Ben bayramdan sonra istifa etmeyi düşünüyorum. Hem bayram tatili yapar hem de maaşımı alırım diye.
Ama bir yanın da ara zamları bekle, zamlı maaştan al öyle istifa et diyor.
Sizce istifa etmek için hangi zaman uygun?
Ben bayramdan sonra istifa etmeyi düşünüyorum. Hem bayram tatili yapar hem de maaşımı alırım diye.
Ama bir yanın da ara zamları bekle, zamlı maaştan al öyle istifa et diyor.
Sizce istifa etmek için hangi zaman uygun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İstifa edilecek en iyi zaman;
*Ya başka bir iş bulunduğu zamandır,
*Ya başka daha iyi bir iş bulunduğu zamandır,
*Ya da çalışmaya gerek kalınmadığı zamandır.
Tecrübelerime göre bu kriterler oluşmadan çıkma derim 😊👍 Yine de seçim senin
Bu kriterlerin hiçbirine sahip değilim ama şu anki iş yerim o kadar sıkıntılı ki antidepresan kullanmaya başladım.
Bende senin gibi düşünüyordum ve bir an geldiki başkalarının hatalarını patron ben yapmısım gibi konustu ve ramazan bayramını beklemeden bastım istifayı cıktım. şu an kurumsal bir ingiliz firmasında direkt yönetici olarak işe başladım ve hayatımda verdiğim en güzel istifa kararıydı ve zamanlamasıda mükemmeldi 😂
Bence sen bu gidişle istifa edemezsin. İş bulana kadar da çıkma zaten
Şu anki işim psikolojimi kötü etkiliyor.
Neden istifa ediyorsun ki bir problem mi var bence ilk başta problemi çözme yoluna git
O aşamayı geçtim maalesef. Artık antidepresan kullanıyorum.
Üzüldüm gerçekten adına senden daha önemli hiçbir şey yok biliyorsun dimi? O zaman zam almayı bekle en azından maaşın iyi olur ama dayanamayacak kadar kötüyse ortam hiçbir şey senden önemli değil bırak gitsin
İstifanın beklemesi olmaz bunu aklına koyduysan üçe beşe bakma bas istifayı çık bekledikçe sıkıntı çekersin sıkıntı çekmesen zaten istifa etmeyi düşünmezdin
Sen bence istifa etme, sonra iş aramak sıkıcı olur
Şimdiki işim o kadar sıkıntılı ki antidepresan kullanıyorum.
Hee, o zaman kendine bir iş bulmaya çalış fırsat bulduğun anda bas istifayı
Bir yandan bakıyorum ama bulamasam bile çıkacağım. Dayanamıyorum çünkü.
ihbarını kullandırtıyorlar mı iş yerinizde?
Evet, 2 hafta önce haber vermem gerek. Günlük 2 saat iş arama iznim var.
iyi işte bayramdan sonra basarsın, 15 gün de ihbarını kullanırsın o arada da iş bulursan bulursun
Bence de zamları bekle.