Eğitim & Kariyer İngilizce öğreniyor musunuz ve seviyeniz nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İngilizce öğrenen var mı şu zamanlarda? Hedefiniz nedir? İngilizce seviyeniz nedir? İngilizce öğreniyor musunuz ve seviyeniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Maalesef öğrenmiyorum 0 0 Yorumla
Dready Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Seviye olarak bilmiyordum da Tömer'e başvurdum geçen ay, bir sınava girdim C1 dediler. İstersen sertifika sınavına gir direkt demişlerdi de girmedim daha. 0 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl C1.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl öğrendin Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 483 cevap paylaştı. C1 bana yetiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Maalesef öğrenmiyorum
Seviye olarak bilmiyordum da Tömer'e başvurdum geçen ay, bir sınava girdim C1 dediler. İstersen sertifika sınavına gir direkt demişlerdi de girmedim daha.
C1..
Nasıl öğrendin
B2..
A-1 .
C1 bana yetiyor