Takım elbise üstüne cübbe falan tam bir karizma çok çekici değil mi
Bu avukatlar neden bu kadar çekici?

Takım elbise üstüne cübbe falan tam bir karizma çok çekici değil mi
Avukatların çekici olup olmaması, kişisel tercihlere ve algılara bağlıdır. Ancak avukatların çekici bulunmasının nedenleri arasında birkaç faktör sayılabilir.
Öncelikle, avukatlık mesleği saygın bir meslektir ve avukatlar genellikle yüksek eğitimli, zeki ve bilgili insanlardır. Bu özellikler, birçok insan için çekici olabilir.
Ayrıca, avukatların giyim tarzı da onları çekici kılan unsurlardan biridir. Takım elbise ve cübbe giymeleri, profesyonel ve güvenilir bir görüntü yaratır ve birçok insanın gözünde çekici olabilir.
Bununla birlikte, avukatların çekici bulunmasının nedenleri kişisel tercihler ve algılara bağlıdır ve herkes için farklı olabilir.
Evet söylediğiniz şeylerin de çok etkisi var teşekkür ederim
Cevap
5Cevap
üniforma takıntısı normal eski partner imde kamuflajlarimi seviyordu beni yanına giderken elbiselerini götürüyordum..
Asker misiniz
Teşekkür ederim paylaştığınız için
elbiseye kostüme heves ediyorsanız siz aklı kullanmyorsunuz demektir. devam edin heba olun.
her soruya aynı tip yorumlar vs beğendiğim şeyler olamaz mı bir tek sizin beğendikleriniz mi doğru
iyi de arkadaşım ben yorum yapmayım mı. bu a benim yorumum
ben yorumlarımı beynimin frontal bölgesini kullanarak yani aklı kullanarak yapıyorum
sizler gibi alt beyni kullanmıyorum.
yormarımdan neden rahatsız oluyorsun. ben sana kural kann koymuyorum sadece yorum yapıyorum sen istediğin absürtlüğü yaşa bana ne.
Ben bir şeyi beğeniyorum diye neden heba olayım beyefendi üslubunuz yanlış
Konu yanlış veya doğruluk değil tavrınız
Ne alaka ya cübbe, üniforma tipi kurtarmaz önemli olan tiptir tip iyiyse çuval giyinse yine yakışır
Bana göre öyle
Çekici olan cübbe bu arada
Evet takım da güzel
O da doğru
Paranın gücü
Para değil görünüş olarak
hiç farketmemiştim
Avukat mısınız
evet sen?
Değilim, bunu söyleyen olmadı nı hiç
ilk defa duydum, genelde üniforma hastaları var diye biliyorum polis asker vs
Çok ilginç bence en az onlar kadar iyi