Mezun senemde kendimi nasıl geliştiririm?

Arkadaşlar ben bu sene ilk defa sınava girdim ve mezuna bırakmaya karar verdim sizce mezun senemi nasıl en iyi şekilde değerlendiririm nasıl kendimi geliştiririm neler yapabilirim? Şimdi arkadaşlar ders çalışacağım tabi ki ama ben bir yandan arada bir gezmek de istiyorum kafam dağılsın diye, ayrıca sosyallikten uzaklaşırsam psikolojimi kötü etkiler arada bir arkadaşlarımla da buluşacağım tabi ki. Ama bu seneki kadar sık değil. Kitap okumayı aşırı seven biri olarak bu sene çalışmamama rağmen okuyacağım kitapları bile erteledim ama seneye bu hataya düşemem seneye kitap da okuyacağım azar azar bile olsa. Telefonu en aza indirgemek istiyorum ama hayattan tamamiyle de kopmak istemiyorum. Tuşluya geç demeyin yani. Şimdi siz de "Eeeh sen de ne istiyorsun be kızım hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin istiyorsun" diyebilirsiniz haklı olarak tabi ama ben dengeli bir hayat kurmak istiyorum. Öyle şey falan da demiyorum işte bakın bir anda spora başlayacağım çok çalışacağım çok okuyacağım sağlıklı besleneceğim falan değil. Her şeyin dengesini kurmaya çalışıyorum gördüğünüz gibi. İşte sonraa yaz bitince ilk 1-2 ay (eylül ekim gibi) çalışayım para kazanayım iş tecrübem olsun diyorum. Sonra işi bırakacağım, eğer dershaneye gitmezsem disiplini sağlamak için kütüphaneye falan giderim muhtemelen. İngilizcem orta-orta üstü seviyede gibi bir şey. Pilotajda dersleri ingilizce alacağım için biraz daha geliştireyim istiyorum onun için bir öneriniz var mı? Bir sene daha mezuna bırakmak istemediğimden pilotaj olmazsa diye biraz eşit ağırlık da çalışsam mı ne yapsam bana yardımcı olun lütfen hayatımı daha verimli hale getirmek ve mezun senemde kendime ders dışında da bir şeyler katmak istiyorum. Modern dansa gitmek istiyordum bir ara ama iyi mi olur kötü mü bilemedim. Neler yapabilirim sertifika vs olsun kurs olsun bir şeyler önerirseniz sevinirim. İleride dönüp bakında iyi ki mezuna kalmışım he güzel şeyler yaptım diyebileyim.

Mezun senemde kendimi nasıl geliştiririm?