Alan hocası oldugum icin pek bilmiyorum. Ama sınıf öğretmenliği yapıyorum. Türk eğitim sistemi işte...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Bu şekilde hediyeler hazırlayabilirsiniz. Her öğrenciye resim defteri , boyama defteri alabilirsiniz , evde kurabiye yapıp renkli kağıtlarda paketleme yapabilirsiniz. Çok sevinirler diye düşünüyorum...
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende sınıf öğretmeni olmak istiyordum :) puanım yetmediği için sağlık okudum. Hala içimde kaldı. Mesleğiniz de başarılar diliyorum...
- +1 yıl
Çok teşekkür ediyorum aynen çok güzel şeyler vallahi benim alan tarih böyle şeyler hiç bilmem çok sağ olun
Cevap sahibi+1 yılRica ederim hocam. İsterseniz her öğrenciye bileklik , kolye alabilirsiniz. Bunlarda kalıcı hatıralar... Yolunuz açık olsun.
En İyi Cevaplar
+1 yılHocam gerek yok böyle şeylere unutulcak zaten illa bir şey vermek istiyorsan tatlı falan al sinemaya falan götür ne biliyim öğrencilerine ders öğretme sadece ahlakı saygıyı sevgiyi de aşılamaya çalış bu daha güzel bir hediye olacaktır en azından ilerde hatırlarlar anarlar seni
01 Yorumla- +1 yıl
İşte öyle olmuyor pek benim sorumlulugumda hareket etmiyor alanim tarih sınıfa vermişler bu söylediklerinizi yapmam için organize etmem lazımdı
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
29Cevap
Ay karneye not yazıyosunuz ya ben küçükken herkese aynı şeyleri yazardı üşengeç hocamız hiçte sevmezdim kendisini ya da çok çalış az çalışıyosun bilmem ne🙄 Siz her birine onları özel hissettirecek gülümsetecek notlar yazın öğretmenleriyle gönül bağı kurabilsinler🥹🥰🌸
51 Yorumla- +1 yıl
Aynen ben de ek kagida bir şeyler hazırlamayı düşündüm. Kendi fotolarının arka fonda olduğu teşekkürler bu arada 🫶🫶
Böyle öğretmenlere rastlamak her zaman mümkün olmuyor... Gerçekten memnun oldum. Mesela benimki, bu sene 3 okul değiştirdi. Okuldan okumaktan soğudu. Öğretmenlere de artık saygı duymuyor. Karne de umurunda değil. Ve henüz 12 yaşında.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ediyorum efendim. Haklısınız lakin böyle hocalarda atanamıyor. Umarım iyi bir okula denk gelir.

Kaçıncı sınıf bilmiyorum ama böyle birsey yapmış tim geçen sene
24 Yorumla- +1 yıl
3. Sınıf ayy güzelmiş bunlar marketlerde vardır demi çıkışta bir bakayım
- +1 yıl
Çok teşekkür ediyorum hocam 🫶🫶
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKitap desem pahalı , şeker desem zararlı zekasını zorlayacak güzel setler var ama ekonomi belli , valla çıkmazdayım şu an
11 Yorumla- +1 yıl
Al benden de o kadar. Birde alanım değil yani 🤣🤣
+1 yılBen olsam küçük bir not defteri veririm ve okul ve hayat hakkındaki düşüncelerini dokmelerini ve diğer sene bana vermelerini isterip yazacağı şeyleri de ilk sayfaya not düşerim
Örnek: hayallerin, hayatın anlamı, neden varsın, varlığının hayatta ne değiştirmesini isterdin ve neyi değiştiriyor, okul nerede ve nasıl bir şekilde olmalı vs. Hem ben de merak ediyorum acaba ne tür cevaplar gelir diye ve bu öğrencileri de geliştirir ayrıca eğlenceli de olabilir.00 Yorumla
+1 yılBenim zamanımda kurdele vardı mavi ve kırmızı olarak veriliyordu
19 Yorumla- +1 yıl
Baya eski sanırım aynı zamandayız nesil değişiyor
- +1 yıl
Evet eski zamanlar 99~2002 arası diyebilirim.
- +1 yıl
O sizin benden daha eski
- +1 yıl
Siz hangi dönemsiniz
- +1 yıl
2003-2007
- +1 yıl
1 sene ile kaçırmışız 😂
- +1 yıl
Siz mezun olurken ben yeni başladım
- +1 yıl
Mezun derken sizde beni iyice yaşlı yaptınız siz okula başladığınız da ben orta 2 ye yani 7 sınıfta falandim
- +1 yıl
Pardon 2007 de 4 sınıfta idim.
Sizin okula başladığınız sene benim 3 sınıfta olmam lazım yalnış hatırlamıyorsam
+1 yılBirer yiyecek dağıt geç , çikolata falan. Kızlara çiçe ver erkeklere nazar boncuğu
11 Yorumla- +1 yıl
İşte kalıcı düşündüm
+1 yılYerinizde olsam okumalarını istediğim bir kitabı alırdım.
11 Yorumla- +1 yıl
Onu yaptım gibi kitap seti sipariş ettim umarım tez vakitte gelir yoksa evlerine götürürüm
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten sizi tebrik ederim ne kadarda düşüncelisiniz öğrenciler için çok güzel ve özel bişey keşke tüm öğretmenler öğrencilerini değerli hissettirse
12 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ediyorum kıymetli yorumunuz için... Vallahi biz zamanında bir şey görmedik ama buna rağmen çok sevdik hocalarımızi saygısızlık da yapmadık. Bir ara özelde de yaptım görev gerçekten çok kötü zamana doğru gidiyoruz. O yüzden geçici de olsam bu minnos çocuklara bir şey yapmak istedim. Alanim olmadığı için anlamıyorum diye yardım istedim. Tekrardan güzel sozlerinizden dolayi teşekkür ediyorum. 🫶🫶🥰🥰
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Iyi düşünmüşsünüz öğretmen hanım. Bana da zamanında ilk okul öğretmenim hediye vermişti, güzel anı olarak kalıyor. Çok değerli ve örnek bir hareket. Bir çikolata bile olsa, unutulmuyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle gerçekten bir daha nerde karşılacagiz unutulmak istemem
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence değişik kalemler oluyor onu ver bide yanına küçük çikolata
14 Yorumla- +1 yıl
Sınıf kalabalık sipariş etsem gelir mi
Cevap sahibi+1 yılgelir tabi ki
- +1 yıl
Ben bir bakayım trendyol teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
+1 yılBizim zamanımızda sınıf fotoğtaf albümü vardı bu devam ediyormu bilmiyorum ama bir düşün derim
14 Yorumla- +1 yıl
Yani uzun kalmadigim için fırsatım olmadı
- +1 yıl
Nasip değilmiş sıkma canını
- +1 yıl
Öyle yapacak bir şey yok
- +1 yıl
🙏🙏
İlkokul 3 e kadar sticker verseniz bile mutlu oluyorlar hocam
11 Yorumla- +1 yıl
Onu not kağıdına yapistiracaktim. Ama ayrı vermek daha mantıklı evin her yerine yapistirirlar. 🤣🤣🫶🫶
- Eğitim & Kariyer konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılİçinden tohum çıkan kalemler vardı, hem kullanır hemde toprağa dikerler. Trendyolda vs vardır.
02 Yorumla- +1 yıl
Yaa iyimis ben bir araştırma yapayım. Çok teşekkür ediyorum...
- +1 yıl
Rica ederimm
+1 yılSürpriz yumurta verebilirsin. Değerini bilen saklayacaktır
04 Yorumla- +1 yıl
Way iyimis
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
😇😇
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlkokul öğrencileriniz var sanırım kalem çikolata kek gibi küçük şeyler dağıtabilirsiniz 4. sınıflarsa mezuniyet hatırası olarak fotoğraf albümü yaptırılabilir
01 Yorumla- +1 yıl
3. Sınıf hocam kalem gibi şu an fikrim onu araştırıyorum çok teşekkürler
+1 yılÇiçeksepetinden güzel kalemler alabilirsin link atabilirim
05 Yorumla- +1 yıl
Memnun olurum hocam
- +1 yıl
Atıyorum
- +1 yıl
@AselKoooç aynen bak onlar da süper
- +1 yıl
@AselKoooç ne ben silmedim bir sey
Kurşun kalem hediye edebilirsin. Hem pahalı değil hemde bir anlamı olur
06 Yorumla- +1 yıl
Öyle gerçekten ben bir netten bakayım beni hatırlarlar
- +1 yıl
Sınıf kalabalık hocam bütçe yeter mi kadrolu değilim 🫣🫣
- +1 yıl
100 pahali değip sınıf 30 üstü ama alınır yine de çok teşekkür ediyorum
+1 yılKalem ya da not defteri alabilirsiniz.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen ben de öyle bir şey ayarlicam
+1 yılÇikolata tarzı biseyler olabilir
15 Yorumla- +1 yıl
Kalıcı olsa iyi olur bir daha nerde derslerine gireceğim
- +1 yıl
Özel kitap ayracı yaptır o zaman isme özel yani böyle kalıcı olur ki oda maliyetli olur
- +1 yıl
Çubukla olabilir aslında öğleden sonra kimse gelmediği için erken yollayıp kırtasiyeye giderim teşekkürler
- +1 yıl
Dil çubuğu değil mi
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yıltohumlu kalem dağıtmıstık ama anaokulu seviyesiydi onlar, üstğnde... hocandan sevgiler tarzında bi şey de yazıyodu hatıra kalır diye düsündük
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok güzel örnekler var araştırın biraz daha isterseniz örneklerine denk gelirsiniz mutlaka. En kötü halledemezseniz yazarsınız bana, fotoğraf atabiliyor muyum? Yardımcı olayım size.
02 Yorumla- +1 yıl
Mesaj kısmından oluyor mu bende bilmiyorum hocam ya
Cevap sahibi+1 yılBen de pek bilmiyorum, internetten bakın biraz linki olsa atardım size:(
Eti puf al süsle göz yap çikolata ile internetden bak istersen güzel de bir not yaz
03 Yorumla- +1 yıl
Şeker zararlı ya hatıra olarak kalmasını istedim ayrıca bir daha derslerine girmeyecegim
- +1 yıl
Hmm olabilir o da teşekkür ediyorum
Toplu sınıf fotoğrafı
10 Yorumla
+1 yılElma şekeri yapabilirsin ya da trendyolda değişik kalemler var onlara bi göz atmanızı öneririm😻
00 Yorumla
+1 yılŞeker ver
14 Yorumla- +1 yıl
Kalıcı düşündüm
- +1 yıl
O zaman şekeri yemesinler hıllallaaa😅
- +1 yıl
🤣🤣🤣 çok zekisin
- +1 yıl
🥳😅🤩tşk
Kaçıncı sınıf
13 Yorumla- +1 yıl
3.
- +1 yıl
🤣🤣🤣
+1 yılKaç tane öğrencin var
06 Yorumla- +1 yıl
30 üstü
- +1 yıl
Çokmuş
- +1 yıl
Öyle maalesef
- +1 yıl
Kaç gün var
- +1 yıl
Yarin
- +1 yıl
Bunun derdine şimdi mi düştün
+1 yılEl emeği şeyler yapabilirsin elma şekeri olabilir
06 Yorumla- +1 yıl
Kalıcı şeyler düşündüm de
- +1 yıl
Kalıcı şeyler ise hediyelik kalemler olabilir çok tatlı kalemler var kirtasiyelerde fikir geldi mi bilmiyorum ama çiçeksepetinde kurabiyeler var , fotoğraf albümü olabilir onun dışında biblo tarzı şeyler alabilirsiniz hepsine farklı bir figüran hep baktıkça sizi hatırlarlar vs vs kızlara toka olabilir erkeklere daha farklı bir şeyler olabilir bunlar gibi :)
- +1 yıl
Yaaa çok güzel çok teşekkür ediyorum 🫶🫶
- +1 yıl
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana hayatta mutluluklar hocam :) 🙏
- +1 yıl
Canımsın cok teşekkür ediyorum sana da...
- +1 yıl
💖🧚♀️
- Eğitim & Kariyer konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılonceden kitap veriliyordu
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 565 cevap paylaştı. Uzsktan egtimle ogretmen olmusumdur
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞeker ver
12 Yorumla- +1 yıl
Çok zekisin farklı şeyler yok mu aklında
- +1 yıl
Varda neyse
Ufak seyler mutlu edecektir
05 Yorumla- +1 yıl
Bulmaya çalışıyorum pek anlamam da
- +1 yıl
Hepsine ya birine al birine alma olmaz
Gizli Üye(18-24)+1 yılTanga fileli çorap jartiyer
00 Yorumla
+1 yılKalem kitap felan
13 Yorumla- +1 yıl
Hallettim gibi
- +1 yıl
Tamam kolay gelsin
- +1 yıl
Teşekkürler
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılşeker veya çikolata
01 Yorumla- +1 yıl
Kalıcı düşündüm
- Eğitim & Kariyer konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılBütcene bağlı
03 Yorumla- +1 yıl
Ücretli öğretmen bütçesi
- +1 yıl
Ücretli öğretmen bütcesi ancak küçük Hobby alır. Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
Allah razı olsun aynen öyle
+1 yılNot defteri
02 Yorumla- +1 yıl
Sinifca fotoraf cektirip herkese birar tane de fotoraf dagitin bence ani olsun :)
- +1 yıl
Bunu yapayım bugün ama kimse gelmiyor sanki uni finaller bitti anlamiyorum ben de
+1 yılHocam kaçıncı sınıf
011 Yorumla- +1 yıl
3. Sınıf canim
- +1 yıl
Hocam fotoğraflarını anahtarlık yapabilirsiniz aslında İnternete bakın çok güzel örnekler var başka bir hoca bunu yapmıştı ve çok beğendim
- +1 yıl
Çok güzel bir fikir canım ama vakit az kaldı ve sınıf baya kalabalık
- +1 yıl
Yapımı çok kolay aslında ama evet haklısınız yarın karneler dağıtılacak
- +1 yıl
Öyle ve şu an kimse olmamasına rağmen boş sınıftayım
- +1 yıl
Anladım hocam aslında tüm öğrencilerinize şans bilekliğini de şefaf poşete veya hediye paketine koyup verebilirsiniz içine de bir veya birden fazla güzel çikolatalardan koyabilirsiniz
- +1 yıl
Kırtasiye veya takiciya ben bakayım. Takicida olur ama demi... çok teşekkür ediyorum kuzum 🫶🫶
- +1 yıl
Aynen hocam takıcılarda oluyor böyle şeyler hatta hoşunuza giderse daha güzel bir bileklik de verebilirsiniz takıcıda sorarsınız seçenekleri gösterirler size ayrıca ben olsam her paketin içine güzel bir not koyarım elle de olabilir bilgisayar çıktısı da olabilir ama yazının sonunda sizin isminiz soyisminiz olsun bnece
- +1 yıl
Tamamdır Birtanem çok çok teşekkür ediyorum uzun bir akşam beni bekliyor tekrardan sağ olasın 🫶🫶
- +1 yıl
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 🤗sizin gibi düşünceli hocaların varlığı mutlu ediyor bizi
- +1 yıl
🫶🫶🥰🥰
+1 yılTadelle
01 Yorumla- +1 yıl
Kalıcı diyorum tadelle ne ya
Çikolata
00 YorumlaÇikolata
01 YorumlaKalem verebilirsiniz hocam
00 YorumlaŞehir önemli
05 Yorumla- +1 yıl
Antalya
- +1 yıl