Arkadaşlar Selamünaleyküm iyi günler! Ben İngilizce'de B1-B2 arası seviyedeyim peki siz İngilizce'de hangi seviyedesiniz?
#gündüzüngüneşisoruyor
#kizlarsoruyor
#gündüzüngüneşisoruyor
#kizlarsoruyor
valla anlıyorum anlatılanı ama konuşamıyorum seviyesini bilemem
geçen gün iş görüşmesine gittim b1 seviyesi yetersiz dedi işveren komedi gibiydi siz b1 diyince aklıma o geldi :)
B1 seviye orta seviyedir ben de güzel bir şekilde basit şeyleri konuşabiliyorum ama çok zor cümleleri tabi ki kuramıyorum
:) bence gayet yeterli inşallah dahada gelişir
İnşallah ben İngilizceyi seviyorum keşke C1 olsam
olursunuz inkanınız varsa yurt dışı dil okulları
bu seviyeye kadar nasıl geldiniz peki onu anlatır mısınız
Kursa gittim önceden A1 seviyesindeydim neredeyse 1 yıldır kursa gidiyorum İngilizcemi daha da geliştirmek için Amerika'ya gitmek istedim ama ne yazık ki vizeden red yedim
Ama dinlemede halen kötüyüm
bu sıraları herkesten inanır mısınız aynı şeyi duyuyorum bir kişiden bile olay vize aldım diyen yok
sebep ne anlamadım gitti
Tamamen ülke ile alakalı bir durum bence ben 6 ülke gezmiş olduğum ve banka hesabımda 15 bin dolar param ve arabam olduğu halde vize alamadım bizi mülteci olarak görüyorlar
alın işte oturma izinlerinde bile ileride sıkıntı çıkaracak bunlar o kadar eminim ki
Çıkarırlar elbet çünkü ülkemizin pasaportunun değeri yerlerde
Ben Amerika'ya gitmeyi çok istiyorum ancak önce Almanya'ya iş için gideceğim sonra oradan da Amerika'ya çok kolay giderim diye düşünüyorum
bu ülkenin neyine kıymet veriyorlar ki neyse artık
aklı olan imkanı olan kurtulur umarımm diyelim
İnan ki mülakat 30 sn sürdü o kadar kendimden emindim ve sorulara net cevap verdim ama yine red aldım
sorun sizde değil afedersiniz ama * yapıyorlar
bu beyin göçüeğitim ile giden adamlara bile sorun çıkarıyorlar
tamamen siyasi
şu ilk dediğiniz yöntemi denemek en iyisi
Almanya'dan gitmek mi evet biz Almanya çalışma vizesine başvurduk annem ile ben Almanya'ya gideceğiz Alman vatandaşı olursam bekle beni Amerika 🇺🇸
hadi bakalım :) hayırlı olsun şimdiden
Amin Allah razı olsun inşallah sen de kurtulursun buralardan
amin inşallah :)) diyelimmm
Allah'a emanet ol iyi günler bu güzel sohbet için teşekkür ederim
sizde allaha emanet :)
asıl ben teşekkür ederim :)
Rica ederim
teşekkür ederimmmmmmmmmmm
Rica ederim ne demek
B1 seviye
Gayet güzel peki nasıl öğrendin?
Okulda öğrenmeye başladım daha sonra zamanla ingilizce ekonomi haberleri okumaya başladım, ingilizce yazan insanlarla etkileşimde oldum öyle öyle ingilizce ile
Çok iyiymiş ben de neredeyse 1 yıldır kursa gidiyorum şu anda B2 kurundayım A1 den B1 B2 ye neredeyse 1 yılda geldim Duolingo da kullanıyorum
B2 iyi bir seviye bir kaç yıl sonra C seviyesinde olabilirsin. Duolingo'da insanlar çesitli diller öğreniyorlar
Rahat rahat konuşabildiğin bir seviye ben de gerçekten C1 olmak istiyorum Duolingo çok eğlenceli iyi bir program bir de Ben Almanya'ya da gidiyorum Almanca öğreneceğim
Ama bende listening çok kötü
Almanca dili bir çok insan tarafından öğrenilmek istenen dillerden arasıymış özelikle Balkan insanları tarafından çok talep ediliyor Almanya'ya adapte olabilmek için. Duolingo öğrenilmek istenen diller dünya haritasında görmüştüm.
Anladım benim dil öğrenme merakım var bende Arapça da biraz var
Poliglot olabilirsin ilerde
Nasıl yani
Yani çok dil konusan birine denir poliglot
Anladım keşke olabilsem isterim
Cevap
3Cevap
benim kötü
Yani
lidıl lidıl, into dı midıl
Orta
Yok ya bunu Cem Yılmaz dan aldım.
Benim iyidir de konuşmaya konuşmaya köreliyor.
Hangi seviyedesiniz
C1 idi de, şimdi ancak b 1 diyebiliriz.
Nasıl öğrendin peki
Fakültede
Benim de B1 B2 arası kursta öğrendim ama Listeningim çok kötü
İntermediate seviyesinde
B2 sin o zaman
Gibi değişir
Ben de B1 B2 arasıyım
Nasıl öğrendin peki
Kendi çabamla ve bide 30 saatlik kursa gitmiştim o şekilde.
Senin
Çok iyiymiş maşallah ben de önceden A1 seviyesindeydim neredeyse 1 yıldır kursa gidiyorum bir de Duolingo kullanıyorum öyle
Udemy tavsiye ederim fazla maliyetli değil kurs bedeli düşük ve seçeneği olan bir platform.
İnternetten mi
Uygulama bu öğretmenler ders veriyor
Sen udemy kullandın mı abi
Kullanıyorum hala onun için tavsiye etmiştim ilerletmek gelişmek için vs duolingo yerine
Tamamdır ben bir düşüneyim
Fatih terim İngilizcesi
O kadar kötü yani
Neresi kötü lan adam şakır şakır konuşuyordu.😀
Kötüymüş öyle gördüm internette
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar