden yetmiyor engelliyim ben elektirk 120₺ bedava 135 geldi ben 15₺ elektirk ödedim neyse bu halde gerçekten yetmiyor kira ucuz olduğu halde
    Büyük şehirde 15 bin TL gelirin olmalı yetmesi icin

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen öyle kardeşim. Ben büyükşehirde değilim. Orada yaşayanlara helal olsun.

Yorumla
  • FısFısOdaSpreyi
    FısFısOdaSpreyi Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 806 cevap paylaştı.

Nasıl yetmiyor daha ne kadar kazanmak gerek ki doyasın?

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Size yetiyor mu? Ne kadar kazanıyorsunuz?

Yorumla
  • RapidShooter
    RapidShooter Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 89%
    +1 yıl

9000 küsür artı ek gelirler yetmiyor. Paramızın değeri yok ki.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet yok. Her şeyin adisini yedirtmeye çalışıyorlar. Adisini yediğimiz halde zorlanıyoruz.

Yorumla
    • RapidShooter
      RapidShooter
      +1 yıl

Bakalım azdan az çoktan gider kaidesini de göz önünde bulundurursak idare etmeye çalışıyoruz diyelim:)

Yorumla
  • Helix8233
    Helix8233 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 87%
    +1 yıl

Hocam evli misin? Ve kredi ya da başka bir şey için borç ödüyor musun?

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bekarım. Borcum yok, kira ödemiyorum şu anlık.

Yorumla
    • Helix8233
      Helix8233
      +1 yıl

Harcamaların genelde ne konuda oluyor?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Daha bir sürü eksiğim var alınması gereken. Ama borca girmek istemediğim için erteliyorum. Harcamalarım normal bir insanın yaptığı harcamalar. Ekstrem bir şey yok. İnsanca beslenmeye ve giyinmeye çalışıyorum. Araba almak mı? Unut gitsin.

Yorumla
    • Helix8233
      Helix8233
      +1 yıl

Ailen ile beraber mi yaşıyorsun peki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır ama ailemin evindeyim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Amaç bu zaten. Milleti karın tokluğuna çalıştırmak. Geçim derdinden başka birşey düsünmesin.

4
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Moslow'un piramidinde en alt basamaklardayız Türkiye olarak. İhtiyaçları düşünmekten felsefe yapamaz hale geldik.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet. Aynı fikirdeyim.

Yorumla
  • UykucuTosbahaa
    UykucuTosbahaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 47%
    +1 yıl

Mimarlık öğrencisiyim ve Bilgisayar Programcılığı mezunuyum kpss özel sektör ne kadar denesemde atanamadım iş bulamadım. Evdeyim aylık giderlerimi borsa ve kriptodan kazanarak sağlıyorum.

1
    0 Yorumla
  • Triggerr
    Triggerr Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

dilenciyim 12 bin tl maaşım var memnun değilim corona bizi etkiledi

4
    0 Yorumla
  • lenii
    lenii Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 300 cevap paylaştı.

şu sıralar tarlada bağda bahçede karın tokluguna çalışıyorum

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Karın tokluğu. İşte her şeyi özetleten cümle.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Satış görevlisiyim aşağı yukarı maaşım 6500€ fazla fazla yetiyor

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Türkiyede misiniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yurt dışında bu miktar gayet yeterli diye düşünüyorum ben de

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Vay be bekarsın tek başınasın o para yetmiyor 🙄pes yani karı kızla mı yiyon paraları. Benim babam inşaatta 5 bin tl falan abimde var 2 tl falanda o alıyo biz 5 kişiyken yetiremiyoruz birikim yapamıyoruz ama sen tek başınasın ne diyimki

2
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İleride ben de aile olacağım. Bekarkan yetmiyor. Gelecekte ne olacak bilmiyorum. Ekonomi kitapları okuyorum. Bakalım köşeyi dönersem ailemi geçindiririm.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayatımda karı kıza 5 tl yedirmedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

E sen ne yapıyorsunki o para az değil valla ya da bana göremi çok bilmiyom bence iyi yani hemde tek kişisin herşeyin en lüksünümü yiyip içiyon

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben yetiremez demiyorum. Ona bakarsan sabah akşam ekmek yiyip su içip sokaklarda çingeneler gibi yaşayabiliriz. Para harcamadan. Benim dediğim insan gibi yaşamak. En azından Avrupalılar kadar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Adamların 40 bin euroya aldığı bmwyi biz 700 bin tlye alıyoruz kdv ile birlikte mesela ordan anla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teknolojik aletleri düşün ne kadar fark var. Alım gücümüz afrika gibi. Et, süt, tereyağı, peynir ne kadar pahalı bizde? Bir de onlara bak kilosu 10 euro etin. Temel gıdalar ne kadar pahalı bizde araştır biraz.

Yorumla
  • kimbusalak
    kimbusalak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Şahsen bana aylık 2000 - 3000 TL yeter başımı sokacak bir yerim varsa.

2
    7 Yorumla
    • derm0
      derm0
      +1 yıl

Biri de 10.000 TL maaş alıyor babam yetmiyor yazmış

Yorumla
    • kimbusalak
      kimbusalak
      +1 yıl

Ya biri bana aylık 10bin TL maaş öducek zincir bile vurabilir sıkıntı yok 😆

Yorumla
    • derm0
      derm0
      +1 yıl

Paradan gözü dönmüş insanların. Başka da bir şey demiyorum

Yorumla
    • kimbusalak
      kimbusalak
      +1 yıl

Ya şöyle beni para mutlu ediyor aslında çünkü sevdiğim şeyleri alıyorum yiyorum yapıyorum yoksa gözü dönmüş değilim beni mutlu eden şey olduğu için diyorum ve hani parası olup hava atan tiplerden de değilim ya zaten

Yorumla
    • derm0
      derm0
      +1 yıl

Senin için demedim tabiki , parayı kim sevmez ama bazı insanlar çok şımarıyor

Yorumla
    • kimbusalak
      kimbusalak
      +1 yıl

doğru diyorsun bill gates aşırı zenginliğinden dolayı karısını bile görmedi

Yorumla
    • Belibeli
      Belibeli
      +1 yıl

@derm0 10k da alsan 1200 dolar gibi bir şeye tekamül ediyor. Kime yetsin ki?

Yorumla
  • ToprakBey_
    ToprakBey_ Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Hava Kuvvetlerinde askerim , 25 bin civarı alıyorum evet yetiyor

1
    0 Yorumla
  • kahveligünler_
    kahveligünler_ Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

1 yila memurum 4 binle naslayacam lise mezunu olarak

1
    0 Yorumla
  • Hshggdjj
    Hshggdjj Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Öğrenciyim devlet bursu alıyordum artı yurtta kalıyordum

1
    0 Yorumla
  • Gil-Galad
    Gil-Galad Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

yedek subayım maaş 7.3 geçici bir dönem için çok iyi maaş

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

yabanci bir stk da pazarlama sefi olaraj calisiyorum 3000 dolar 🤐🤐🤐

3
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabi dolar olunca maaşın miktarı da önemli olmuyor 😀🤷🏻‍♂️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

uzuluyorum gercekten bu kur farkina dolar 1 tl olsun ben yine 3000 dolar alayim fark etmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim böyle düşündüğün için :) Umarım ki çoğu gurbetçi de sen gibi düşünüyordur,

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kesinlikle

Yorumla
  • sondelibükücü
    sondelibükücü Takip Et
    Xper 6 Yaş: 126 , eic 100%
    +1 yıl

Öğrenciyim. Annem ve babam ilgileniyor.

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Annene babana kolaylıklar dilerim :)

Yorumla
    • sondelibükücü
      sondelibükücü
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • magnum_blck
    magnum_blck Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 47%
    +1 yıl

15.000$ gelirim var kripto işini yapıyorum..

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben de küçük çapta uğraşıyorum.

Yorumla
  • Hoptemasyok
    Hoptemasyok Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Grafikerim 3 buçuk maaş alıyorum

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yetiyor mu size

Yorumla
    • Hoptemasyok
      Hoptemasyok
      +1 yıl

Çoğu zaman yetmiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nolacak bizim halimiz. Özel sektör batmış. Devlet de batmak üzere zaten. 2. Sınıf gıda yemeye devam 😀🤫

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben de sağlık çalışanı olmak istiyorum. Hemşire olmak istiyorum ama atanamama korkusu da var 😨

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hemşireler kolay atanıyor şu anda. Ama tabi ileride ne olur bilemem.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sağlık memurluğu yani sağlık çalışanı hemşire vs misiniz

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anestezi teknikeriyim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Finans sektöründeyim 7000.

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yetiyor mu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tabi ki yetmiyor tl kazanıp dolar harcıyoruz resmen.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen öyle tl kazanıp dolar harcıyoruz tam da bu 👍

Yorumla
  • bunebuisim
    bunebuisim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Mühendis 4500artı setcard artı şirket arabası

2
    2 Yorumla
    • bunebuisim
      bunebuisim
      +1 yıl

Ne kadar gelirse o kadar gider her zaman şükretmeyi bilmek gerek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ama böyle de olmaz ki alım gücümüz hep azalıyor.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Mesleğimi söylemem. Günlük 300 - 500 falan

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yetiyor mu size?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yinede zor yetiyor. Ona göre harcamalarım artıyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Asgari ücret alanalr napıyor acaba

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Her şeyin gdolusunu yiyeceğiz, 2. Sınıf gıdalar tüketeceğiz. Sağlıksız besleneceğiz, proteinle değil tavuk gibi buğday ekmekle karın doyuracağız. Yaşadığımız yerler 2. Sınıf olacak. Çocuklarımıza iyi eğitim veremeyeceğiz. Geçim sıkıntımızı çocuklarımız iliklerine kadar hissedecek. Bu beni çok korkutuyor. Evlenmeye bile korkuyorum artık. Gelecekteki Çocuğuma üzülüyorum.

Yorumla
    • Mykoo
      Mykoo
      +1 yıl

Bir şey yapmıyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

nasil yetmiyor bekarmisin

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bekarım

Yorumla
  • Lobellia
    Lobellia Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Öğrenciyim maaş falan yok.

1
    0 Yorumla
  • MorkZockorborg
    MorkZockorborg Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 94%
    +1 yıl

Limon satıyorum aylik gelirim 500 TL

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Elektrik teknikeriyim 7bin lira maaş alıyorum ve yetiyor şükür

1
    0 Yorumla
  • sKrivNostna
    sKrivNostna Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 96%
    +1 yıl

Kadının yaşı erkeğin maaşı sorulmaz

1
    0 Yorumla
  • YouAreLikeChocolate
    YouAreLikeChocolate Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Öğrenciyim çalışmıyorum.

1
    0 Yorumla
  • øhëŕâø
    øhëŕâø Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Öğrenci baba parası gömüyom karşimm

2
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Afiyet olsun

Yorumla
    • øhëŕâø
      øhëŕâø
      +1 yıl

Oluyo kafa rahat🛀💆‍♀️

Yorumla
    • øhëŕâø
      øhëŕâø
      +1 yıl

Kendi işim olsun isterim ilerde ama saol caniş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kafan rahatken gez eğlen ye iç :)

Yorumla
    • øhëŕâø
      øhëŕâø
      +1 yıl

Walla yiyorum içiyorum da sadece okul strese sokuyor bazen ailemlr tartışıyorum o kadar😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Harika 😀

Yorumla
  • yürüyendisko
    yürüyendisko Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Maaşsız öğrenciyim kendimi bildim bileli

1
    0 Yorumla
  • karisikkafa20
    karisikkafa20 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26
    +1 yıl

yazılımcıyım 5 sıfırlı oluyor genelde gelirim

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

sen neden öğretmenlerden daha fazla maaş alıyosun

1
    19 Yorumla
    • dtbrs
      dtbrs
      +1 yıl

Niye almasin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@dtbrs sen onun avukatı mısın

Yorumla
    • dtbrs
      dtbrs
      +1 yıl

Evet bu sektorun savunucusuyum napcan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@dtbrs sanki torpülle geldiğinizi bilmiyoruz

Yorumla
    • dtbrs
      dtbrs
      +1 yıl

Aklindan zorun mu var ne torpili

Yorumla
    • BayanDeğilKadınnnn
      BayanDeğilKadınnnn
      +1 yıl

Öğretmenler yattığı yerden 5 bin alıyor ek ders filan 6’yı buluyor pandemi sürecinden 2 senedir evde yatıyorlar hala memnun değiller nankör olma

Yorumla
    • dtbrs
      dtbrs
      +1 yıl

@BayanDeğilKadınnnn aynen sorma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Önemli olan kimin kimden çok aldığı değil, tabii ki her meslek grubu şu anki verilen ücretlerden daha fazlasını hak ediyor. Alım gücümüzün artması gerekiyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ayrıca torpille gelmek nedir ya? Kpss diye bir şey var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kpss de kimlerin soruları çaldığını ve mülakatta 1. leri elediklerini bilmiyoruz sanki

Yorumla
    • dtbrs
      dtbrs
      +1 yıl

Kardesim ne kpssi bennl kpss felan girmedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@dtbrs her emmur kpss ye giriyo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne demek istiyorsun ben soru mu çaldım? Ayrıca mülakat da yapılmıyor bizim sektörde.

Yorumla
    • dtbrs
      dtbrs
      +1 yıl

Hayir girmedim ben

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kendinize gelin biraz. Çocukça söylemler bunlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yaw ne çocukça söylemler fetöcü müsünüz siz fetöcü polislerin, öğretmenlerin ve devlet memurlarının soruları çaldığı ortaya çıktı her yıl çalmışlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam o zaman bütün memurlar fetöcü size göre. Harika bir düşünce yapısı 👍

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

%70 i akpli ve fetöcü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne akpliyim ne de fetöcüyüm. Bu şekilde yaklaşmanız çok çirkindi. Umarım bundan sonra daha duyarlı olursunuz.

Yorumla
  • persordinary
    persordinary Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Okuyorum henüz

1
    0 Yorumla
  • STᗴRK
    STᗴRK Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

101 de çalışıyorum 4600 yetiyor cok bile 😝

1
    0 Yorumla
  • Çalısüpürge
    Çalısüpürge Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

11bin civarı

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Meslek? Yetiyor mu?

Yorumla
  • apro45
    apro45 Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Eskortum seans 200 yetiyor

0
    1 Yorumla
    • huzursuzbirgenc
      huzursuzbirgenc
      +1 yıl

Nasıl oluyor o iş ben de girsem

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bekarsan yeter

1
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok yetmiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ailenle birlikte yaşarsan yeter. Ayrı yaşıyorsan yine yeter. Tabi har vurup harman savuran biriyseniz yetmez.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tek yaşıyorum. Savuracak kadar para kazanmıyorum. Dahası orta gelirde sıkıştım kaldım. Hiçbir şey de yapamıyorum. Yatırım yapacak para da birikmiyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Anladım. Yaşadığınız yere de bağlıdır onun için bana göre yeter.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Egedeyim öyle extrem bir şehir değil. Yani kişiden kişiye değişir sadece ben muasır medeniyet seviyesinde olmayı isterdim. Ama malesef 2. Sınıf bir ülkeyiz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

2. Sınıf bir ülke de olsak yine de şükretmeliyiz. Allah'a şükür savaşta değiliz. En azından dağılmadık.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben şükretmeyeceğim arkadaşım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben en iyisini hak ediyorum.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

1200 tl gelirim var

1
    2 Yorumla
    • burhandeja15
      burhandeja15
      +1 yıl

Nettin koz günlük 40₺ neye yeter o iş yerine değiştir iş kurdan işe gir asgari ücret vermeliler ya 40₺ vok az

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çalışıyor musun

Yorumla
  • Curcue
    Curcue Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Öğrenciyim

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

10.000 tl baba parası ama yetmiyo

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Hangi işi yapıyorsunuz ve maaşınız nedir, size yetiyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Mesleğiniz nedir, ne kadar maaş alıyorsunuz ve yetiyor mu? 63 cevap verildi
Mesleğiniz nedir ve aldığınız maaş size yetiyor mu? 116 cevap verildi
Mesleğiniz nedir, ne iş yapıyorsunuz? Maaşınız size yetiyor mu? 26 cevap verildi
Hangi mesleği yapıyorsunuz ve maaşınız ne kadar? 19 cevap verildi
Ne iş yapıyorsunuz, maaşınız ne kadar? 107 cevap verildi
Hangi mesleği yapıyorsunuz ve maaşlarınız ne kadar? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaramaz biri misin, yaptığın en yaramaz şey nedir?
  • Montella'nın "Bin tane zafere bedel bir maç oldu" sözlerine katılıyor musunuz?
  • Bahçeli müstakil bi eviniz olsa ne yaparsınız?
  • Gülüşünüz, güzelliğinize güzellik katıyor mu?
  • Sabah sabah siz de sinirlendiniz mi?
  • Evinizde hobi odası olsun ister miydiniz?
  • Son dönemde en çok şaşırdığınız ZAM HABERI hangisi?
  • Evleneceğin kişiyi tanımak için ne yaparsın?
  • Bir kadın iki kişiyi aynı anda nasıl sever ya bu nasıl bir denklem?
  • Sana aşık olan biri oldu mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨