Alışveriş & Hediyeler Öğrencilerime ne hediye alabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Çok pahalı olmayacak ama çok basit de olmayacak atkı eldiven vs tarzı soğukta da işlerine yarayabilecek bir şey istiyorum ne alabilirim. (14-16 yaş) Güncellemeler+1 yıl Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim Öğrencilerime ne hediye alabilirim? Cevapla İş Soruları Hediye Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. bence kitap alın 1 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Atkı bere her öğrencinin olduğunu dusunuyorum bunun yerine çim adam ya da zeka oyunlar puzzle satranç UNO gibi oyunlar alabilirsiniz bence 😇 1 0 Yorumla
CarryTokatlayan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Atkı bere bandana eldiven güzel dediğiniz gibi alabilirsiniz 1 0 Yorumla
DijitalŞizofren Takip Et Master Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 447 cevap paylaştı. Bere ve eldivenden oluşan çok şık şirin takımlar oldukça iyi olabilir. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Öğrencilerinizi en sevindirecek hediye sözlüye 100 yazmaktir hem ekonomikte 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne güzel bir düşünce ya her şey gönlünüzce olsun 🙋♂️ 2 1 Yorumla fesfs +1 yıl İlk defa gizliden güzel yorum yapan biri gördüm tebrikler. Yorumla
DESERTT0 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Eldiven iyidir çoğu aile dikkat etmez. Eller ve kulaklar hızlı üşür. 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bulmuşsun işte atkı bere eldiven takımı 1 0 Yorumla
Ayşegül597 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kızlara bileklik erkeklere bilmiyorum ya 1 0 Yorumla
skwifj Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Mantikli dediklerin 1 3 Yorumla skwifj +1 yıl Corap da alabilirsin tatli olur Yorumla skwifj +1 yıl Yilbasili coraplar guzel oluyo kalin olanlardan alsan guzel bnce Yorumla Soran +1 yıl Olabilir aslında teşekkür ederim Yorumla
hayatcokzoraglarim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Sen çok düşünceli bir öğretmensin. 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence kitap alın
Atkı bere her öğrencinin olduğunu dusunuyorum bunun yerine çim adam ya da zeka oyunlar puzzle satranç UNO gibi oyunlar alabilirsiniz bence 😇
Atkı bere bandana eldiven güzel dediğiniz gibi alabilirsiniz
Bere ve eldivenden oluşan çok şık şirin takımlar oldukça iyi olabilir.
Öğrencilerinizi en sevindirecek hediye sözlüye 100 yazmaktir hem ekonomikte
Ne güzel bir düşünce ya her şey gönlünüzce olsun 🙋♂️
İlk defa gizliden güzel yorum yapan biri gördüm tebrikler.
Eldiven iyidir çoğu aile dikkat etmez. Eller ve kulaklar hızlı üşür.
Bulmuşsun işte atkı bere eldiven takımı
Kızlara bileklik erkeklere bilmiyorum ya
Renkli berelerden al hepsine
Eldiven güzel düşünce
Mantikli dediklerin
Corap da alabilirsin tatli olur
Yilbasili coraplar guzel oluyo kalin olanlardan alsan guzel bnce
Olabilir aslında teşekkür ederim
Sen çok düşünceli bir öğretmensin.
bere