Mükemmeliyetçi bir iş yerinde çalışıyorum. İş yapmıyorum gibi davranmaları zoruma gidiyor, ne yapmalıyım?

Mükemmeliyetçi bir iş yerinde çalışıyorum. Herseyin 4x4 olmasını istiyorlar. İşi düzgün yapmanı değil kendini paralamanı sağlığını bile ikinci plana atmanı istiyorlar ama parası iyi. Üniversite mezunu değilim ve para lazım olduğu için mecburen çalışıyorum. Normal Düzeyde hiç bir işe soylenmeden tabiri caizse şikayet etmeden çalışıyorum başkaları " sıkıldım yoruldum vs" diye soyleniyorlar onlar uyarı almıyor laf yemiyorlar ben laf yiyorum devamlı sanki ben iş yapmıyorum gibi her laf bana soyleniyor. Sicak hava diye su içiyorum bunalıyor insan onda bile şu içmen bitmiyor diye laf yiyorum. İnsan vücudunu susuz bırakmak ne kadar sağlıksız bilmiyorlar diyecegim ama sağlığı ikinci plana atan bir yer hasta da olsan geleceksin bayılsan da bayıl ayılınca işinin başına dön diyorlar resmen. Bana yavaş kalıyorsun diye uyarı yaptılar ne yapmalıyım yani işimi yapıyorum ama diğerleri orta yaş aralarında ben gencim diye hep ben laf yiyorum herseyi de yapan benim etrafımı temiz tutan ürün getiren ama laf yiyen de benim. İş yapmıyorum gibi davranmaları zoruma gidiyor

Mükemmeliyetçi bir iş yerinde çalışıyorum. İş yapmıyorum gibi davranmaları zoruma gidiyor, ne yapmalıyım?