Evet arkadaşlar seçim sonuçları açıklandı rte kazandı ben Türk dili edebiyatı okumak istiyodum ama geleceğimi, önümü göremiyorum. Sizce Amerika'ya gitmenin yollarını mi aramaliyim yoksa üniversiteye mi gitmeliyim?
Üniversiteye git
Yurt dışına git
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim gibi ikisini de yap üniversiteye başla okul okurken de gitmenin yollarını ara bulursam gidip orada okursun bulamazsan en azından üniversiteye başlamış olursun
Şimdi yurtdışında mısın, ya da gittin mi? Teknik bir bölüm okusam dediğin mantıklı ama ben TDE okumak istiyorum yurtdışında nerden bulacam üniversitesini
değilim ben de gitmenin yollarını arıyorum ama gidersen eğer bulursun illaki bulamazsan da bası şeylerden vazgeçmek gerek başka bir şeye yönelirsin ona benzer bir bölüme
Ama var o bölüm yurt dışın da baya
Benim bi tanidik var samimi değilim amerikada fabrikası var onla samimi olup deneyecem
Ayn sponsor bulabilirsen kolayca gidersin
Kyk da mi kaliyosun
Ev de kalıyorum ben
Kendi evin mi kira mi uniye gecince masraflar nasıl olur farklı şehire gidecem İzmir eskisehir Edirne falan bu yıl giriyorum
Kira da kalıyorum da kiralar bildiğin gibi pahalı durumun iyi değilse birisi de destek çıkmıyorsa devletten geri ödemeli burs alabilirsin
Kira ne kadar reis ailem yardımcı olcak az bişey
her semt her şehir her eve göre değişiyor yani İzmir gibi yerlerin kirası pahalı olur oturduğun eve göre bakarsın ona
Senin kira ne kadar
5 bin ama oturduğum ev nezih bir yer bu yüzden biraz pahalı araştırırsan biraz daha uygununu bulursun
5 bin cokmus valla
edebiyat iş için okunmaz ama hobi olarak okunabilir çünküü ataması yok pek
Ya kendimi övmek gibi olmasın ama ben calisirsam cidden okudugum bölümde tutunurum ama şimdi ikilemdeyim üniversite mi yurt dışı mı bu ikisinden birine yönelmek istiyorum
durumun iyiyse oku
Durumum ne iyi ne kötü iyi değil ama kotude değil
valla karar senin içinde okuma isteği varsa oku
Okuma isteği varda işte ülke şartları kafayı yicem
Yapabiliyorsan dil öğren ve yurtdışına çık
Dil ogrenmekle olsa keşke knk eğer yurt disini hedeflersem para lazım olcak ona göre hareket edicem uçak
Bileti bile 15K