Size göre bırakıp gitmenin zamanı ne zaman gelmiştir? Bu soruyu genel soruyorum. İş için olabilir. Aşk için olabilir. Arkadaşlık için olabilir ya da başka bir şey için de

Size göre bırakıp gitmenin zamanı ne zaman gelmiştir? Bu soruyu genel soruyorum. İş için olabilir. Aşk için olabilir. Arkadaşlık için olabilir ya da başka bir şey için de

Kendinden vazgeçtiğini düşündüğün an bırakıp gitmelisin. Kimse/hiçbir şey için kendini ihmal etmemeli, kendinden vazgeçmemeli insan. Çekip gitmek çözümse eğer arkasına bile bakmadan çekip gidebilmeli insan.
Eskisi kadar değer, saygı ve sevgi görmüyorsan, kendini hangi durumda olursa olsun huzurlu ve mutlu hissetmiyorsan, kendini o ortamda ya da durumda fazlalık görüyorsan artık zamanı gelmiştir.
Kendini fazlalık görmek yerine ortamdakileri fazlalık görmek desek daha iyi olur bence 🙃
Tamamen ümidi kestiğimde. Aslında çok direnirim, dibine kadar uğraşırım ama olmayacak bir şey olduğuna tamamen emin olduğumda arkama bakmam giderim. Daha fazla uğraşmak enayiliktir.
diyorsun :o
nedense sen de kafana esince gidecekmiş gibi bir izlenim var ben de o. O
eee malımı biliyorum ben :P
yeter ki aklıma koymaya bakarım ben, er geç tuttuğumu kopartırım. bende bırakıp gitme olayı yok gerekirse yangın yerine verir ortalıkta kül dahi bırakmam ama bırakıp gitmem
Herkes bir noktada bırakır
Sonsuza kadar devam mı edeceksin 🙃
Cevap
11Cevap
İlk bunalımda olmalı bana göre. Sabır bazı durumlarda gerekli değil
Artık yormaya başladığında. Mantıken yolun sonunda bir ışık görülmediği gorunmediginde. Getirisinden çok goturusu fazla olduğunda ugrasilan her neyse bırakıp gitmek lazım bence..
aynen öyle araba seni bir yerlere götüreceğine sen arabayı iterek bir yere götürmeye çalışıyorsan o arabayı orada bırakmak gerek.
Evet çok doğru.
Bir yerde okumuştum, noktayı gördüğün zaman onu virgüle çevirmeye çalışma diyordu arkadaşlıkta da aşkta da hayatın her alanında bu böyledir noktayı gördüğün an bırakacaksın.
Aynen öyle noktayı virgüle çevirmek kendine yaptığın bir eziyetten başka bir şey değildir. Sonuçta bir gün nokta karşına çıkacak sadece sonucu geciktirirsin.
artık beni mutlu etmiyorsa
gitmem gerek diye düşünüyorum ben
Herşeyin sonu sabırdır.
herhangi bir zaman yok kimseye zaman tanımadım , benim yanımda olmak istemeyenler yanımda durmasına gerek yok halimi hatrımıda merak etmesinler kimseye yük olmak istemiyorum
hayırdır üstat çok karanlık bir görüş olmuş sanki
Sıkıntı çıkaranlara gelsin diyim 😀
hahaha sıkıntı çıkaranlar kimse söyle kulağını çekelim hemen :D
Ben hayatımda başka şeylerle ugrasırken başka görevleride ekliyorumki level atlim 😀
şu level atlamak için bütün tuşlara aynı anda basardık onun gibi mi :P
Bu seçeneği düşünmeye başladığın zaman zamanı gelmiştir, daha fazlası zulümdür.
aynen öyle :)))
Geldi de geciyor bile. Ama yapamiyorum iste 🥺😥
Hangi konuda geldi geçiyor? Ve neden yapamıyorsun?
Onu terkedip unutmak, kafamdan atmak konusunda. 😭
Eğer gitme zamanı gelmiş ise yapman gereken belli ☺️ mutlu değilsen sana yük olmaya başlamış ise bırakıp gitmek en doğrusu ;)))
Evet o ilk adimi attim, birakip gittim, ama kafamdan atamiyorum. Surekli her Allahin gunu beynimin icjnde donup duruyor 😡 Atigim adim da bosa gitti gibi yani. Belki de daha kotu oldu, bilemiyorum
En azından bir adım atmışsın ;))) kafandan da atmayı öğreneceksin artık ☺️
İllaki ogrenicem tabi ama ne zmn? nasil? Ne sekilde? 🥺
O da sana bağlı maalesef bu soruların cevabını bir tek sen verebilirsin ☺️
Maalesef cvp yok bende de. Sadece beklemedeyim. O unutacagim gunun gelmesini 🤲🏻
umarım kısa sürede gelir ;)))
🙄 bakalim. Bekleyip gorucezzz
Artık bazı şeylerin değişeceğine olan umut yitirildiyse..
Tam vaktidir..
Çok yorulursam zamanı gelmiştir, değer görüyorsam sevgimin kıymeti bilinmiyorsa, sürekli bir ilgisizlik ve bahaneler varsa bunlar beni çok yorar. Ve uzaklaşırım...
Konu ne olursa olsun sıkıldığımda bırakıp gitme zamanı gelmiştir. Çünkü sıkılınca tadı kalmaz hiçbir şeyin.
Aşk için saygı kalmadıysa...
İş için özgüvenin kırıldıysa...
Arkadaş için güven kalmadıysa...
kendi açımdan, telafisi olmayan en büyük kaybımı yaşayacağım an bırakıp gitme zamanı gelmiştir.
Bir ortamda saugı kalmadığında ne olursa olsun bitirme vakti gelmiştir...
Değersiz hissettirildiğimde gidiyorum ve bir daha geri dönmüyorum.
Senin tahammül sınırına bağlı ama kendini değersiz hissettigin yerde durmakta sadece seni yipratir
Giden gider , ben burdayım 😂
O da bir yaklasim tabi direk kapı dışarı ederim diyorsun 🤪
Önceden Ses vermiyor bilemezsin
rüzgar bir taraftan vurur alır götürür diyorsun :)))
Değmediğini anladığımda
Mantıklı :)))
Bazı insanlara hiç değmiyor ;)))
🙂🙂🙂🙂
değersizlik hissedersem, ümidim kesilirse..
hangisi bir karar ver :P
değersizlik sanki daha çok 😄
karşımdaki değer vermiyorsa ben niye bırakıp gideyim onu kapı önüne koyarım :P
kötü hissedilmekte kötü ama 😂
kim kötü hissediyor :P
ben 😃
niye kötü hissediyorsun :o
herhangi bi kadın olayında giderim
Bilmem ki hiç düşünmemiştim
Saygısızlık yaptığında affetmiyorum insanları
O işte umut kalmadıysa.
Baktın saygısızlaşmaya başladı yol alcan