Sizce Boğaziçinde Tarih okuyup psikoloji ile çap yapmak mı yoksa gsü de iletişim okuyup siyaset ile çap yapmak mı?

ÜNİ TERCİHİM KONUSUNDA YARDIM EDER MİSİNİZ?

Sizce Galatasaray Üniversitesinde iletişim okuyup siyaset ile çap yapmak mı? Yoksa Boğaziçinde tarih okuyup psikoloji ile çap yapmak mı?

•Gsü de okursam iş imkanım yüksek gibi görünüyor fakat kampüs hayatı ve öğrenci etkinlikleri yok denecek kadar az , kendime de vakit ayırabileceğim bir öğrencilik hayatı istiyorum. Ayrıca Fransızca zorlayacağı için çap yapma ihtimalim düşebilir.

•Boğaziçinde iş imkanı daha az gibi çap yapmak da aşırı zor olacaktır. Fakat öğrenci klüpleri , kampüsü ve etkinlikleri bakımından harika bir okul. Tarih bölümünü sevdiğim için çalışırken fazla zorlamayabilir böylece çap yapmam bir ihtimal kolaylaşır. Ayrıca bütün dersleri Fransızca görmek gibi bir derdim olmaz , onun yerine ingilizce gibi kolay bir dille üniversite okuyup tarih bölümüne bağlı diğer dilleri ek ders olarak öğrenebilirim.

Sizce ne yapmalıyım?

Sizce Boğaziçinde Tarih okuyup psikoloji ile çap yapmak mı yoksa gsü de iletişim okuyup siyaset ile çap yapmak mı?