Diğer 26 yaşında mezun olmak geç mi sizce? Kskskms Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Üniversiteden yani Güncellemeler+1 yıl Sağolun arkadaşlar moral verdiniz 26 yaşında mezun olmak geç mi sizce? Cevapla Üniversite Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
fşrefşre Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl eğer bu sene geçemezsem ben de 26 da mezun olacağım herhalde :d 0 0 Yorumla
RubbieRolePlayyy Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 85% +1 yıl Geç değil her şey yapılabilir o yaşlarda. 0 1 Yorumla Kskskms +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yoo ben 26 da mezun oldum 0 0 Yorumla
ÜyelerdenBiriyimMk Takip Et Xper 5 Yaş: 98 +1 yıl Heç tabi hayat dediğin kaç sene ki sanki he 0 2 Yorumla Kskskms +1 yıl Seni ciddiye almıyorum Yorumla ÜyelerdenBiriyimMk +1 yıl Gerçekler koyar, tabii ki almazsın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Geç değil bölüm ne 0 15 Yorumla Kskskms +1 yıl Hemşirelik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geç değil biz mezun olduk sanki kendi alanımızda mi çalışıyoruz hiçbir şey için geç değil sen kendi geleceğine bak Yorumla Kskskms +1 yıl Senin bölüm ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mühendisim Yorumla Kskskms +1 yıl Mühendisler 90 ile falan atanıyor dimi ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl maalesef ama ozelde çalışıyorum özelde sürekli insanlar birniri ile uğraşıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 seneyi geçti herkes birbirinin kuyusunu kazıyor Yorumla Kskskms +1 yıl Atanmaya çalış bence özel sektörde güvenxen yok çalışma şartlarınız zor ne bileyim sık dişini hazırlan bi sene kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oyle tabi de kendimi yalnız hissediyorum Yorumla Kskskms +1 yıl Yalnız derken niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duygusal anlamda bilmiyorum ya Yorumla Kskskms +1 yıl Konuş birileriyle yok mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evden işe işten eve Yorumla Kskskms +1 yıl Sosyalleş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasil yapcam ki ben yapmacık insanları hiç sevmiyorum pikniğe gittik işlerindekilerle kizlar filan vardı onların oradaki hal ve hareketleri beni soğuttu kendilerinden bugünde beni yine davet ettiler ben gitmedim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bölüm ne ki 0 4 Yorumla Kskskms +1 yıl Hemşirelik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende sağlıkciyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersen bı konuslm senle instaa vereyim yazz olur mu Yorumla Kskskms +1 yıl Ver Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
eğer bu sene geçemezsem ben de 26 da mezun olacağım herhalde :d
Geç değil her şey yapılabilir o yaşlarda.
Teşekkür ederim
Yoo ben 26 da mezun oldum
28 de mezun olcam knkss
Heç tabi hayat dediğin kaç sene ki sanki he
Seni ciddiye almıyorum
Gerçekler koyar, tabii ki almazsın
Kisiye gore degisir
Değil
Geç değil bölüm ne
Hemşirelik
Geç değil biz mezun olduk sanki kendi alanımızda mi çalışıyoruz hiçbir şey için geç değil sen kendi geleceğine bak
Senin bölüm ne
Mühendisim
Mühendisler 90 ile falan atanıyor dimi ya
maalesef ama ozelde çalışıyorum özelde sürekli insanlar birniri ile uğraşıyor
1 seneyi geçti herkes birbirinin kuyusunu kazıyor
Atanmaya çalış bence özel sektörde güvenxen yok çalışma şartlarınız zor ne bileyim sık dişini hazırlan bi sene kadar
Oyle tabi de kendimi yalnız hissediyorum
Yalnız derken niye
Duygusal anlamda bilmiyorum ya
Konuş birileriyle yok mu
Evden işe işten eve
Sosyalleş
Nasil yapcam ki ben yapmacık insanları hiç sevmiyorum pikniğe gittik işlerindekilerle kizlar filan vardı onların oradaki hal ve hareketleri beni soğuttu kendilerinden bugünde beni yine davet ettiler ben gitmedim
Bölüm ne ki
Hemşirelik
Bende sağlıkciyim
İstersen bı konuslm senle instaa vereyim yazz olur mu
Ver
Normal
Hayır bence tam yasi
Hayır değil
Birzz pek sayılmaz