Bizim genclerimiz okuyunca da surunuyo yurt dışina gitmek isteyince vatan haini oluyorlar sacmalık
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Okumuyor derken? Apartman dairesinden bozma üni okumamalarını mı kast ediyorsun?
Okuycaksin diye birsey dayatmiyo hukumet cogu kismi okumuyo
Yurt disindayim ve okuyorum tanidim kankalaeim hepsi universite iyi yerlerdeler ben dahi
Hepsi okumuyo demiyorum ama biz gibi dayatilmiyo ki okusak ds cogumuz issiz kaliyoruz
burada da var okuyup ama is bulamayan.. hakkinda hayirlisi
Valla kanka azicik popondan attiyo gibi de neyse
Hayir kanka popomdan atmiyorum taniyorum biliyorum cogunun işi var yurt disinda ama avrupada bazen iş bulamiyorsn okusan bile..
Kanka biliyorum ben hepsi ayni demiyorum kendi kuzenlerimdrn biliyorum konusuyorum anladin mi
Orasi ayri ne okudular kuzenlerin
Antestezi uzamani amerika da
Haa o bulur canim işsiz kalmaz kuzenin
Saglik alanin da bos kalmaz bende okulu burada bitirip sinavla kanadaya gitmrk istiyorum
Hayirlisi dili iyi ögren ozmn
Dil yurt disinda ck önemli
Dili orada daha cok gelistirisin ama kendini acikliyabilmrn lazim bende burada saglik okuyorum ama goruyoruz ne kadar deger verdiklerini
Az cok ögren dili simdi bilmelisin yoksa cok zor olur
Almancam ve az birsz ispanyolcam var ingilizceyi ogrenmeyr basliycam
Anladim gelistir kendini cok dil bilirsen senin icin avantaj
o vatan haini diyenler g0tu boklu kuru ekmek yemeye alışmış insanlar çekemedikleri için öyle diyolar
Kim dedi sizden daha iyi hayatlari olduğunu? 20 yıldır Belçika dayim ama ne hayat offf
Kardesim sen gurbetcisin sana demeiyorum oranin kendi vatandasindan bahsediyorum
Bende sana diyorum Türkiye ile Belçika arasında ki farkı bana şöyle asgarî ücretle burada da gecinemiyorsun Türkiye de de ne fark yani onu söyle bana?
Sen kendi memleketine gelince zengin oluyosun ama gurbetciler hep kotuler ama turkiye de donmezler haha
O zaman sende Avrupa gel Türkiye de zengin ol hiç de zor değil gelmek birde buranın tadına bakınca konuşalım bakalım ne değişiyor 😜
Şu an okuyorum ve saglikci olarak kanadaya gitmeyi dusunuyorum konusuruz😊
İsviçre ye git en az 150 bin alırsın aylık ama ev kiraları 40-50 bin 2 ekmek 70 TL 1 kg kırmızı et 1200 TL hayat Avrupa da çok güzel sen hele bir gel bu bahsettiğim ülke Avrupa'nın en güzeli en iyi yaşanacak yeri bu ülke harici başka yere gidersen gerisini sen düşün birde kana da diyorsun 🤣🤣🤣
Tl bazinda yazma kardesim komiksin hahah
Benim de amerika da yasayan akrabalarim var biliyorum az boz nasil gecindiklerini canım
1 ay sonra gelecem Türkiye Euro ile mi alisveris yapacam girer girmez TL ye donusturcem mecbur TL ye alışmam lazım 😎
Abd akraban varsa şimdiden git orada oku bosa sürünme Türkiye de hadi hadi
Gidicem zaten sen gibi gurbetcilerin yalanlarini yemiyoruz kardesim anlayin 😊
Hahaha yalanmi bana giren çıkan ne ki yalan soylicem? Onu de bakayım benim karı'im neymiş?
Sizin boylesiniz turkiyeyi oversiniz almanyayi gomersiniz ama maddi imkaniniz cok olmasina ragmen buraya gelmezsiniz haha
Ya sen mal mısın? Benim iş yerim burada benim ailem burada şimdi oraya yerleşmem için bana bir sebep göster? Tüm sulalemi Türkiye'ye mi yerlestiriyim sana ha ozaman mi bana inanacaksin çok komiksin sen sulaleni Avrupa ya taşı nasılsa burada hayat süper sivri zeka
Aptal bacım cocugu benim halam dayilarim orada zaten madem kotuluyon gel pic akil verme bana
Mal ben lafimi gicindan anlama beyinsiz madem sen niye Türkiye desin o. c pi. c
Bendr gotumdrn atmiyom demek ki orada da bit bok olmamaissin ki gecinemiyon benim suslale zmorda da zengin burada da 2 yil sonra bende kanada ya gidicrm zaten zirlama
Zekasin pic
Ahhaha zenginmis o zaman ne aglion bebe azına susturucu versem emermisin
Açlık dan nefesin kokuyor gelmiş burada ağlıyor Kanada Kanada die sonra gelmiş zenginim diyor zengin nerde olsa rahat yaşar o. c
Sap gelmiş saman gidiyon ne b. okuna duruyorsun ya Türkiye zengin babacigin Avrupa okutsun seni malsin işte zekaan bu kadar
Aglama ya gevsegi saglik pkuyorum sem givi bir oltaya sap olamamis baba parasi yiyen picjn lafina mi gocuncam hajajaj
Bamya siklo seni ahhah
Hahaha kduur a. m. i killi yaratik
O bamya dedigini görsen altim inlersin🔥😅
Bamya s. k hahahahhahahahh a. m yala sadice babasi olmasa bir bok plmayacaksin
Bamyayi gel de gösteriim sana gizliden cikta gel 🤪
Cografya kaderdir