Patronum çok gergin biri, bu da kendimi işime vermeme engel oluyor. Ne yapabilirim sizce?

Sürekli gergin gergin katları geziyor, odalara giriyor. Zaten her yerde kamera var.

İşe ilk girdiğim zaman bana önce bir yıl şirkette deneyim edin, ortama alış, kendini geliştir dedi. Senden bir yılın sonunda performans bekleyeceğim dedi. Bu sebeple şirkete çalışan olarak kaydolurken kıdemli çalışan olarak kaydedilsem bile asistan gibi çalıştım.

Dün bana "Misafirliğin bitti artık. Gece gündüz, hafta sonu demeden çalışacaksın." dedi. Ben şirkette dördüncü ayımı yeni doldurdum bu arada. Yanı kendi dediğiyle çelişti üstüne bana ültümaton verdi.

Hafta sonu mesai ücreti ödenmediği halde cumartesileri işe çağırıyor. Bu arada hafta içi 45 saati dolduruyorum.

Evde de çalışmamı istiyor benden. Çok gerginim. Sürekli endişeliyim patronun yapısı yüzünden. Aslında hatam olmadığı halde sürekli laf söylüyor. Sürekli bu işi istiyorsan çok çalışacaksın diyor. Kısacası beni çok geriyor. Eve geleli 3 saat oldu ama benden istediği işe hala başlayamadım. Üstelik istediği iş insiyatif ve yaratıcılık istiyor. Net bir şey olsa yaparım hemen.

Bana ne tavsiye verirsiniz? Sırf bu iş için taşınıp 30 bin taşınma masrafı yaptım.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar, sanırım şirketten biri benim sorumu gördü. Yarın düşündüğüm gibiyse güncellemeye yazarım. Ah KS ah neden sorumu süper soru yaptın?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kovuldum. Sabah genel müdür ve insan kaynakları ile konuştum. Çalışma performansımı çok beğendiklerini ancak başka sebeplerden yolları ayırmak istediklerini söylediler. Ben de çalışmam ile ilgili bir sıkıntı varsa söyleyin, bir sonraki işimde dikkat edeyim dedim. Yok dediler.
Ben daha önce bu detayı belirtmemiştim ama benim beynimde kist var ve patron bunu geçen hafta öğrenmişti. Ben kistim olduğunu öğrendikleri için kovduklarını düşünüyorum. İki hafta sonra ayrılıyorum.
Patronum çok gergin biri, bu da kendimi işime vermeme engel oluyor. Ne yapabilirim sizce?
Cevapla