Eğitim & Kariyer 2 yıllık üni mezunuyum. şu an çalışmıyorum. Bölümüm tıbbi laboratuvar teknikleri. Okumamış mı sayılıyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Çevremdekiler çalışmadığım için okumadın vs deyip duruyorlar. 2 yıllık üni mezunuyum. şu an çalışmıyorum. Bölümüm tıbbi laboratuvar teknikleri. Okumamış mı sayılıyorum? Cevapla 5 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
ahmetcann16 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 5 ay Eğitim & Kariyer konusunda 554 cevap paylaştı. Yoo gayette mezunsun. Isi ogrenir sonra ise girersin 0 3 Yorumla Soran 5 ay Sadece okulum pandemiye denk geldi. Bu yüzden bölümüm konusunda donanımlı değilim. Çalışmaya korkuyorum. Yorumla ahmetcann16 5 ay Korkma , sonucta o isi yapanda i san Yorumla Soran 5 ay Evet başvuru yaptım birine bakalım çağırırlarsa bir deneyeceğim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Okudum de okulun adını bölümünü söyle cok konuş onlara fırsat verme 😂 0 0 Yorumla
internet_eşkiyası Takip Et Xper 6 Yaş: 21 5 ay Bir şey sayılmana gerek yok ne oldum deme ne olacağım de 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 85% 5 ay Eğitim & Kariyer konusunda 302 cevap paylaştı. Ah şu elalem sorunları bitmiyor şu ülkede 0 1 Yorumla Soran 5 ay Bitse çözülecek tüm sorun. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 5 ay Yani maalesef öyle gözüküyor 0 7 Yorumla Soran 5 ay Ama sonuçta çalışmak istersem çalışabilirim özelde vs. Çalışmamak şuanlık kendi secimim Yorumla Cevap sahibi 5 ay Herkes çalışabilir çalışabileceğini alanlar lise mezunu yapacağı işler sen okulunun sana bir artışı yok Yorumla Soran 5 ay Sağlıkla ilgili alanlar ne zamandan beri lise mezunu alıyor Yorumla Cevap sahibi 5 ay Yani geçen ay bizim komşumuzun kızı doktor sekreteri olarak işe başladı özel hastanede Yorumla Soran 5 ay Sekreterlik sağlık okumayan herkes yapabilir benim bölümüm laboratuvar. Ben bile bölümünü okuduğum halde yapıp yapamayacağımdan emin değilim. Yorumla Cevap sahibi 5 ay Laboratuvarda hemşireler var ben öyle biliyorum Yorumla Soran 5 ay Yok hemşireler laboratuvarda çalışamaz. Onlar hastalarla ilgileniyor. Laboratuvarda teknisyen ve teknikerler çalışıyor. Neyse 😅 teşekkür ederim cevap için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yoo gayette mezunsun. Isi ogrenir sonra ise girersin
Sadece okulum pandemiye denk geldi. Bu yüzden bölümüm konusunda donanımlı değilim. Çalışmaya korkuyorum.
Korkma , sonucta o isi yapanda i san
Evet başvuru yaptım birine bakalım çağırırlarsa bir deneyeceğim
Okudum de okulun adını bölümünü söyle cok konuş onlara fırsat verme 😂
Bir şey sayılmana gerek yok ne oldum deme ne olacağım de
Ah şu elalem sorunları bitmiyor şu ülkede
Bitse çözülecek tüm sorun.
Yani maalesef öyle gözüküyor
Ama sonuçta çalışmak istersem çalışabilirim özelde vs. Çalışmamak şuanlık kendi secimim
Herkes çalışabilir çalışabileceğini alanlar lise mezunu yapacağı işler sen okulunun sana bir artışı yok
Sağlıkla ilgili alanlar ne zamandan beri lise mezunu alıyor
Yani geçen ay bizim komşumuzun kızı doktor sekreteri olarak işe başladı özel hastanede
Sekreterlik sağlık okumayan herkes yapabilir benim bölümüm laboratuvar. Ben bile bölümünü okuduğum halde yapıp yapamayacağımdan emin değilim.
Laboratuvarda hemşireler var ben öyle biliyorum
Yok hemşireler laboratuvarda çalışamaz. Onlar hastalarla ilgileniyor. Laboratuvarda teknisyen ve teknikerler çalışıyor. Neyse 😅 teşekkür ederim cevap için