5 6 kere istifa ettim bir sekilde ikna ettiler. Ödu kopuyor işi birakmaj istedigimi soyliyicem diye
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
işini iyi yapıyorsundur ve/veya ucuza çalışıyorsundur
Isimi begeniyor
Ama yinede cok toleransli kimseye eyvallahi yok bir bana var
senle ilgili farklı bir durum var o zaman
Ne olabilir ki. Bana karşı ilgisi olsa benden neden uzak duruyor ki. Benden uzak duruyor birde giyimim çok guzel acik giyinmiyorum stilisttim zaten giyim konusunda ozenliyim. Titizim, guleryuzluyum 5 katli yeri yapiyorum belki bunlardan dolayidir ve acikcasi benim kalma sebebimde patronum. Yani benimde ona karsi ilgim var diye cikmiyorum. Oda biraz farkin da ona ilgimin
senle ilgili bir durum var derken ilgi olarak demedim ama olabilir belki ya da söyleyemiyordur o da olabilir
Uzak duruyor benden bende ayni sekilde uzak duruyorum. Acikcasi begendiginden eminim guzel buluyor, begeniyor ama uzak duruyor hatta en basta evli oldugunu bilmeden once o ilgiliydi benim ona karsi ilgim yoktu sonra olustu oda anlayinca mesafe koyup, uzaklaştı. Şuanda uzak duruyor bende uzak duruyorum. Zaten yuzume bile bakmiyor surekli baska yerlere bakiyor.
beğeniyorsa evli olduğu için uzak duruyor ve söyleyemiyor ama seni de gözünün önünden ayırmak istemiyor olabilir
Zaten ben çok belli ediyorum istemeden ilgimi oda anliyor uzak duruyor. Gecen mudurum ve persobellerin oldugu yerde patronuma bir sey goturdum ellerim titredi heyecanlaniyorum ona karsi hemde cok ve istemsjz sekilde goz goze gelincw tebessum ediyorum
Aranızda bir şey mi var
Yoktur
O zaman patron senin yerine eleman bulamicani düşünüyor. Ya da senin yaptığın işi başkasına yaptiramicani. Sonuçta adam parasına bakiyor
Servis elemaniyim. Aslinda ben bu işe sadece 1 2 aylik aileme kizdigim icin girmistim 2 yıl kaldim çıkamadim asıl işim stilistlik ama bir zaman sonra çıkmamamin sebebi patronuma karşı ilgimin oluşma sebebiydi. Patronum benden memnun genç oldugum için hele bir genc gelipte benim yapacagim isleri yapmaz, birde köpeği var birkac ay önce aldı belcika kuru köpeğine bakiyorum kendiside bakiyor ama bende hem vakit gecsin diye hemde hayvanlari sevdigim icin bakiyorum.
Benden uzak duruyor birde giyimim çok guzel acik giyinmiyorum stilisttim zaten giyim konusunda ozenliyim. Titizim, guleryuzluyum 5 katli yeri yapiyorum belki bunlardan dolayidir ve acikcasi benim kalma sebebimde patronum. Yani benimde ona karsi ilgim var diye cikmiyorum. Oda biraz farkin da ona ilgimin
Satis elemani kadin personel cikmak istedi hemen tamam dedi ben ise defalarca cikmak istedim birakmadilar
Anladım
Yaşlar kaç sizin
Benim yasim 26 pateonumun sanirim 34 35 galiba ama alti degil ondan eminim
Evli mi patron.
Evliymiş 6 yillik cocugu yok. Zaten ben uzaktan ne yasiyorsam yasiyorum yoksa bende uzak duruyorum uzaktan ilgi duyuyorum o kadar onun disinda muhattap olmuyorum. Ona karsi icimde besledigim duygular da elimde olan bir sey degil zaten.
Neden elinde değil.
Senin geçmişte travmalrin mi var.
ya da kötü anilarin
Kalp seçiyor kime ne duygu besleyecegini. Sen secemiyorsun ki.
Ya ne kalbi. Geç bunları da.
Geçmişin de ne yaşadın sen onu soyle
Bu nasıl uslup ne zannediyorsun kendini manya misin
Yoo gayet iyim sen
ne işi
Servis elemaniyim. Aslinda ben bu işe sadece 1 2 aylik aileme kizdigim icin girmistim 2 yıl kaldim çıkamadim asıl işim stilistlik ama bir zaman sonra çıkmamamin sebebi patronuma karşı ilgimin oluşma sebebiydi. Patronum benden memnun genç oldugum için hele bir genc gelipte benim yapacagim isleri yapmaz, birde köpeği var birkac ay önce aldı belcika kuru köpeğine bakiyorum kendiside bakiyor ama bende hem vakit gecsin diye hemde hayvanlari sevdigim icin bakiyorum.
bence servis elemanının yenisini her turlu bulur patronun sana göz koydugundan öyledir sen kaç patronun kaç yasında
Evet herkes gelip yapar benim yaptigim işi kolayda bulur ama ben titiz ve duzenliyim birde genc oldugum icin 5 katli yeri inip cikiyorum cokta enerji doluyum, guleryuzluyum, giyimime cok özen gosteriyorum. Ama yinede cok toleransli davraniyor bana karşı.
26 yasindayım 34 yasin da aslin da aksine uzak durmatmya calisiyor benden
evlimi bekarmı bence uzak olmk istemiyor
Istiyor uzak duruyor cunku bende uzak duruyorum uzakta ilgi duyuyorum o kadar onun disinda muhattap olmuyorum. Ona karsi icimde besledigim duygular da elimde olan bir sey degil zaten. Evliymis 6 yillik cocugu yok
duygularını bastırıyorsun yani
Oyle olmak zorun da. Ona karsi ne hissediyorsam uzaktan hissediyorum ama onun içinde cikmiyorum
içinden sana zarar verir uzaklasman en iyişi işten gitmen
Oyle biri değil bana oyle bir kötülükte etmez. Zaten yüzüme bile bakmıyor sürekli başka yerlere bakıyor. Oda uzak duruyor benden hemde cok fazla. Bende uzak duruyorum zaten. Bana zarar vermez oyle biri değil duygularimla oyniyacak biri degil oyle olsaydi zaten ilgimin farkinda karsılık verirdi. Ister istemez belli ediyorum ilgimi elerim titriyor sesim titriyor cok heyecanlaniyorum ona karşi.
Patronun sana göz koymuş
Neden?
Servis elemaniyim. Aslinda ben bu işe sadece 1 2 aylik aileme kizdigim icin girmistim 2 yıl kaldim çıkamadim asıl işim stilistlik ama bir zaman sonra çıkmamamin sebebi patronuma karşı ilgimin oluşma sebebiydi. Patronum benden memnun genç oldugum için hele bir genc gelipte benim yapacagim isleri yapmaz, birde köpeği var birkac ay önce aldı belcika kuru köpeğine bakiyorum kendiside bakiyor ama bende hem vakit gecsin diye hemde hayvanlari sevdigim icin bakiyorum. Ama yinede bana karsi cok töleransli
Başarılısındır
Oyle ama yinede cok toleranslı bana karşı
Filmler de böyle adamlar kişinin banası falan çıkıyor