Eğitim & Kariyer Üniversiteden 26 yaşında mezun olmak çok mu geç? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Arada stajlar vs de var Güncellemeler+1 yıl Of tek bi dersim kalıyo kredim yetmiyor onun için mecburen uzuyacak Üniversiteden 26 yaşında mezun olmak çok mu geç? Cevapla Üniversite Soruları Staj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Niye geç olsun. Yaşlısıda ölüyor gencinde insan ömrünün belli bir süresi var. Ha 30 unda çalış ha 40 ne fark eder. Kaderinde varsa olur zaten yaşa takılmak bana çok anlamsız geliyor 0 0 Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ben 26 yaşındayım ve şu an üniversite stajımı yapıyorum 1 0 Yorumla
Rabiahatunn Takip Et Xper 1 Yaş: 55 +1 yıl Önemli olan kendi hayat yolunuz herkesin vakti tecrübeleri farklıdır 🙂 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 558 cevap paylaştı. Değil 1 0 Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 415 cevap paylaştı. He çok geç he 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Niye geç olsun. Yaşlısıda ölüyor gencinde insan ömrünün belli bir süresi var. Ha 30 unda çalış ha 40 ne fark eder. Kaderinde varsa olur zaten yaşa takılmak bana çok anlamsız geliyor
Ben 26 yaşındayım ve şu an üniversite stajımı yapıyorum
Önemli olan kendi hayat yolunuz herkesin vakti tecrübeleri farklıdır 🙂
Ne bölüm okuyorsun? Kariyer planın ne
Değil
He çok geç he
Bu yıl sınava gireceklerden biri 89 yaşında
Hayır.
Geç biraz
Heç tabi o ne
Değil.
Geç.
Hayır değil